Şimdi ne yapayım....Yok böyle birşey...

verdinaaz

hedef 65
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
1.865
116
163
37 haftalık hamileyim...Bu sabah suyum geliyormuş gibi hissettim...Öğleden sonraya kadar bekledim azar azar gelmeye devam etti...Acile gittim nstde bi sorun yok dedi...Ped verdi içinde mavi kağıtlar vardı...Takıp 15 dakika gez dedi gezdim tekrar gittim kağıtlar kırmızı olmuştu...Evet suyun geliyor dedi...Devlet hastanesine gittik.Doktor baktı evet sızma var suyun geliyor dedi...Eve gönderdi gece sancın tutarsa buraya gelme hastanede yatak yok dedi...Dalga geçermiş gibi suyum geliyo beni geri gönderiyo...Şuan bebeğin suyu iyi diyo bana...Kafayı yiyeceğim...

canım geçmiş olsun başka hastaneye git bence ya..ihmale gelmez

Başka devlet hastanesi yok burada özel hastane araştırıyorum şuan...ve belimde bi sancı başladı

ayyy hemen git canım ya..inşallah bulabilirsin özel bi hastane falan..sinir oldum diğer yere de ne demek yatak yok..suyun geliyor işte Allah Allah

Bu doktorlarında allah iyisine denk getirsin cümlemizi 11. Ayda yazmışsın doğumun gerçekleşti herhalde allahım analı babalı büyütmeyi nasibetsin canım.

evet bebeğimi kucağıma aldım özel bir hastanede devlet hastanelerinde doktorların yaptığı rezillik yüzünden bebeğimde bende ölümden döndük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…