İlk aşık olduğumuzla evlenseydik ohoo

Güzel anılar, iyi körü tecrübeler edindiniz. Bundan sonrasında daha çok seveceğiniz biri de çıkabilir karşınıza. ki büyük ihtimalle çıkacak ve iyi ki ayrıldım diyeceksiniz.
Ben ilk uzun ilişkimi lise yıllarında yaşadım. Üniversitelerimiz farklı şehirlerdeydi bitti. İki sene kimseyi sevemem diye gezdim. Ne salakmışım diyorum şimdi. Sonra üniversite son senede bir yıllık bir ilişkim oldu. Onu da en çok sevmiştim tabii. Adeta bir masaldı. Tek sorun aşırı aileciydi. Mezun olunca babasının işinin başına geçip babasının onayladığı kızla evlenmeliydi. Tabii benimle gelecek de düşünüyordu güya da babasının işinin olduğu şehirde yaşayacak çalışmayacaktım. Bitti. Onda severek ayrıldık masalı da olunca kendime epey güç geldim. Senelerce de kimse olmadı. İş hayatında bir sevgilim oldu o da bir sene civarı sürdü sonra. Bu da tam bir ayıymış ayrıldıktan sonra fark ettim tabii. Ayrıldık dediysem boynuzlandım. Benden önceki sevgilisine döndü. Beni o ezdi geçti tabii. Çünkü yaşadıklarımız da yalanmış. Adam eskiye aşıkmış hala. O korkunç bir hissiyattı. Düşmanım yaşamasın.
Ve nihayet 27 yaşımda sevgilimle tanıştık. Hızkı ilerledik. Güzel Zamanlar geçirdik. Üçüncü yılımızda evlendik 5,5 senelik evliyiz. 3 yaşında bir oğlumuz var.
şimdi geriye dönüyorum da iyi ki hiç biri olmamış. Şimdi gerçekten huzurla bir ilişkiyi sürdürüyorum. Bitmesinin sebepleri varmış esasında. Kimi aşırı aileci kimi çok özgürlük düşkünü kimi de aşırı kıskançmış. Şimdi tam benim kalemim biriyle beraberim. Sessiz sakşn, dingin, kültürlü, kibar, tatlı bir sevme dili olan, kıskanç olmayan, ailesine aşırı düşkün olmayan biri.
Üzülün tabii. Hepimiz biten şeylerin ardından yas tuttuk ağladık. Doğal bir süreç. Ama geçecek ve yeni insanlar yeni aşklar yeni heyecanlar olacak