Şimdi ne olacak ?

maviboncukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
20
0
86
39
kızlarrrrrrrrrrrrr askerdeki sevgilim benim onu beklemicemi aldatıcagımı düşündüğü için beni bıraktı ve 10 gündürde aramıyo tabi bana direk olarak beni beklemiceni düşünüyorum demedi ama hemen hemen her konusmamızda sen beni beklemezsin biliyorum diyodu zaten yengec burcu salya sümük duygusal orda iice sıyırdı herhalde hatta onu aramamam için baska biri var bile dedi dedim bende komutanlamı çıkıyosun yani baska biri yok daha 2 3 hafta önce ailesiyle birlilte yemin törenine gittim

baslarda bu duruma itiraz ettim ama baktım üstüne gittikçe saçmalıyo daha ne aradım ne sordum şimdi o benim yarın çarşı izninde gene onu arıcamı düşünüyo aramayınca bakalım napıcak geceleri sabahlara kadar düşünmekten uyuyamıyormus ablasına öle şeler demiş haklıda orası çok zor bir ortam ama ben napcamı bilmiyorum telimede cevap vermiyo :( ama huyunu biliyorum üstüne gittikçe fena olucak şimdi kafasını toplaması lazım

hiç asker bekleyen bu durumları yaşayan yada bana bir önerisi olan varmı ????? 2 hafta sonra dagıtım iznine gelicek bende o zaman alıyım karşıma adam gibi konisiyim diyorum ya çok üzülüyorum ben bu duruma böyle birşey için onu kaybetmek istemiyorum

canım onun sınırlerı bıraz bozuk anladıgım kadarı ıle neden senın onu beklemeyecegnı dusunuyor kı
acaba kişi kendısı gıbı bılır işi dıye atasözü varya o gelıyor aklıma
ustune gıtme
bıraz sakınleyınce al onune konus nıye bole birseye kapıldıgını anlamaya calıs
baktın olmuyor çaresıne bakarsın dersın canı benı bırakmak ıstıyor
sende metanetlı dur aglama uzulme

canım askerde saçmalası normal ama saçmalayacak temelleri varsa..
yani senin sevgilin sana güvenmiyor. aldatabileceğin gibi çirkin bi ithamda bulunabiliyor.. nerde sayı sevgi ,güven?
bunların olmadığı yerde nasıl bir ilişki olsun? olsa da ne kadar sağlıklı olur?

ya eski sevgilisi bunu aldatmıs zamanında bundan dolayıda kendinede kadınlarada olan güveni bir kere yıkılmış ama işte böyle kendisini aldatan bi kıza 2 sene deger verip bana bunları yapması çok garip orasıda çok farklı bir ortam sonucta bende konusup konusumasammı kararsız kaldım ne biliyim ya sevgisinden şüphem yok ee seven insanda 1 haftada gidip askerde askeriyede birinimi bulcak :) ama ne biliyim üzülüyorum işte :S

bundan önce böyle sorunlarımız hiç yoktu güvenle alakalı ama askere gidince birden değişti herkes oranın psikolojisi bu diyo kötükedihüso

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrr askerdeki sevgilim benim onu beklemicemi aldatıcagımı düşündüğü için beni bıraktı ve 10 gündürde aramıyo tabi bana direk olarak beni beklemiceni düşünüyorum demedi ama hemen hemen her konusmamızda sen beni beklemezsin biliyorum diyodu zaten yengec burcu salya sümük duygusal orda iice sıyırdı herhalde hatta onu aramamam için baska biri var bile dedi dedim bende komutanlamı çıkıyosun yani baska biri yok daha 2 3 hafta önce ailesiyle birlilte yemin törenine gittim

baslarda bu duruma itiraz ettim ama baktım üstüne gittikçe saçmalıyo daha ne aradım ne sordum şimdi o benim yarın çarşı izninde gene onu arıcamı düşünüyo aramayınca bakalım napıcak geceleri sabahlara kadar düşünmekten uyuyamıyormus ablasına öle şeler demiş haklıda orası çok zor bir ortam ama ben napcamı bilmiyorum telimede cevap vermiyo :( ama huyunu biliyorum üstüne gittikçe fena olucak şimdi kafasını toplaması lazım

hiç asker bekleyen bu durumları yaşayan yada bana bir önerisi olan varmı ????? 2 hafta sonra dagıtım iznine gelicek bende o zaman alıyım karşıma adam gibi konisiyim diyorum ya çok üzülüyorum ben bu duruma böyle birşey için onu kaybetmek istemiyorum

komutanlamı çıkıyosun lafına koptum:roflol:
evet böyle biri daha vardı ben:lepi:nişanlım gitmeden bi kaç gün önce sıyırdı ama allaha şükür geçti bi kaç gün içinde:nazar::smiley-cool:..sakın moralini bozma..sadece sen değilsin bunu yaşıyan..o seni mutlaka arıycaktır..sabret ve onun aramasını bekle.hatasını eşşekliğini anlıycaktıra.s

komutanla mı çıkıyorsun dediniz??? buna takıldım gerçekten böyle düşündünüz mü? askerliğin ilk günleri psikolojisi bozulmuş olabilir, ne yaparsanız yapın telefonda ayrılmayın. yüz yüze gelip konuşun.

arkadaşınızın güven eksikliği var...
ilişkilerde güv4en çok önemli canım....
bir süre ayrı durmanızda yarar....

Size güvenmeyen bir insanın sevgisinden hala şüphe etmediğinizi söylüyorsunuz.
Bu paranoyalarına dayanabilecekseniz siz bilirsiniz.
Adam her konuşmanızda beni beklemezsin demiş size,bu sözlere karşılık siz onu terketseydiniz o zaman keşke,şu an terkedilen olmuşsunuz.

Askerlik psikolojisidir tatlim, üzme kendini.
Yeniden konustugunuzda üzerine gitme, karar senin kararin birsey diyemem ama askerden döndügünde hala seni bekliyor oldugumu görünce bu günlere cok üzüleceksin de.
Istemiyorsa arama. O seni arar zaten bir kac güne kadar.
Bir yerde duymustum, askerler askerlikte baslarina bir is geleceklerini zannettikleri icin arkada kimseyi gözü yasli birakmak istemezlermis. Psikolojik iste.
Düzelir sen merak etme, alttan al, üzerine gitme, anlayisli ol.

komutanlamı çıkıyosun lafına koptum:roflol:
evet böyle biri daha vardı ben:lepi:nişanlım gitmeden bi kaç gün önce sıyırdı ama allaha şükür geçti bi kaç gün içinde:nazar::smiley-cool:..sakın moralini bozma..sadece sen değilsin bunu yaşıyan..o seni mutlaka arıycaktır..sabret ve onun aramasını bekle.hatasını eşşekliğini anlıycaktıra.s

Valla o lafa bende koptum ahahahahha:))

Asker psikolojisi kaybetme korkusu.. onun bi yerde tıkanmış gibi hapis hayatı yaşıyomuş gibi düşüncelere kapılması ve sizinde dışarda özgür olduğunuzu bildiği için içi içni yiyor ve ortamında diğer koğuş arkadaşlarıda olumsuz şeylerden bahsediyorsa hep kafasında soru işaretleri oluşuyordur acaba benimkide yaparmı acaba şuan nerde neyapıyor gibilerinden ve sizden önceki yaşadığı ilişkide aldatılmayla sonuçlandığı için hep bi tarafaında bu şüphe kalmış ee şuan uzaksınız birbirinize ve dolayısıyla onun çok boş vakti olduğu için kurdurkça kuruyorduk kafasında ve kendi yazdığı seneryolara kendi inanıyordur...

Hiiç üstüne gitme askine kendi kendine bırak emin ol o seni tıpış tıpış aricak bak emin ol, sadece biraz düşünmek için hatasını anlaması için biraz zaman ver.. hem onu alıştırma sakın "nasılsa tartışsak bile ben ona ağzıma geleni söylesem bile beni arıyor güvenini verme ona"
İzine geldiği zamanda yüzyüze ciddi bir şekilde bu durumu konuşun..

canım bende asker beklemenin nasıl bir duygu olduğunu bilen biriyim. Gerçekten kaprisli ve çekilmez oluyolar. Yani ruh halleri değişiyor o yüzden alttan almanda fayda var üstüne gidersen iyi olmaz. Çünkü gerçekten orada bunalımda oluyorlar ve telefonda ne kadar konuşsada insan bişey halledemiyor daha beter saçmalıyor insan. Bence madem yakında izne gelicekmiş al karşına konuş. Bu arada ne kadar süredir berabersiniz. Yani uzun soluklu ve sağlam evlilik yolunda bi ilişkiniz varsa bunların sizi etkileyeceğini sanmam.

peki söylediklerinin gerçek olabileceğini düşündün mü hiç?

düşündüm canım ama bence öyle bişey yok beni sevdiginden şüphem yok zaten 1 hafta içinde askeriyede kimi bulabilir artı zaten gerçekten aldatan insan suçluluk duyar baska biri var demez heleki bu benim sevgilim gibi ilişki bitirmeyi bile telefon açıp söylemeyi beceremeyen duygularını hiç belli edemeyen bir adamsa hiç yapamaz kaldıki 50 defa aç o telefonu madem sevmiyosun beni söyle yüzüme söyle dedim sevmeyen adam aldatan adam bunu yapardı bence bide zaten msjlarıma anında cvp veriyodu belliki msj bekliyo benden benneyaptımki

askerlik iki taraf içinde çok zorlu bir süreçtir.onu sonuna kadar bekleyeceğine inanıyormusun kendine güveniyorsan bırakma peşini.ama güvenmiyorsan bırak böyle kalsın.
bunu seni suçlamak içinde söylemedim en yakın arkadaşımın kardeşi benimde kardeşim gibi askerlik öncesi nişanlandı.şırnak küpeli dağına düştü usta birliğine 3 ay dayanabildi nişanlısı terketti.ve orda çocuk kafayı sıyırdı askerden yeni geldi ve tedavi görüyor.benim eşimde asker hiç böyle bir sorunumuz olmadı.sana güvenmesini sağla onu ikna et tabi ilk önce kendinde inan

canım bende asker beklemenin nasıl bir duygu olduğunu bilen biriyim. Gerçekten kaprisli ve çekilmez oluyolar. Yani ruh halleri değişiyor o yüzden alttan almanda fayda var üstüne gidersen iyi olmaz. Çünkü gerçekten orada bunalımda oluyorlar ve telefonda ne kadar konuşsada insan bişey halledemiyor daha beter saçmalıyor insan. Bence madem yakında izne gelicekmiş al karşına konuş. Bu arada ne kadar süredir berabersiniz. Yani uzun soluklu ve sağlam evlilik yolunda bi ilişkiniz varsa bunların sizi etkileyeceğini sanmam.

canım 1 sene oldu ailelerimiz tanısıyor ve biz sürekli 1 sene boyunca aynı ortamdaydık hergün yani hani bir sene ama 2 sene gibi yaşadık diyebilirim inş. etkilemez :(

Asker psikolojisi kaybetme korkusu.. onun bi yerde tıkanmış gibi hapis hayatı yaşıyomuş gibi düşüncelere kapılması ve sizinde dışarda özgür olduğunuzu bildiği için içi içni yiyor ve ortamında diğer koğuş arkadaşlarıda olumsuz şeylerden bahsediyorsa hep kafasında soru işaretleri oluşuyordur acaba benimkide yaparmı acaba şuan nerde neyapıyor gibilerinden ve sizden önceki yaşadığı ilişkide aldatılmayla sonuçlandığı için hep bi tarafaında bu şüphe kalmış ee şuan uzaksınız birbirinize ve dolayısıyla onun çok boş vakti olduğu için kurdurkça kuruyorduk kafasında ve kendi yazdığı seneryolara kendi inanıyordur...

Hiiç üstüne gitme askine kendi kendine bırak emin ol o seni tıpış tıpış aricak bak emin ol, sadece biraz düşünmek için hatasını anlaması için biraz zaman ver.. hem onu alıştırma sakın "nasılsa tartışsak bile ben ona ağzıma geleni söylesem bile beni arıyor güvenini verme ona"
İzine geldiği zamanda yüzyüze ciddi bir şekilde bu durumu konuşun..

zaten konusursam baya ciddi konusacağım ama dediğin gibi kurdukça kuruyodur o şimdi inş. arar aramazsada en azından ben gene yüz yüze bitmesi için konuşayım dimi ?

askerlik iki taraf içinde çok zorlu bir süreçtir.onu sonuna kadar bekleyeceğine inanıyormusun kendine güveniyorsan bırakma peşini.ama güvenmiyorsan bırak böyle kalsın.
bunu seni suçlamak içinde söylemedim en yakın arkadaşımın kardeşi benimde kardeşim gibi askerlik öncesi nişanlandı.şırnak küpeli dağına düştü usta birliğine 3 ay dayanabildi nişanlısı terketti.ve orda çocuk kafayı sıyırdı askerden yeni geldi ve tedavi görüyor.benim eşimde asker hiç böyle bir sorunumuz olmadı.sana güvenmesini sağla onu ikna et tabi ilk önce kendinde inan

bunu bende çok düşündüm zaten hatta askere gitmeden önceki bir bir ay boyunca ayrıydık ilk defa ayrılmıstık askere gidiceğini öğrendiğimde aradım öyle barıstık ben ona olan sevgime inanıyorum ama işte onun inanmasını nasıl sağlayacağım hiç bilmiyorum :S

zaten konusursam baya ciddi konusacağım ama dediğin gibi kurdukça kuruyodur o şimdi inş. arar aramazsada en azından ben gene yüz yüze bitmesi için konuşayım dimi ?

Aricaktır emin ol.. sen sakın arma çünkü hatasını anlamalı ve o aramalı, geldiğindede yüzyüze konuşmalısın gerçekten ne istediği konusunda bi karar vermeli.. Ve ciddi olduğunuda anlamalı "bu masaya oturuyuoruz seninle konuşucaz bu masadan ya devam edip kalkıcaz yada tamam diyip son kez karşılıklı oturmuş ve bitmiş olarak kalıkıcaz" demelisin..

Back
X