- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Az önce 4 senelik erkek arkadaşımda ayrıldım. Ama sanki boşanmış hatta bir uzvumu kaybetmiş gibi hissediyorum. Ağır ailesel problemlerim (lütfen kendi hayatinizla kıyaslamayın herkesin derdi kendine büyüktür ),sınav stresim ve yalnızlık fobim var. Erkek arkadaşım ilgisiz de olsa tutunacak tek dalımdı. Sıkıntılı dönemi atlatana kadar en azından devam ederim diyordum. Yani yanıma gelmese de biraz ilgisiz de olsa önceden geçirdiğimiz güzel günlerin hatıraları,bana aşkım deyişleri,zor günlerimde yanımda oluşları her seyi sanki daha katlanilir kılıyordu. Ama aşık olmadığım halde onu kullanıyormus gibi hissettim. Bir de benim özlediğim kadar onun özlememesi beni çok üzdü. Ben her gece rüyalarımda ona sarildigimi görürken (bu rüyalardan ona bahsetmedim hiç ) onun anca lafla beni özlemesi kabullenemiyordum.
Benim icin hayatım ondan öncesi ve sonrası diye ayrılıyor ,benim için hayat üniversiteyle başladı kısa süre sonrada kendisiyle tanıştık bana kattığı çok şey oldu ama çokta üzdü. Onsuz nereye gideceğim kabus gördüğümde kimi arayacağım ailem beni üzdüğünde kime ağlayacağım.Bir de hayatımda beni en cok mutlu eden değerli hissettiren de oydu. Simdi değersiz sevgisiz hissediyorum. Sanki bir daha kimse beni onun gibi sarmayacakmış, sevmeyecekmiş kimseye güvenemeyeceğim gibi hissediyorum.Bu süreci nasıl atlatacağım ? Lütfen derslerine odaklan demeyin haddinden fazla çalışıyorum. Benim gibi hissedip uzun iliskiden ayrılıp sonradan toparlayan güçlü kadınlar var mı aranızda ?
Benim icin hayatım ondan öncesi ve sonrası diye ayrılıyor ,benim için hayat üniversiteyle başladı kısa süre sonrada kendisiyle tanıştık bana kattığı çok şey oldu ama çokta üzdü. Onsuz nereye gideceğim kabus gördüğümde kimi arayacağım ailem beni üzdüğünde kime ağlayacağım.Bir de hayatımda beni en cok mutlu eden değerli hissettiren de oydu. Simdi değersiz sevgisiz hissediyorum. Sanki bir daha kimse beni onun gibi sarmayacakmış, sevmeyecekmiş kimseye güvenemeyeceğim gibi hissediyorum.Bu süreci nasıl atlatacağım ? Lütfen derslerine odaklan demeyin haddinden fazla çalışıyorum. Benim gibi hissedip uzun iliskiden ayrılıp sonradan toparlayan güçlü kadınlar var mı aranızda ?