şimdi ne yapmalı?

yalnzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
82
1
86
37
Diğer
bazen kendimi öyle çaresiz öyle köşeye sıkışmış hissediyorum ki..

yaşadığım hataların bedeli bu kadar ağır mı olmalıydı..?

kafam karışık gideceğim yön belli değil.

bilenler hatırlar belki.. kızlığımda dahil herşeyimi verdiğim adam beni aldattı hem de defalarca.. şimdi bi başımayım..

yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum.. artık bir işim var.. ama geçmişim ve yaşadıklarım beni bırakmıyor.. her gece yatağa girdgimde her sabah uyandığımda soruyorum kendime "şimdi ne yapacağım?"

birisiyle tanıştım.. iyi bir ınsana benzıyor iki buçuk aydır konusuyoruz.. fakat tek sorun o insanın benim akrabam oluşu...

herkes biliyo konuştugmuzu tum aılem akrabalarım onun ailesi..

peki ben ona geçmişimi nasıl söyleyeceğim? ya da söylemelı mıyım?

söylemek için çok mu geç kaldım yoksa çok mu erken???

söylediğim de bu durumun ailemin kulağına gitma olasılığı ne?

kafam da buna benzer bir çok soru ve ben her gün bunlarla boğuşuyorum...

PEKİ ŞİMDİ NE YAPMALIYIM?:gitme::gitme:

vicdaniniz sizliyorsa ne mutlu size ki insani duygular tasiyorsunuz icinizde : )

insanolgu hata yapmaya mahkumdur... önemli olan tövbe edip o hatayi tekrarlamamak...

her nefes alip verisinizde Rabbim bana bir sans daha verdi diye sükür etmelisiniz : )

belki suan konusmakta oldugunuz akrabaniz size Allah tarafindan gönderilen bir mucizedir...

suan bunu bilemeyiz iki bucuk aydir konusuyormussunuz...

akrabaliginiz ne derecede? yani direk kuzenmisiniz yoksa handi dolaylikla akrabasiniz?

insaAllah dediginiz gibi iyi bir insandir ve mayasi temizdir...

bir hata yapmissiniz ve pismansiniz... gecmise bakipta geleceginizi mahf etmeyin...

Allaha bol bol dua edin ve af dileyin eger inancli biri iseniz bunu zaten yapacaksinizdir...

inancli olmasaniz dahi belki bu vesile ile Allahin yolunu bulacaksiniz...

o insana gelince biraz daha zamana birakin...

aranizda ki bag ne yöne ilerleyecegine bir bakin... belli olmaz belki sadece dostca bir bag kurma cabasindandir o kisi?

yoksa simdiden emin bir sekilde ciddi birseylerden bahs edebilirmisiniz?

herseyden önemlisi gecmisinizi cöpe atin... unutmaya calisin...

olan olmus cünkü degistiremezsiniz...

Allah büyüktür Allah aff edicidir Allah dertlere dermandir bunu unutmayin...

hakkinizda hayirlisi...

geçmişinde neler yaşadın bilmiyorum....
akraba oluşu kafa yormanıza yeterde artar bile..
şimdi herşey güzel gidiyordur..
bazı insanlarda bi huy vardır kızdığı zaman sır falan saklamaz herşeyş ortaya döker..
bu birde akraba olunca daha kötü olur..

uzaktan akrabayız. ama sinirlenınce bile bile karşı tarafın canını yakabılecegını soylemişti bır kere.. kızlıgı dıktırmeyı dusunmekle hata mı ederım sızce????????????

hatanı bu şekilde örtbas edeceğini düşünüyorsan karar senin...
şunu unutma söylediğin zaman kabul etmiş olsa bile bu konuyu
önüne çok getirecektir..
geçömişinle seni yargılayacaktır....

hatamı ört bas etmek ıstemıyorum kesınlıkle.. tamamen durust ve acık olmak ıstıyorum ama ne ile karşılaşacağımı bilmedğim için korkuyorum.. şimdi tamam dese biliyorum soru soracak ya da sınırlendgınde önüme getirecek bu konuyu..

bu konuyu hiç anlatmadan bir bahane bulup bitirsem mi???

yoksa çok geç kalmadan her şeyı anlatsam mı ne olacaksa olsun diyerekten???

kararsızım..

ben de istemiyorum onu kandırmayıı.. ama başka bse de gelmıyor aklıma..

kolay olanı mı seciyorum diyorum bazen bilmiyorum..
siz olsaydınz ne yapardınz???

off zor bır durum ancak buna kararı sen vermelısın.
Soylemezsen ondan bu gercegı sakladıgın ıcın pısman olaak huzursuz olacakmısın yoksa kendını rahatmı hıseedeceksın.
Soylersen kendını rahatlamıs ancak baska bırı duyar dıyede korku ıcındemı yasayacaksın.

Rahat hıssetmek ıstıyprsan soyleme,

Offfff canım yaa çok zor bir durum.
Hatalar insanlar için.Önemli olan tekrarlamamak.
Söylesen 1 türlü söylemesen.Walla düşündümde kendi açımdan işin işinden çıkamadım.:umursamaz:
O çocukla biraz daha zaman geçir.İyice tanı öyle karar ver bence.

O çocukla biraz daha zaman geçir.İyice tanı öyle karar ver bence.

Aynen katiliyorum.
Uzaktan akrabaymissiniz.
Yani ileriye yönelik kan bagi yüzünden sorun cikmamasi icin sormustum bende bunu.
Onu daha iyi tanimaya calisin.
Nasil bir kisilige sahip onu ögrenmeye calisin.
Zamana ihtiyaciniz var.
Acele karar vermeyin.

hatamı kapatsam ömür boyu pişmanlık yaşayacağım ve ona karşı kendimi borçlu hissedeceğim.. söylersem de o insanın akrabam oluşu beni düşündürüyor

hatayı yapan sen degil senin guvenini kazanıp yarı yolda bırakan adamdır..sen rahat ol..belli bir sure soyleme bence bazı seylerden emin oluncaya kadar bekle ilişkinin durumuna gore anlatırsın durumunu..sana deger veren insanda ayrılmak dahi istese kimseye birsey demez

Back
X