Simdi ne yapmam gerek :(

çok pişman olması için yapacağın tek şey şu: deriiiiin bir sessizlik...

ve küfür etmeyeceğine de yemin etmişti onu da yaptı..

köpek gibi döneceksin bana falan dedi
sana kmse katlanamaz bnm kdr sevemez falan

Erkekleri gerçekten anlamıyor musunuz, anlıyorsunuz da kabul etmek mi istemiyorsunuz, onu da ben anlamıyorum...

Evvela küfür eden insan karşısındakine değer vermiyor, onu sevmiyordur, en kötüsü saymıyordur bile yani otobüste saygısından yer verdiği yaşlı teyze bile onun için sizden daha önemlidir...

Sevmediği halde "Bana döneceksin, sana kimse katlanamaz, benim kadar sevemez" diyorsa yalan söylüyordur...

Kendi küfürbazın biriyken "Sana kimse katlanamaz" diyorsa sizi kendi hadsiz, terbiyesiz halinden daha aşağıda, daha çekilmez görüyordur...

Sizi çekilmez görüyorsa da kaybetmekten korkmuyor hatta bunun için fırsat kolluyordur...

Bütün bu bilgiler ışığında gidip Tibete yerleşseniz bu şahsı pişman edemezsiniz... Kişinin yaptıklarından pişman olması için kaybetmekten korkması, bir kaybı olduğunu düşünmesi lazım, onun kazancı bile olacak ya eski sevgilisiyle ya bir diğer yenisiyle devam edecek...

Bu arada ilişkiniz son olaylarda bitmemiş... Tutmadığı ilk sözünde, ilk küfründe, belki siz şifresini istemeden çok önce gözden çıkarmış sizi... Bunu bahane etmek de işini kolaylaştırmış, yani görünürde siz, gerçekte o, ipini çekmişsiniz birlikteliğinizin...

Şifre yüzünden tartışan ne kadar çok çift var. Boşverin herkesin bir özeli vardır. Bu şifre olayı bana çok komik geliyor. Yok zaten flörtleşmek için berabersen yani ben bu adamla hayatımı birleştiririm diyemiyorsan napcaksın şifresini. Ayrıldı mı herkes kendine müslüman olcak, laf sokulcak vs vs. Hee ben bu adamla evlenirim o derece seviyorum diyorsan ona güvenmen gerekir, o zaman yine napcan şifreyi?
Müdahale etmesin insanlar birbirine. Belki arkdaşlarıyla konusması gereken mevzular vardır. Belki arkdaşı sevgilinize kimsenin bilmesini istemedigi bir derdinden bahsediyordur. Bu sözleri sadece sana degil şifre takıntısı olan herkese söylüyorum.
ayrıca bir erkek bayana nasıl küfür edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…