• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdi mutlu musun?

Aşkta hep aşkla yanıldım
Sevdim hiç sevmemiş gibi
Sen kırdın ben tamir ettim
Sanki ustaymışım gibi

Kimse üstüne almasın
Bu sözlerim sevgiliye
O öyle bir sevgilidir
Ettiğini iyi bilir

Ahlarım beddua değil
Anlaşılabilmek için
Sevmek sevilmek öyle zor
Birine alışan için

Geri gelme istememki
Ben eski ben değilimki
Hayat öyle bir oyunki
Ne rolü var ne sahnesi

Sende mutlu olma emi
Sende sev sevilme emi

Konuyu okuyunca aklıma bu şarkı geldi cuk oturdu buraya da. :kahve: Eski eşinize gelsin. :eğlence:

Aşkta hep aşkla yanıldım
Sevdim hiç sevmemiş gibi
Sen kırdın ben tamir ettim
Sanki ustaymışım gibi

Kimse üstüne almasın
Bu sözlerim sevgiliye
O öyle bir sevgilidir
Ettiğini iyi bilir

Ahlarım beddua değil
Anlaşılabilmek için
Sevmek sevilmek öyle zor
Birine alışan için

Geri gelme istememki
Ben eski ben değilimki
Hayat öyle bir oyunki
Ne rolü var ne sahnesi

Sende mutlu olma emi
Sende sev sevilme emi

Konuyu okuyunca aklıma bu şarkı geldi cuk oturdu buraya da. :kahve: Eski eşinize gelsin. :eğlence:
valla cuk oturmuş gerçekten.. gelsin gelsin ona gelsin ne kadar görmese de duymasa da :dua:

Bundan sonra çok çok mutlu olursunuz umarım adınıza çok sevindim:KK200:

şimdi de eski konuları açıyo,yazıyo da yazıyo da,sen şöyle dedin ben böyle yapmadım. pişman olcaksın,vicdanın rahat etmicek vs...
amacı ne olabilir? beynim durdu
mahkemeye 14 gün kala

şimdi de eski konuları açıyo,yazıyo da yazıyo da,sen şöyle dedin ben böyle yapmadım. pişman olcaksın,vicdanın rahat etmicek vs...
mahkemeye 14 gün kala

Verdiği nafaka ve vereceği altınlar kafasına dank ettiği için böyle davranıyordur.
Hiç aklını bulandırma, paraları çatır çatır yemek için plan yap.:KK49:

mahkemeye 14 gün kala
Kendini aklama, vicdan rahatlatma çabası, suçluluk psikolojisi artık ne dersen de. Vicdanı rahat insan böyle açıklamalara girmez bile, hiç aklını bulandırma.

Bana da eski eşim benzer şeyler söyledi, bir de üstüne sürekli seni benden fazla kimse sevemez sevmeyecek diyordu :KK53: nasıl sevgiyse artık stresten saçlarımı döküyordu midemi ağrıtıyordu.

Bana da eski eşim benzer şeyler söyledi, bir de üstüne sürekli seni benden fazla kimse sevemez sevmeyecek diyordu :KK53: nasıl sevgiyse artık stresten saçlarımı döküyordu midemi ağrıtıyordu.
hah bi de o var. benden fazla kimse değer vermz derler. orda sağ kaldığımıza şükür edelim bence. psikolojim zaten bozulmuştu,ayrıldım antidepresana başladım. hayatımda kullanmadığım ilaçlar kullandım. ama onlara sorsak çok sevmişlerdir çok değer vermişlerdir. ya bi gitsinler allah aşkına :sinirli:

Back
X