• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ne olacak ?

zaten hatta askere gitmeden önceki bir bir ay boyunca ayrıydık ilk defa ayrılmıstık askere gidiceğini öğrendiğimde aradım öyle barıstık ben ona olan sevgime inanıyorum ama işte onun inanmasını nasıl sağlayacağım hiç bilmiyorum :S

Acaba diyorum bu sizinle neden çıktı neden güvensizlik olduğu halde bir ilişki yaşama çabasında?? bundan öncede ayrılmışssınız ve siz arayarak sizin vesilenizle barışmışsınız ve yine ayrılmak istediğini beirtmiş şuan askerde.. Acaa sizinle ilk ilişkisini unutmak içinmi çıktı yoksa aldatılmak onu çok acıttıda oda bi şekilde intikammı almaya çalışıyor..

Aricaktır emin ol.. sen sakın arma çünkü hatasını anlamalı ve o aramalı, geldiğindede yüzyüze konuşmalısın gerçekten ne istediği konusunda bi karar vermeli.. Ve ciddi olduğunuda anlamalı "bu masaya oturuyuoruz seninle konuşucaz bu masadan ya devam edip kalkıcaz yada tamam diyip son kez karşılıklı oturmuş ve bitmiş olarak kalıkıcaz" demelisin..

ben zaten aramıcamda onunda aramaya yüzü olacakmı acaba fisfisfis

Acaba diyorum bu sizinle neden çıktı neden güvensizlik olduğu halde bir ilişki yaşama çabasında?? bundan öncede ayrılmışssınız ve siz arayarak sizin vesilenizle barışmışsınız ve yine ayrılmak istediğini beirtmiş şuan askerde.. Acaa sizinle ilk ilişkisini unutmak içinmi çıktı yoksa aldatılmak onu çok acıttıda oda bi şekilde intikammı almaya çalışıyor..

yok hayır benle bi ilişkiye basladıgında zaten eski ilişkisi biteli 1 sene oluyordu ve bizde 1 senedir beraberiz bana gerçekten aşıktı yani bunu anlayabilirsiniz sonucta ve herkesede benimle beyaz bir sayfa actıgını söylemiş ben sonradan ögrendim tabiki sonucta beni sevmese neden kaybetmekten bu kadar korksun onuda düşünüyorum hani intikam olayına gelince hiç o tarzda bir davranısta bulunmadı açıkcası bana gerçekten cok deger veriyor ve hadi intikam diyelim 1 senede intikamını alamadımı hala sonucta kısa bir süre değil

tamam bu düşünceyi atalım ozaman kafamızdann..

Dediğim gibi sen sakın arma çünkü hatasını anlamalı ve o aramalı, geldiğindede yüzyüze konuşmalısın gerçekten ne istediği konusunda bi karar vermeli.. Ve ciddi olduğunuda anlamalı "bu masaya oturuyuoruz seninle konuşucaz bu masadan ya devam edip kalkıcaz yada tamam diyip son kez karşılıklı oturmuş ve bitmiş olarak kalıkıcaz" demelisin..

Amannnn bu erkek milletinin topuna kibrit suyu bee :kızgın: hepsi aynı bunların bizde sözlüydük askere gittiğinde ayy bi tiriplere girdi bi hassaslaşmıştı hatta kavga ettik ayrıldık 3 gün konuşmadık attı tepemin tası msj attım tel. yüzüde çıkardım ne bu böyle söyle ailene gelsin alsınlar diye :mymeka: yazdım tel. açınca msj görmüş bi gün aglayarak tel. açtı özür dilerim aşkım ben sensiz yapamam aşkım diye naniknanik bidada o oldu şok etkisi yaptı benimkinde bu kaydirigubbakcemile3 10 yıllık kocam olur şuan kendisi üzülme yani bacımmmm bunlar böyle konuşmak için arayan sen olma üstüne gitme yani bırak kendi hatasını kendi anlasın buda geçerrr ne demişler bırak gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiçç senin olmamıştır sanırım böyle bi şeydi hihoyyyt

ay ama napim kız olsa aybasısı geldi dicem de değil işte öle yani :S

ahahahahahahahasırnaşık şey
Harikasin bacim sen, bu adam seni birakmaz merak etme:lepi:
Onun kafasi bulaniktir simdi, durulunca hatasini anlar.
Gerci hatada degil aslinda, bizde askere gitsek ayni seyleri yapacaz belki, o ortami bilmiyoruz.
Erkekler zor diyorlar, öyle diyorlarsa vardir zorlugu mutlaka.
Bekle sen arar seni ilk firsatta.

askerde sevgilim yok ama oğlum var:bbo:dolayısı ile sevgilime değil ama bende oğluma kızdım bir haftadır aramıyorum(4,5 aydır ilk kez )...ama tabii yan kaynaklardan durumu ile ilgili haberleri alıyorumsırnaşık şeyaynen gittiği günden beri dünyayı ağzımdan burnumdan getirdi...:bbo:her Allah'ın günü sabah akşam konuşuyoruz...komutanlarından değil ama üst devrelerinden çok dertli...bunları eziyorlarmış....kızkardeşimin kocasıda asker emeklisi evet bunu yapan üst devreler çok oluyormuş...özellikle komuta kademesinin az olduğu yerlerde. üst devreler bunu daha çok yapabiliyormuş.....çünkü komutan az her yere yetişemiyorlar...böyle olunca bu üst devrelere sorumluluklar veriyorlarmış...onlarda hazımsızlarsa alt devrelerin canına okuyormuş:çok üzgünüm:...dinliyorum dinliyoruuumm şişiyorum...çünkü çok üzülüyorum elimdende birşey gelmiyor...ama inanın komutanları ile görüşüp biraz kulağına kar suyu kaçırmaya çalıştım...(bunuda yaptık yani)fakat ters teper daha kötü olur diye korkudan fazla birşeyde diyemedim...:çok üzgünüm:"annem ne yapayım oraya gelip hıııı gel sen bakiiim benim oğluma nasıl böyle davranırsın:oklava::mymeka:deyip döveyim mi"elimden birşey gelmiyor...:sm_confused:orası asker ocağı orayada müdahale edemeyizki...tabii sivil gibi olamaz az ezilip üzüleceksiniz ki olgunlaşacaksınız...dedim...oyyy sen mi dedin..."tabii siz orda rahat rahat yaşayın,hayatım mahvoldu,deprasyona girdim...tahammül edemiyorum bu adamlara...onlarda bizim gibi er ..ne hakları var bizi ezmeye...sende benle böyle konuşma anne!! diye bağırdı çağırdı suratıma kapattı :bbo:aynı şekilde anneanneyi ve kız arkadaşınıda perişan etti...çünkü biliyor kimin onu taşıyacağını eşşek sıpası....tabii sivilde paşa paşa davranırsan...oğluşum,bebişim dersen oralarda böyle sudan çıkmış balığa dönüp sadece analarının paşaları oldukları gerçeği ile yüzleşip bunalıma giriyorlar...:çok üzgünüm: vallahi bilmiyorum...kıxzkardeşimin eşi kızdı bana...herkes gibi oda yapıp gelecek,böyle onu dinler durursan o askerlik zor biter...bir müddet arama az dik dur dedi....bir haftadır aramıyorum...o arar zannediyordum ama aramadı sıpa...sanırım anneannesi ve kız arkadaşı ile idare ediyor şimdilik onların istikakı dolunca,ben dinlenik olacağım ya bana başlar artık:roflol::roflol:...sonuçta evet bu şehirli çocuklar askere gidince böyle piskopata takıp,bunalıma giriyorlar....seninkinide normal karşıla fazla takılma...çünkü benim oğlanın kız arkadaşıda geçen gün beni aradı...aynı seninkine benzer laflar edip kızı bunaltmış:bbo:....durum şunu gösteriyorki askerliği tek bunlar yapmayacak...biz aileler ve sevdikleri hep beraber askerlik yapıp beraber terhis olacağız...:bbo:...ooff offf canları sağolsun da şafağa daha çok var be devrem-tatlicadiarzu-:bbo:

kızlarrrrrrrrrrrrr askerdeki sevgilim benim onu beklemicemi aldatıcagımı düşündüğü için beni bıraktı ve 10 gündürde aramıyo tabi bana direk olarak beni beklemiceni düşünüyorum demedi ama hemen hemen her konusmamızda sen beni beklemezsin biliyorum diyodu zaten yengec burcu salya sümük duygusal orda iice sıyırdı herhalde hatta onu aramamam için baska biri var bile dedi dedim bende komutanlamı çıkıyosun yani baska biri yok daha 2 3 hafta önce ailesiyle birlilte yemin törenine gittim

baslarda bu duruma itiraz ettim ama baktım üstüne gittikçe saçmalıyo daha ne aradım ne sordum şimdi o benim yarın çarşı izninde gene onu arıcamı düşünüyo aramayınca bakalım napıcak geceleri sabahlara kadar düşünmekten uyuyamıyormus ablasına öle şeler demiş haklıda orası çok zor bir ortam ama ben napcamı bilmiyorum telimede cevap vermiyo :( ama huyunu biliyorum üstüne gittikçe fena olucak şimdi kafasını toplaması lazım

hiç asker bekleyen bu durumları yaşayan yada bana bir önerisi olan varmı ????? 2 hafta sonra dagıtım iznine gelicek bende o zaman alıyım karşıma adam gibi konisiyim diyorum ya çok üzülüyorum ben bu duruma böyle birşey için onu kaybetmek istemiyorum

Benımde abım askerden yenı geldı,oda kız arkadasıyla sorunlar yasadı hep.Üstüne gıtme derım.Askerlık psıkolojısı berbat bişi çünkü,he ben hiç asker yolu beklemedım o ayrı :1closedeyes:

ama sende soğukkanlı ol ve dedıgın gıbı geldıgınde herseyı anlat,aklında hiç soru işaretı kalmasın.

Ben olsam arar, valla hayatım kusura kalma ben hiçbir şeyi bitirmiyorum, ayrıca öyle uzaktan kumandayla bitiremem ben ilişkimi, ha yok illa bitsin istiyorsan da geldiğinde yüzüme karşı bitirirsin, öyle telefonla ayrılık falan bana uymaz, ben buradayım ve bekliyor olacağım, sen istediğin kadar aksini düşünmekte serbestsin buyur derdim... atarsın topu düşünsün dursun.

Ben zaten bitirmek istediğini falan da düşünmüyorum. Daha fazla ilgi, sevgi ve şefkat peşinde, biraz nazlanmak istiyor sadece. Türk filmi gibi başkası var falan demeler. Hiç inandırıcı değil zaten üzme kendini.

kendi kafasından bişeyler uyduruo :(yok beklemessin falan beklesinde bi görsün beklicekmisin beklemiycekmisin..
canımhiç arama dicem ama sevgine inanmadııgı için sende kötü olup arayabilirsin tekrar:::(
yani kaçan kovalanır hesabı ama tut kendini hatasını anlayıp özür dilesin

Back
X