• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ne yapmam gerekiyor acaba, çıldırmak üzereyim.

ayyyyyyyyh sevindim bee :)
uzmana gitmeye ikna etmiş olmana daha çok sevindim
daha öncesinde kabule tmez gitmez diye üzülüyordun bak paşa paşa gitti işte
isteyince neler yapabiliyoruz gördünmü canım opuyorumnanaktan
hep mutlu olursunuz bu sorununuzu da en kısa sürede söküp atarsınız inşallah
mutluluklar canımolumunekankayizsmile

evet canım galiba oda anladı böyle sürmeyeceğini kaydirigubbakcemile
gerçekten keşke herkesin imkanı ve ikna gücü olsada herkesin kocası gidebilse ,,
darısı inşallah diğer sorunlu arkadaşlara :Saruboceq:
bende eşimle konuşup eğer yeni bir yöntem öğrenirsem burdan paylaşacağım olumunekankayizsmile

çok teşekkürler ve biz kadınlar istedikten sonra neler yaparız neler :içelim: :teytey: :hooray:

hep böyle zaten hepimiz fındık kabugunu dolmıcak seyler yasayıp biriktrip bianda patlıyoruz,boyle bişey için boşanmak bence yanlıs ,bi süre daha alttan al ,sinirli oluşundan dolayı bi pskiyatriye gtmeyi teklif et kaabul edermi??? yada biz eşimle evlilik danısmanına gtmeye karar verdık bu tarz bişey olabilir....

özür dilerimm ben devamını okumadan yazmıstım cok sevındım uzmana gtme kararını aldığınız için...

evet malesef azından çıkanı kulağı duymuyor ve bu hep böle haftada bir kez mutlaka ve 1,5 senedir sabır diye diye sabır taşı oldum ve malesef çok alakasız karakteriyle ama o bir terazi .......

yüksek ihtimalle senin eşinle benım esım akraba!Sankı benım kocamı anlatıyosun.Profılıne bakmadım nerde oturuyosun bılmıyorum ama ablacım bu ısın tek cozumu öfke kontrolunu saglamasını ogretmekmıs adama e takdır edersınkı sen ben bunu ogretemıyoruz koca kazıklarımıza,ancak aıle ,evlılık terapıstlerı bu ıslerı becerebılıyolar,eger ıstanbul anadolu yakasındaysan sana bır adres verebılırım.Seansı 100 tl'miş.Bu konularda bır suru calısmalar arastırmalar yapmıs bı psıkıyatrıst aynı zamanda terapıst.Ne dersin?Ben esıme soyledım esım oo kac seans gıdıcez sımdı ben oraya 500 600 tl verene kadar valla ofkemıde sınırımıde kontrol ederım derı:)Şiddet illa fızıksel degıldır,tabıkıde en ufak bır agrasyon krızınde hooop bızde oraya pasa pasa verıcek valla kac mılyar tutarsa tutsun.:içelim:

İşte tum sayfaları okumadan yazınca bole oluyor.Sımdı bılgı verme sırası sende hadı baan yardımcı ol neresı burası ne kadar verıceksınız neler yapıp neler soyluyorlar bı degısıklık varmı adamda???

Son düzenleme:
akraba olabilirler dicem ama zaten benim eşim nerdeyse türkiyenin % 60 ile akraba
herkesin başında anam bu dert kaydirigubbakcemile3
adanada yaşadığım için burda bir terapist bulduk ,
gurup terapisi aslında bu daha etkili olabiliyormuş,
sinirli kocaların hepsi aynı yerde sempatiksalakcinni
çok değişik ve güzel yöntemleri var ,
örenek olarak biz ödül - ceza bölümüne geçtik
eğer öle herşeye ortada bişey yokken, bağırıp çağıracaksa ceza alıcak
mesela 2 gün önce bir ara yine sinirlendi öğlen arası yemek yerken ,
hiç bişey demedim eve gittik hemen ceza kitabını aldım elime ( cezaları biz oluşturduk ve geneli onun yapmak istemediği şeyler )
1. madde bu akşam benim istediğim herşeyi yapacaksın dedim :umursamaz:
tabi önce ona hatalı olduğu yerleri gösterip sakince konuştum,
yemeği eşim hazırladı kaydirigubbakcemile3
bulaşığı beraber yıkadık ve o gün malaesef maç ve internet olmadı, cezanın böylesini alınca bak kaç gündür ceza almıyım diye didiniyor kuzucum kaydirigubbakcemile

akraba olabilirler dicem ama zaten benim eşim nerdeyse türkiyenin % 60 ile akraba
herkesin başında anam bu dert kaydirigubbakcemile3
adanada yaşadığım için burda bir terapist bulduk ,
gurup terapisi aslında bu daha etkili olabiliyormuş,
sinirli kocaların hepsi aynı yerde sempatiksalakcinni
çok değişik ve güzel yöntemleri var ,
örenek olarak biz ödül - ceza bölümüne geçtik
eğer öle herşeye ortada bişey yokken, bağırıp çağıracaksa ceza alıcak
mesela 2 gün önce bir ara yine sinirlendi öğlen arası yemek yerken ,
hiç bişey demedim eve gittik hemen ceza kitabını aldım elime ( cezaları biz oluşturduk ve geneli onun yapmak istemediği şeyler )
1. madde bu akşam benim istediğim herşeyi yapacaksın dedim :umursamaz:
tabi önce ona hatalı olduğu yerleri gösterip sakince konuştum,
yemeği eşim hazırladı kaydirigubbakcemile3
bulaşığı beraber yıkadık ve o gün malaesef maç ve internet olmadı, cezanın böylesini alınca bak kaç gündür ceza almıyım diye didiniyor kuzucum kaydirigubbakcemile

kız bacım bu öfkeli danaları hepsını bı odaya koysunlar bırbırlerıne hırlasınlar pamuk gıbı oldunlar evde bırbırlerının dılınden bırbırlerı anlar en ıyı:) ay bu ödül ceza falan süpermiş ama adama haksız yere bagırdıgını nasıl anlatıcan bana gore haklı bır sebep ama ona gore haklı bır sebep belkıde.Sen ayrıntılı anlat bız tedavıye gıdemeyenlerde bu metodu kendı capında evınde uygulasın :)

kız bacım bu öfkeli danaları hepsını bı odaya koysunlar bırbırlerıne hırlasınlar pamuk gıbı oldunlar evde bırbırlerının dılınden bırbırlerı anlar en ıyı:) ay bu ödül ceza falan süpermiş ama adama haksız yere bagırdıgını nasıl anlatıcan bana gore haklı bır sebep ama ona gore haklı bır sebep belkıde.Sen ayrıntılı anlat bız tedavıye gıdemeyenlerde bu metodu kendı capında evınde uygulasın :)

mesela eşinle oturup sakin bir zamanında tabi ondan yapmasından mutsuz olduğun şeyleri bir deftere yazacaksın doğal olarak bunu kabul etmiş olacak
eşinde senin yapmanı istemediği şeyleri yazacak
ve eğer kurallara uyulmassa cezalarınızıda oluşturup bu düzeni kurabilirsin

eşin yaz çizdi yapmadı o zamanda ölümüne sesizlik konuşmayacaksın
ve sonunda kendi kabul edecek merak etme sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
mesela eşinle oturup sakin bir zamanında tabi ondan yapmasından mutsuz olduğun şeyleri bir deftere yazacaksın doğal olarak bunu kabul etmiş olacak
eşinde senin yapmanı istemediği şeyleri yazacak
ve eğer kurallara uyulmassa cezalarınızıda oluşturup bu düzeni kurabilirsin

eşin yaz çizdi yapmadı o zamanda ölümüne sesizlik konuşmayacaksın
ve sonunda kendi kabul edecek merak etme sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ya işte acaba bu bı surecmı yoksa tedavıyı cırakınca rutıne donunce duylu huyundan vazgecmezmı acaba?Ay ben esıme küsünce bu daha cok kışkırtıyo ustume gelıyor,hanı derler ya bı taraf sussun benım susma gıbı bı luksumde olmuyor:umursamaz:

ya işte acaba bu bı surecmı yoksa tedavıyı cırakınca rutıne donunce duylu huyundan vazgecmezmı acaba?Ay ben esıme küsünce bu daha cok kışkırtıyo ustume gelıyor,hanı derler ya bı taraf sussun benım susma gıbı bı luksumde olmuyor:umursamaz:

yokmuş gibi davran sende bırak konuşsun alsanaalsanasmile
bakalım rutinde eskiye dönecek mi bunu zaman gösterecek ama 1 haftadır çok iyi Şeniz
darısı başına diyim bacım valla olumunekankayizsmile

ya melisacım ne güzel eşin kabul etmiş senin benimki hayatta kabul etmez böle bişeyi oraya okadra para verene kadar der başka şeyler yaparım.:((
bişe sorcam kime gidiyosun adanada bende adanadayım?

yokmuş gibi davran sende bırak konuşsun alsanaalsanasmile
bakalım rutinde eskiye dönecek mi bunu zaman gösterecek ama 1 haftadır çok iyi Şeniz
darısı başına diyim bacım valla olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile senınle ırtıbatı koparmayalım :)cok sagol yardımların ıcın.Ama asama asama asma yaz bana canım gelısmeleri ıstersen ozeldende yazabılırsın.Şeniz

bugünde bir seans var akşama yazarım
kızlar fkir fikirdir tabi kaydirigubbakcemile
burdan yazıcam adım adım
sizlerde farkılı şeyler deneyip başarabilirseniz buraya yazın :1:
nasılsa her konu biter sinirli koca baki kalır kaydirigubbakcemile3

biz öyle dıyoruz ama sıtedekı psıkologlar ayaklanıcak vallahı-tatlicadiarzu-

niyeki ,
ruh halinden anlayıp görüş paylaşmak, çözüm üretmek için
illa okumak mı gerekiyormuş
bence insan kendininde pisikoloğu olmalı olumunekankayizsmile
yoksa yane hayatımın her döneminde cebimde psikolok
taşıyamam ki kötükedihüso
zaten çok pahalılar boshayallersmile
valla bu beşinci gün gitti 500 kağıt
nese kocacım iyileşsinde napalım Şeniz
gidemeyenlerde burdan bakar ,
hatta 1-2 psikolok arkadaşta
bu konuya bir el atsa fena olmas kaydirigubbakcemile

niyeki ,
ruh halinden anlayıp görüş paylaşmak, çözüm üretmek için
illa okumak mı gerekiyormuş
bence insan kendininde pisikoloğu olmalı olumunekankayizsmile
yoksa yane hayatımın her döneminde cebimde psikolok
taşıyamam ki kötükedihüso
zaten çok pahalılar boshayallersmile
valla bu beşinci gün gitti 500 kağıt
nese kocacım iyileşsinde napalım Şeniz
gidemeyenlerde burdan bakar ,
hatta 1-2 psikolok arkadaşta
bu konuya bir el atsa fena olmas kaydirigubbakcemile

evet mesela ben bı kac gun ıcınde senın yonlendırmenle o lıstelerı olusturucam.
1)Eşimin beni en cok rahatsız eden davranıslar
2)Eşim benım yapmamdan en cok rahatsızlık duydugu seylerı yazıcak
3)kım bu yasaklı seylerı yaparsa o aksam o karsı tarafın ıstedıklerını yapıcak...dimi:)hihoyyyt

Melisaaa kız ödül kısmını yazmadın hangı durumlarda ne yapınca ödül verılıo ve odul lıstesını nasıl olusturucazzzz muck

Melisaaa kız ödül kısmını yazmadın hangı durumlarda ne yapınca ödül verılıo ve odul lıstesını nasıl olusturucazzzz muck

yazıyorum hemen canım olumunekankayizsmile

belli bir süre senin istediğin herşeyi yapmış ve hiç boşyere huzursuzluk çıkarmamış ,
ehhh o zaman ödülü hakettii demektir :hooray:
ödülüde eşin seçecek ,
kocacım ne istersin diyebilirsin ,
artık ne çıkarsa bahtına kaydirigubbakcemile3
benim eşimin istediği bir telefon vardı
pek taraftar değildim almasına ama 2 ay boyunca aynı çizgide
sakin sakin devam ederse alabilecek :asigim:

Back
X