Şimdi Sabır Zamanı...

gozlerhepgulsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
98
23
30
Birbirini seven iki insan birbirlerini yoruyor ve bu durum kisilerin yıpranmasına sebep oluyorsa, örneğin; kimlesin, nerdesin, oraya gidemezsin, neden mesaj atmıyorsun, benimle ilgilenmiyorsun... vs. Bu gibi durumlar uzun süreli sevgililikte sorunlara yol açıyor. Pekii sevgili olmak şart mı ? Tamam seviyoruz ama herkes kendi hayatını yaşasa gençligin tadını cıkarsa kafasını okuluna verse ama sevilen kisiyle görüşülmeye devam edilse ? Ozlendigi zaman görüşülse ve zamanı geldiğinde evlenilse ?

Son düzenleme:
Simdi nasil devam eder bilmiyorum ama araya birkac yil girdikten sonra, birbirinizin eşi olacaginizi sanmiyorum. Üzgünüm....

Asıl maharet zaten birbirinizin hayatının bu kadar içindeyken aynı zamanda birbirinize özgür alanlar bırakmak yani birbirinizi yormadan tüketmeden birbirinizi çok sevmeniz. Sonuçta siz birliktesiniz ama iki ayrı aynı zamanda farklı bireylersiniz. Tabi ki ikinizinde farklı zevkleri arkadaşları olacak olmalı da hiç kimse %100 aynı olamaz zaten. Üzgünüm ama daha bu aşamada yakınılan bu durum evlilik de daha da yorar sizi.

Şunu demek istiyorum birbirini seven ama sevgili olmayan iki insan. Kendi hayatlarını dilediği gibi yaşayan, iletisime devam eden, özleyince buluşup hasret gideren ama bunları sevgili adı altında olmadan yapan kişiler. Illa ki sevgili olunmalı mı ?

Şunu demek istiyorum birbirini seven ama sevgili olmayan iki insan. Kendi hayatlarını dilediği gibi yaşayan, iletisime devam eden, özleyince buluşup hasret gideren ama bunları sevgili adı altında olmadan yapan kişiler. Illa ki sevgili olunmalı mı ?
Yoo.
Arkadaş da olunabilir erkeklerle.
Ne var ki bunda?
Hiç mi normal erkek arkadaşınız olmadı?

Erkek arkadaşımla uzun süreli birlikteligimiz vardı ancak yasımız 21 üniversitedeyiz birbirimizin hayatına müdahale ediyoruz bazen tartışmalar oluyor. Iletisim devam ediyor ancak sevgililige son verdik. Görüşüp özlem giderdigimiz de oldu. Ilk kez böyle bir durum yaşıyorum bu olabilecek bir durum mu sizce ? Evlenince bu günleri mumla ararız birbirimizi kısıtlamayalım diye ortak karar aldık ancak hâlâ sevgi devam ediyor

X