Şimdi ne yapmalı!

hb_emir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
39
12
88
Bursa
Merhaba kk arkadaşları ne zamandır yazmak istiyordum ama kısmet bugüne bambaşka bi mevzu için oldu, neyse uzatmayayim konuma geceyim. 5 senelik evliyim başka bi şehirden buraya geldim ve burada hiç arkadaş edinemedim, çocuktu falan derken de çalışmadimda eşimle severek evlendikten ama bizimde hayallerdeki gibi bi evliligimiz olmadı inişli çıkışlı bi hayatımız var, neyse bundan 4 ay önce oglumla ailemin olduğu şehre eşimin izniyle 1 haftalığına gittim fakat eşimle gidince tel de kavga ettik ve gelmiyorum dedim bi sürü şey oldu neyse aileler girdi araya ve bi, anlaştık eve döndük ben o sırada burada eşimin arkd eşiyle gorusuyordum iyiydik yani gelip gidiyorduk derdimizi anlatıyorduk, işte bende bu olaylar olurken hırsla mi arkadaş im diyemi anlattım olanları, halada gorusur dertlesiriz bu benim olayını eşine anlatmış eside gitmiş herkesin gittiği bir cafede bu olayı gulerek dalga geçerek bağıra bağıra herkese anlatmış. Bunları da nerden mi biliyorum Kayinvalidemden!!!! Düşünün bi olay nerden nereye. Şimdi bu arkasimi seviyordum vede oda herşeyin anlatır bana. Ben bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyim arkadaşlığımi bitirmeli mi yoksa bunu bildiğimi onada soylemelimiyim napsam

Arkadaşınıza nasıl bir halt yediğini ağır cümlelerle anlatın. Görüşmeyide kesin. Ben olsam böyle yapardım. Aslında ben olsam en baştan eşimle olan mevzuları bir yabancı kadına anlatmam. Anlatacağın tek kişi annemdir oda anlatırsam tabi. Sizde bundan sonra daha dikkatli olun.

Bildigini soyle. Tamamen iliskini kesmeye cesaretin yoksa da mesafe koy.

Tabi ki söyler ve bir daha da gevşek agızlı insanlarla işim olmaz der görüşmeyi keserdim

Merhaba kk arkadaşları ne zamandır yazmak istiyordum ama kısmet bugüne bambaşka bi mevzu için oldu, neyse uzatmayayim konuma geceyim. 5 senelik evliyim başka bi şehirden buraya geldim ve burada hiç arkadaş edinemedim, çocuktu falan derken de çalışmadimda eşimle severek evlendikten ama bizimde hayallerdeki gibi bi evliligimiz olmadı inişli çıkışlı bi hayatımız var, neyse bundan 4 ay önce oglumla ailemin olduğu şehre eşimin izniyle 1 haftalığına gittim fakat eşimle gidince tel de kavga ettik ve gelmiyorum dedim bi sürü şey oldu neyse aileler girdi araya ve bi, anlaştık eve döndük ben o sırada burada eşimin arkd eşiyle gorusuyordum iyiydik yani gelip gidiyorduk derdimizi anlatıyorduk, işte bende bu olaylar olurken hırsla mi arkadaş im diyemi anlattım olanları, halada gorusur dertlesiriz bu benim olayını eşine anlatmış eside gitmiş herkesin gittiği bir cafede bu olayı gulerek dalga geçerek bağıra bağıra herkese anlatmış. Bunları da nerden mi biliyorum Kayinvalidemden!!!! Düşünün bi olay nerden nereye. Şimdi bu arkasimi seviyordum vede oda herşeyin anlatır bana. Ben bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyim arkadaşlığımi bitirmeli mi yoksa bunu bildiğimi onada soylemelimiyim napsam
Kayinvalideniz nasil ogrenmis iyice eminsen arktasina soyle tabi,nekadr ayip adamin yaptigi,olaylarin buyuduyse adam istet istemzde duymustur mutlaka ama karaktersizlik bunlari cafede anlatmasi

Kesmeye cesaret edememek degilde, bu arkadaşla aynı muhitte oturuyoruz, şimdi ben direk ağır bir şekilde bunu bildiğimi söyleyip iliskimi kesersem acaba bire bin katılıp devamı ağır bir şekilde gelirmi diye düşündümo_O

Ne ayıp. Tabi ki arkadaşlığınızı bitirin. Ama bir şey demeyin. O sizi aradığında da "üzgünüm, ağzı gevşek insanlarla muhatap olmuyorum" deyiverin. Karı koca ne güzel bulmuşlar birbirlerini, tencere kapak gibiler. Siz de bir daha kimseye sır vermeyin. Hakikaten kimseye güven yok.

Tamamen mesafe koyardım
Asla hiçbirşeyimi birdaha anlatmazdım
Sorarsada neden böylesin diye dertleştiğim konuyu eşine anlatmana gerek yoktu diye vururdum yüzüne

Olayı sizin çevrenizden bir o arkadaşınız bilip de onun anlattıklarıyla eşinin yaydığından eminseniz arkadaşınıza bunu söyleyin. Ama nasıl bir kişi olduğunu siz daha iyi bilirsiniz, önceden de epey derdinizi ona dökmüşsünüz. Yarın kötü olunca bu konuştuklarınızı aleyhinize yayarsa o zaman daha da kötü olur.

Ama bir şekilde bundan rahatsız olduğunuzu hele ki kocasının ayıbını yüzüne vurun.

bence mutlaka arkadaşınıza düzgün bir dille anlatın
ne kadar zor durumda kaldığınızı, olayın nasıl büyüdüğünü, buna çok kırıldığınızı vs vs
siz arkadaşınıza bunları anlattığınızada, arkadaşınızın verdiği tepkiye göre de arkadaşınız hakkında karar verin
belki bilmiyordu eşinin böyle yapacağını, belki tahmin edemedi, neden eşine anlattığı bence çok sorun değil, çünkü hepimiz birçok şeyi eşimizle paylaşıyoruz

eğer size umursamaz veya eşini savunucu bir tepki verirse araya mesafe koyarsınız
yok o da sizinle üzülür, siz bu üzüntünün içten olduğunu hissederseniz, arkadaşınıza bir şans daha verirsiniz

bazen olaylar dışarıdan göründüğü gibi olmuyor
hemen öyle kırıcı sözler, arkadaşlığı bitirmeler bana çok doğru gelmiyor
önce bi anlatıp, görüp, öğrenmek lazım

Yani bu arkadaşımın da bi çok şeyini biliyorum ama ben kalkipta hicbiyerde anlatamam, benim anlamadığım o nasıl kendine bu kadar guveniyor., yada kendi kocasının böyle yaptığında n haberi var mı acaba

uuuuuu tam benlik mevzu.önce bende onla ilgili şeyleri eşime bire bin katıp anlatırdım.sonrasında o kız ve eşiyle ayrıca kendi eşiminde bulunacağı bir buluşma ayarlardım.sanki normal görüşüyomuş gibi.sonra bunun eşinin yanında lafı evirir çevirir onlarla ilgili olan bir mevzuya getirip dalga geçerim.sonra kötü bir şey yapmamış gtibi salağa yatarıonunlada tıpkı şimdi onun yaptığı gibi görüşmeye devam ederim.yüzsüz yüzsüz tabi artık ben bir şey anlatmam ama namert sofrasınada mert gidilmez der onun kafasına bin tane tilki sokarım.varsın o düşünsün onun içine dert olsun.:DDD

bence mutlaka arkadaşınıza düzgün bir dille anlatın
ne kadar zor durumda kaldığınızı, olayın nasıl büyüdüğünü, buna çok kırıldığınızı vs vs
siz arkadaşınıza bunları anlattığınızada, arkadaşınızın verdiği tepkiye göre de arkadaşınız hakkında karar verin
belki bilmiyordu eşinin böyle yapacağını, belki tahmin edemedi, neden eşine anlattığı bence çok sorun değil, çünkü hepimiz birçok şeyi eşimizle paylaşıyoruz

eğer size umursamaz veya eşini savunucu bir tepki verirse araya mesafe koyarsınız
yok o da sizinle üzülür, siz bu üzüntünün içten olduğunu hissederseniz, arkadaşınıza bir şans daha verirsiniz

bazen olaylar dışarıdan göründüğü gibi olmuyor
hemen öyle kırıcı sözler, arkadaşlığı bitirmeler bana çok doğru gelmiyor
önce bi anlatıp, görüp, öğrenmek lazım
Çok tesekkur ederim arkadasim yorum ici n, sanırım böyle yapmak en dogrusu

uuuuuu tam benlik mevzu.önce bende onla ilgili şeyleri eşime bire bin katıp anlatırdım.sonrasında o kız ve eşiyle ayrıca kendi eşiminde bulunacağı bir buluşma ayarlardım.sanki normal görüşüyomuş gibi.sonra bunun eşinin yanında lafı evirir çevirir onlarla ilgili olan bir mevzuya getirip dalga geçerim.sonra kötü bir şey yapmamış gtibi salağa yatarıonunlada tıpkı şimdi onun yaptığı gibi görüşmeye devam ederim.yüzsüz yüzsüz tabi artık ben bir şey anlatmam ama namert sofrasınada mert gidilmez der onun kafasına bin tane tilki sokarım.varsın o düşünsün onun içine dert olsun.:KK70:DD

off çok sıkıntılı bir durum. ben de aynı durumdayım hatta kısmen mesafe koydum sayılır ama yine de kırgınım sadece bunu yuzune vurursam ona anlattıklarımı daha da abartıp saga sola yayacagından korkuyorum. olan bana olacak cunku. bu arada benim problemim de arkadasımın olayları sevgilsine anlatması degil, bunu ikisinin dedikodu malzemesi yapıp aralarında konusması ve alay ederek ve umumi bir yerde!!!

Nasıl dayandınız şimdiye kadar bunun hesabını sormak için..
O sizin arkadaşınız değil..
Olmamalı..

:KK9:yorum için teşekkürler canım. Ama inan okarakterde biri değilim, yapamam. Ve esiminde bu olaydan haberi yok ama kvalidemin kulağına geldiyse elbet oda duyacak,

Back
X