simdi ne olcak?

gulsahmadan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
469
37
48
32
dun esimi siddet uyguladigi icin sikayet ettim darp raporu aldim ama hic bir yerimde iz yok sadece fiziksel degil sozlu ve cinsel siddette var hakaret ve tehtitte 1 hafta sonra uzaklastirma karari cikacakmis ama o uzaklasmayacak beni ve kizimi oldurmesinden korkuyorum hapis cezasi almayacak mi?

Hapis cezası çok zor hele anlattığınız gibi net bi kanıt yoksa malesef çok zor.. ki hapse girecek olsa dahi önce mahkeme süreci sonrasında suçlu bulunursa tutuklanıyor normal suçlardan insanlar.
ailenizin evi var mı? yerleşseniz oraya yine de gelebilir mi?

Hapis cezası çok zor hele anlattığınız gibi net bi kanıt yoksa malesef çok zor.. ki hapse girecek olsa dahi önce mahkeme süreci sonrasında suçlu bulunursa tutuklanıyor normal suçlardan insanlar.
ailenizin evi var mı? yerleşseniz oraya yine de gelebilir mi?
oyle bir pislik ki ben senelercede surse mahkeme raziyim yeter ki cezasini ceksin ama mahkeme suresince tutuklu olmali eve gelmese bile sokakta mutlaka denk gelicez tasinmam icinde para lazim cocugumu okuldan alip bana gostermez diye de korkuyorum

oyle bir pislik ki ben senelercede surse mahkeme raziyim yeter ki cezasini ceksin ama mahkeme suresince tutuklu olmali eve gelmese bile sokakta mutlaka denk gelicez tasinmam icinde para lazim cocugumu okuldan alip bana gostermez diye de korkuyorum
Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama tutuklu yargılanması için özel şartlar var. Ayrıca bir de korona mevzusundan acelesi olmayan mahkemeler de ertelendi galiba. Siz bence kendiniz uzak tutacak bir çözüm bulun geçici olarak. Anne babasıyla lafını dinlediği bi büyüğüyle konuşun? Eve gelmesin

Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama tutuklu yargılanması için özel şartlar var. Ayrıca bir de korona mevzusundan acelesi olmayan mahkemeler de ertelendi galiba. Siz bence kendiniz uzak tutacak bir çözüm bulun geçici olarak. Anne babasıyla lafını dinlediği bi büyüğüyle konuşun? Eve gelmesin
anneside babasida oldu ama hayatta olsalardida farketmezdi kimseyi.dinlemez o

o
mur boyu bu sahislami ugrasicam hep cani yanan ben mi olcam hep yaptiklari yanina mi kalcak
Ailenin yanına dön senin yanında olacak kurumlar insanlar bul
Görüyorsun hergün şiddet haberlerini
Ve karısını öldüren adamı serbest bırakacaklar
Çocuğa tecavüz edeni tecavüsçüsüyle evlendiriyorlar
Eskiden kalma çocuk yaşta evlilik yapanlara uygulanan yasa sonucu hapis yatanları neredeyse davul zurnayla serbest bırakacaklar
Böyle bir adamla nasıl evlendin onu nasıl baba yapmaya layık gördün
Bilmiyorum umarım herşey sen ve bebeğin için iyi olur

Suan zaten evden cikmayin cocuguda cikarmayin. Sizde kapinizj kilitleyin gunduzde gecede ve kimseye acmayin. Birkac marketing eve getir. Uygulamasi var buraya yazamyrm bende kullanyrm. Evde cocugunla kapiya kdr getiriryorlaf haftada bir toplu alisverin yapin ekmegide firindan. Yedi take alip dolaba atyrm bir haftalik. Bu surecte Siz hic disari cikmayin ve kapiyi gercekten kimseye acmayin. Gecici bir cozum cunku avukat degilim ama insallah bir avukat arkadas size yazaf yardimci olur

Eskiden kalma çocuk yaşta evlilik yapanlara uygulanan yasa sonucu hapis yatanları neredeyse davul zurnayla serbest bırakacaklar

Çocuğa tecavüz edeni tecavüzcüsüyle evlendiriyorlar diye bir şey yok ya iyi inceleyin her okuduğunuza inanmayın asıl konuyu öğrenince eşlerinin kocamı çıkarın diye ağladıklarını görürsünüz videoları var bakın

malesef adalet yok boyle biri oldugunu bilmiyordum cocuguda ben yapmadim korunuyor saniyordum

Suan zaten evden cikmayin cocuguda cikarmayin. Sizde kapinizj kilitleyin gunduzde gecede ve kimseye acmayin. Birkac marketing eve getir. Uygulamasi var buraya yazamyrm bende kullanyrm. Evde cocugunla kapiya kdr getiriryorlaf haftada bir toplu alisverin yapin ekmegide firindan. Yedi take alip dolaba atyrm bir haftalik. Bu surecte Siz hic disari cikmayin ve kapiyi gercekten kimseye acmayin. Gecici bir cozum cunku avukat degilim ama insallah bir avukat arkadas size yazaf yardimci olur
biliyorum o uygulamalari kullaniyorum da ama hic sokaga cikmadan olmuyor zorunda kaliyorum simdi cikmasam bile okul acilinca virus bitince cikicam

Uzaklastirma aldiysan bosanma davasi da ac tedbir nafakasi alirsin. Kapini kapat acma diyecegim ama adami da tanimiyoruz ne yapacagi belli olmaz
onuda acicam pazartesi calismiyor ki nafaka alayim kapi kitli ama sitede oturuyoruz kontrat onun adina oldugu icin guvenlik iceri girmesini engelleyemeyiz dedi giris katta oturuyoruz kapiyi acmazsan cami kirarim demisti

bir de sunu sormak istiyorum virus nedeni ile verilen 1 milyar parayi almak icin nereye basvurcam ve basvurudan ne kadar sonra parayi veriyorlar?

D Daxe
Hanımefendi 13 14 15 16 yaşındaki çocukların evlenmesi çocuk sahibi yapmaları suç değil mi
Yada suç olmamalı mı nasıl bir vicdan ahlak yapısı kabul eder bunu
O çocukların haklarını kim savunacak
Peki bu yasalkaşır ise kim engelleyecek bu sübyancıları
Tamam kanunen de suç zaten küçük yaştakiyle evlenene evlendirene hapis cezası var

Back
X