bende kocaeli/gebzedeyim. gebze de ilçesi kocaelinin. senin için bir sebeb gösterdiler mi canım.benim idrar yolları enfeksiyonu olabilir diyor.yoğun enfeksiyon varmış bende.ama salak doktorum buna hiç bakmadı.ilk hamileliğimde 5.haftada baktı sadece.keni karısıda ilk çocuğunu suyunu kaybettiği için kaybetmiş.ikincide 9 ay kanaması olmuş nedenini bulamamış.bende böyle bir adama gittim 120 tl verdim bide muayene ücreti.
değiştirdim sonra ama 1 ay sonra bebeişim gitti.bu arada beni hatırlaman için lingimi ekliyorum.oradan oku hatırlarsın canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html
hatırlıyorum lingini okumuştum benim için hiç bişey demedi idrar yollarından tahlil oluyordum ama çıkmamıştı bi sorun araştıralım dedi de biz istemedik ya zaten bebeğin böbreğinin çalışmaması 1 yada 2sinin sonra bebeğinin idrar yollarında tıkanıklık problem olması sonra gün aşımı şeker tansiyon yüzünden zarların erken açılası rahim ağzı yetmezliği sebepler olarak internetten bunları okudum ama bakalım gebzeya arkadaşım evlendi benim