Merhaba kk arkadaşları ne zamandır yazmak istiyordum ama kısmet bugüne bambaşka bi mevzu için oldu, neyse uzatmayayim konuma geceyim. 5 senelik evliyim başka bi şehirden buraya geldim ve burada hiç arkadaş edinemedim, çocuktu falan derken de çalışmadimda eşimle severek evlendikten ama bizimde hayallerdeki gibi bi evliligimiz olmadı inişli çıkışlı bi hayatımız var, neyse bundan 4 ay önce oglumla ailemin olduğu şehre eşimin izniyle 1 haftalığına gittim fakat eşimle gidince tel de kavga ettik ve gelmiyorum dedim bi sürü şey oldu neyse aileler girdi araya ve bi, anlaştık eve döndük ben o sırada burada eşimin arkd eşiyle gorusuyordum iyiydik yani gelip gidiyorduk derdimizi anlatıyorduk, işte bende bu olaylar olurken hırsla mi arkadaş im diyemi anlattım olanları, halada gorusur dertlesiriz bu benim olayını eşine anlatmış eside gitmiş herkesin gittiği bir cafede bu olayı gulerek dalga geçerek bağıra bağıra herkese anlatmış. Bunları da nerden mi biliyorum Kayinvalidemden!!!! Düşünün bi olay nerden nereye. Şimdi bu arkasimi seviyordum vede oda herşeyin anlatır bana. Ben bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyim arkadaşlığımi bitirmeli mi yoksa bunu bildiğimi onada soylemelimiyim napsam