- Emoji Skoru
- 46
- Puanlar
- 318
izliyorum o diziyi çok güzel( bak ben bu konuda çok sanslıyım ailem konusunda annem benim yanımda kaldı hepte destek oldular annemin tek dediği ablamların falan etrafımızda megersem o kadar çok kişinin ilk bebekleri ölmüşki şaşırdım yalan atmıyorum bak anneim yaşındakiler tanıdıklarımız falan 3 kişiden 1 nin bebeği melek olmuş ama ben ağladım hep yanlarında açılıyorum ağlamama karışmayın diyordum 2 dakka sonra gülüyoduk hepimiz nasıl dünya kız bu inan ağla bak mezarlığa gidiyordum ilk başlarda ablam falan gitme dedi gel gidelim dedim olmaz dedi ben kendimi rahat hissediyorum o zaman dedim ama bayramda çok hüzünlü geçti tabi
(
sen kaç yaşındasın canım.
annem ilk hamile olduğumu öğrenince ki ben söyleyemedim.küfrederek şeyinemi sokacak çocuğu iyi halt etmiş demiş.3 ay yaz tatilinde onlarda kaldık yazlıklarında.ben kötü olduğum için.burnumdan getirdi.bak sana birşey diyeyim.bana gelmiş diyorki ççocuğun ismine seninle ben koyalım diyor.eşim beraber koymak istiyorum dedim.ona söylemezsin diyor.sonra yemin ettirdi dedim.ne halt ederseniz edin diyor.yani hayatımın yer yerine karışmak istiyor.yönetmek istiyor hayır cevabını aldığında zindan ediyor sana yaşamayı.
hep kendi bildiği doğru.