- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.571
- 248
Çok tesekkur ederim arkadasim yorum ici n, sanırım böyle yapmak en dogrusu
rica ederim arkadaşım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tesekkur ederim arkadasim yorum ici n, sanırım böyle yapmak en dogrusu
Hala arkadaşlığını bitirip bitirmeme konusunda kararsız mısın?Merhaba kk arkadaşları ne zamandır yazmak istiyordum ama kısmet bugüne bambaşka bi mevzu için oldu, neyse uzatmayayim konuma geceyim. 5 senelik evliyim başka bi şehirden buraya geldim ve burada hiç arkadaş edinemedim, çocuktu falan derken de çalışmadimda eşimle severek evlendikten ama bizimde hayallerdeki gibi bi evliligimiz olmadı inişli çıkışlı bi hayatımız var, neyse bundan 4 ay önce oglumla ailemin olduğu şehre eşimin izniyle 1 haftalığına gittim fakat eşimle gidince tel de kavga ettik ve gelmiyorum dedim bi sürü şey oldu neyse aileler girdi araya ve bi, anlaştık eve döndük ben o sırada burada eşimin arkd eşiyle gorusuyordum iyiydik yani gelip gidiyorduk derdimizi anlatıyorduk, işte bende bu olaylar olurken hırsla mi arkadaş im diyemi anlattım olanları, halada gorusur dertlesiriz bu benim olayını eşine anlatmış eside gitmiş herkesin gittiği bir cafede bu olayı gulerek dalga geçerek bağıra bağıra herkese anlatmış. Bunları da nerden mi biliyorum Kayinvalidemden!!!! Düşünün bi olay nerden nereye. Şimdi bu arkasimi seviyordum vede oda herşeyin anlatır bana. Ben bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyim arkadaşlığımi bitirmeli mi yoksa bunu bildiğimi onada soylemelimiyim napsam
uuuuuu tam benlik mevzu.önce bende onla ilgili şeyleri eşime bire bin katıp anlatırdım.sonrasında o kız ve eşiyle ayrıca kendi eşiminde bulunacağı bir buluşma ayarlardım.sanki normal görüşüyomuş gibi.sonra bunun eşinin yanında lafı evirir çevirir onlarla ilgili olan bir mevzuya getirip dalga geçerim.sonra kötü bir şey yapmamış gtibi salağa yatarıonunlada tıpkı şimdi onun yaptığı gibi görüşmeye devam ederim.yüzsüz yüzsüz tabi artık ben bir şey anlatmam ama namert sofrasınada mert gidilmez der onun kafasına bin tane tilki sokarım.varsın o düşünsün onun içine dert olsun.DD
haberi var yada yok ne farkeder kocasına anlatması zaten başlı başına kötü.Yani bu arkadaşımın da bi çok şeyini biliyorum ama ben kalkipta hicbiyerde anlatamam, benim anlamadığım o nasıl kendine bu kadar guveniyor., yada kendi kocasının böyle yaptığında n haberi var mı acaba
Nerdeyse aynı durumumuz canım, ben bu sabah öğrendim bu olayı ve nasıl davranacagimi şaşırdım, çünkü iyi düşünmek istiyorum belki kocasının bu yaptığından haberi yoktur diye... Haberi olmasa bile ne bileyim işte üzüldüm bu durumaoff çok sıkıntılı bir durum. ben de aynı durumdayım hatta kısmen mesafe koydum sayılır ama yine de kırgınım sadece bunu yuzune vurursam ona anlattıklarımı daha da abartıp saga sola yayacagından korkuyorum. olan bana olacak cunku. bu arada benim problemim de arkadasımın olayları sevgilsine anlatması degil, bunu ikisinin dedikodu malzemesi yapıp aralarında konusması ve alay ederek ve umumi bir yerde!!!
hayır vallahi yaparım.şaka değil.affetmem böyle bişeyi eğer bir kişi benim eşimle kavga etmeme sebep oluyorsa bin katını yaparım.herkese karşı bu kadar insaflı olunmaz.gerçekten mi yazdınız, şaka mı?
Bende burada bocaliyorum, yalan yok bazı şeyleri bende esime anlatırım ama inanın kendimi savunmak için söylemiyorum eşim hayatta gidip bi başkasına söylemez, kaldı ki bi cafede gulerek eğlenerek asla.haberi var yada yok ne farkeder kocasına anlatması zaten başlı başına kötü.
uuuuuu tam benlik mevzu.önce bende onla ilgili şeyleri eşime bire bin katıp anlatırdım.sonrasında o kız ve eşiyle ayrıca kendi eşiminde bulunacağı bir buluşma ayarlardım.sanki normal görüşüyomuş gibi.sonra bunun eşinin yanında lafı evirir çevirir onlarla ilgili olan bir mevzuya getirip dalga geçerim.sonra kötü bir şey yapmamış gtibi salağa yatarıonunlada tıpkı şimdi onun yaptığı gibi görüşmeye devam ederim.yüzsüz yüzsüz tabi artık ben bir şey anlatmam ama namert sofrasınada mert gidilmez der onun kafasına bin tane tilki sokarım.varsın o düşünsün onun içine dert olsun.DD
gerçekten mi yazdınız, şaka mı?
hayır vallahi yaparım.şaka değil.affetmem böyle bişeyi eğer bir kişi benim eşimle kavga etmeme sebep oluyorsa bin katını yaparım.herkese karşı bu kadar insaflı olunmaz.
muhtemelen kocasının haberi yok, aslında sorun kocasının bosbogazlıgı olmus biraz da. sadece bir daha problemini anlatırken bu konu benim icin cok hassas lutfen esinle bile paylasma rica ediyorum vs desen belki söylemez.Nerdeyse aynı durumumuz canım, ben bu sabah öğrendim bu olayı ve nasıl davranacagimi şaşırdım, çünkü iyi düşünmek istiyorum belki kocasının bu yaptığından haberi yoktur diye... Haberi olmasa bile ne bileyim işte üzüldüm bu duruma
söyleyip söylememesi mevzu değil ben birini samimi bulmuşum eşimle konuşamadığım bişeyi sana rahatlamak için anlatmışım nedem gidip başka birine bunu anlatmak.herkesin duymasını istesem kendim gider anlatırım zaten erkek bazı mevzulara çok farklı bakıyolar.senin anlatmakta sakınca görmediğin şeyleri farklı yöne çekebiliyorlar.Bende burada bocaliyorum, yalan yok bazı şeyleri bende esime anlatırım ama inanın kendimi savunmak için söylemiyorum eşim hayatta gidip bi başkasına söylemez, kaldı ki bi cafede gulerek eğlenerek asla.
Doğru diyorsun da yapamamki, ben biraz sığ dusunmusüm aramızda kalır sanmisim ama 4 ay önce olanlardan haberim yokmusHala arkadaşlığını bitirip bitirmeme konusunda kararsız mısın?
Eşi de nasıl bozuk karakterli bir adammış ki gidip cafe ortamına malzeme etmiş.
Al birini vur ötekine.
Bilemiyorum ne kadar etik ama sen de onun özel bir şeyini paylaşıp ders vererek bu işi noktayalabilirsin. Başka bir alternatif de ilahi adalete bırakıp arkadaşlığını bitirebilirsin. Ama sonuç olarak bu insandan arkadaş olmaz. Sen de ders al olaylardan iki kişinin bildiği asla sır değildir.
Evet ama ben direk kesersem aynı muhitteyiz zaten, bu sefer ne var ne yok olan olmayan dökülecek belki de, gorusup iyi imaj mi yaratsam acaba, sacmaliyorda olabilirim kafam karmakarisikSöyleme sırrını dostuna oda söyler kendi dostuna!
Ben eşimle ilgili özel sorunlarımı aile dışında hickimseye anlatmam..
Birde kk de yazıyorum işte. Ama burda tanıyan yok beni.Neyse bence o arkadaşa haddini bildirin.eşine anlatması çok çok yanlış. Ne münasebet ya bu ne terbiyesizlik?Birdaha görüşmeyin onunla bu kadar net..
Ona kırildiginizi belirtip mesafe koyun o zaman..Evet ama ben direk kesersem aynı muhitteyiz zaten, bu sefer ne var ne yok olan olmayan dökülecek belki de, gorusup iyi imaj mi yaratsam acaba, sacmaliyorda olabilirim kafam karmakarisik
Bunu sabah öğrendim disaridaydim ve şimdi yazıyorum inan okadar doluyum ki şuan, belki çok basit bi olay ama , beni karmakarışık etti. Çok anlamlı yazamiyorda olabilirim kusura bakmayın şuan sesli düşünüyor gibi biseyim, ve hepinizin fikirlerine yorumlarına ihtiyacım var, varmı yaziyorumböyle birşeyi affetmemek ayrı
şu yazdıklarınız apayrı
bire bin katarak anlatmak, fitne sokmak falan...
neyse, tercih sizin tabi
Bunu sabah öğrendim disaridaydim ve şimdi yazıyorum inan okadar doluyum ki şuan, belki çok basit bi olay ama , beni karmakarışık etti. Çok anlamlı yazamiyorda olabilirim kusura bakmayın şuan sesli düşünüyor gibi biseyim, ve hepinizin fikirlerine yorumlarına ihtiyacım var, varmı yaziyorum
bilmiyor cnm daha onunla konuşmadimOna kırildiginizi belirtip mesafe koyun o zaman..
İyi imaj yaratması gereken siz değilsiniz,arkadaşınız..kendisi bu olaylarin olduğunu biliyormu?biliyorsa neden gelip te buna sebep olduğu için sizden özür dilemiyor??
Ona kırildiginizi belirtip mesafe koyun o zaman..
İyi imaj yaratması gereken siz değilsiniz,arkadaşınız..kendisi bu olaylarin olduğunu biliyormu?biliyorsa neden gelip te buna sebep olduğu için sizden özür dilemiyor??
Pardon canimcanım ben o mesajı sana yazmamıştım
başka bir üyeyi alıntılamıştım
Nasıl salın kalınabilir bu duruma bilmiyorum..ben olsam çoktan arkadaşımı bulup ona bunun hesabını sorardım. .siz bilirsiniz tabi..bilmiyor cnm daha onunla konuşmadim