- 6 Nisan 2009
- 20
- 0
- 86
- 39
- Konu Sahibi maviboncukk
kızlarrrrrrrrrrrrr askerdeki sevgilim benim onu beklemicemi aldatıcagımı düşündüğü için beni bıraktı ve 10 gündürde aramıyo tabi bana direk olarak beni beklemiceni düşünüyorum demedi ama hemen hemen her konusmamızda sen beni beklemezsin biliyorum diyodu zaten yengec burcu salya sümük duygusal orda iice sıyırdı herhalde hatta onu aramamam için baska biri var bile dedi dedim bende komutanlamı çıkıyosun yani baska biri yok daha 2 3 hafta önce ailesiyle birlilte yemin törenine gittim
baslarda bu duruma itiraz ettim ama baktım üstüne gittikçe saçmalıyo daha ne aradım ne sordum şimdi o benim yarın çarşı izninde gene onu arıcamı düşünüyo aramayınca bakalım napıcak geceleri sabahlara kadar düşünmekten uyuyamıyormus ablasına öle şeler demiş haklıda orası çok zor bir ortam ama ben napcamı bilmiyorum telimede cevap vermiyo
ama huyunu biliyorum üstüne gittikçe fena olucak şimdi kafasını toplaması lazım
hiç asker bekleyen bu durumları yaşayan yada bana bir önerisi olan varmı ????? 2 hafta sonra dagıtım iznine gelicek bende o zaman alıyım karşıma adam gibi konisiyim diyorum ya çok üzülüyorum ben bu duruma böyle birşey için onu kaybetmek istemiyorum
baslarda bu duruma itiraz ettim ama baktım üstüne gittikçe saçmalıyo daha ne aradım ne sordum şimdi o benim yarın çarşı izninde gene onu arıcamı düşünüyo aramayınca bakalım napıcak geceleri sabahlara kadar düşünmekten uyuyamıyormus ablasına öle şeler demiş haklıda orası çok zor bir ortam ama ben napcamı bilmiyorum telimede cevap vermiyo

hiç asker bekleyen bu durumları yaşayan yada bana bir önerisi olan varmı ????? 2 hafta sonra dagıtım iznine gelicek bende o zaman alıyım karşıma adam gibi konisiyim diyorum ya çok üzülüyorum ben bu duruma böyle birşey için onu kaybetmek istemiyorum