şimdi sadece yüzümde buruk bir gülümseme....

missingandmygirl

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
1.328
1.609
333
Hatay
aslında şu anda bir derdim yok ama sizlerle paylaşmak için yazıyorum bunları...
eşimden geçen sene aldatma yüzünden ayrılmıştım bilenler vardır belki aranızda.. daha önce boşver rumuzunu kullanıyordum...
herneyse bir sene oldu ben ve kızım çok zor 2 seneyi geçrmiştim bu ayrılma dönemlerinde...o zamanlrada eski eşimin ailesinden hiçbir şekilde detek alamamış hatta paranoyaklıkla ev işleriyle ilgilenmemekle ve bin türlü ifitrayla karşılaşmıştım eski eşim ve ailesi tarafından... ben onlardan yardım istedikçe onlar oğullaından vazgeçemeyeceklerini koskoca adam olduğunu ona karışamayacaklarını söylemişlerdi bana .. hatta eski eşimin annesi bu olayları benle aynı evde birebir yaşamasına rağmen herşeyi görmesine hatta eski eşimin boynundaki morluğa kadar görmrsine rağmen bunları hiçbir akrabasına anlatmayıp sadece beni suçlamıştı.. neyse sonuçta boşandık biz eşimle beraber aileside bitti bneim için
aradan bir sene geçtiiii. 2 gün önce o adamın babası ve annesi kızımı görmeye geldiler..
aslında ben gitmeyi düşünmedüm yanlarına ama babası ısrarla gelmemi istedi
bende düşündüm heralde bişey vardır diye gittim kızımla beraber
eski eşimin babası karısını kızımla bir yere kadar gönderdi ve bana şok edici bişey söyledi....
ESKİ EŞİMLE BARIŞIRMIYMIŞIM?????????? o an beynimden vurulmuşa döndüm ve o ana kadar yaşadığım herşeyi kustum babasına zaten biliyordu biçok şeyi ama o ana kadar söylenmemiş ne varsa söyledim onlara ... bana attıkları iftiraları boşanma sürecinde bana destek vermemlerini bütün akrabalarına beni rezil etmelerini asla unutmayacağımı söyledim ona
ayrıca bunlar olmasaydı bile o adamla asla biraraya gelmeyeceğimi anlattım ona
Ben anlayamıyorum insanlar nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyorlar o kadar olay yaşandı birgün bile destek olmamış adamlardı bunlar gelmiş bana ne diyor inanamadım
bana akrabalarından ayrılıp barışanları örnek gösteriyor bende ona şöyle dedim BEN KÜRKÇÜ DÜKKANI DEĞİLİM...
uzun uzun konuştuk ama ben karaımı söyledim aslaaa olmaz diye bana hala ayrılırken biile düşün olurmu diyordu ....
şimdi başlikta da yazdığım gibi yüzümde buruk bir gülümseme var :))) nedenmi bana demişlerdi böyle olacağını .... hatta sıranın eski eşimde olacağını onunda geleceğini söylüyorlar...
onuda bekleyeçeğim yüzümdeki gülümsemeyle ve onada cevabımı vereceğim.......
sevgiler hepinize...

Nasıl insanlar var Yarabbim. Zamanında niye sahip çıkmamışlar size ve yuvanıza. O kadar şey kolay mı unutuluyormuş. ınsanlar ne yaptıklarını biranda unutuveriyorlar heralde. Halbuki ya karşıdaki nasıl unutsun. Keşke madem böyle birşeye aracı olacaklar zamanında yardımcı olsalarmış, birde sizi yerin dibine sokmasalarmış. Hatırladığım kadarıyla, çocuğuyla bile ilgilenmeyen bir baba şuan. Çekilen çekilmiş, biten bitmiş çok şükür. Allah kızınızla güzel günler göstersin inş. Allah yardımcınız olsun.

bir nebzede olsa için soğumuştur umarım
yaşadıklarının ardındadn uğradığın haksızlığın ardından dahada başın dik dur arkadaşım ve boşanmakla hiç birşey kaybetmediğini aksine hayatını geri kazandığını anladın şimdi çooook mutlu ol sevgiler

Nasıl insanlar var Yarabbim. Zamanında niye sahip çıkmamışlar size ve yuvanıza. O kadar şey kolay mı unutuluyormuş. İnsanlar ne yaptıklarını biranda unutuveriyorlar heralde. Halbuki ya karşıdaki nasıl unutsun. Keşke madem böyle birşeye aracı olacaklar zamanında yardımcı olsalarmış, birde sizi yerin dibine sokmasalarmış. Hatırladığım kadarıyla, çocuğuyla bile ilgilenmeyen bir baba şuan. Çekilen çekilmiş, biten bitmiş çok şükür. Allah kızınızla güzel günler göstersin inş. Allah yardımcınız olsun.
evet aynen dediğin gibi arkadaşım nasıl olurda yaşadıklarımı unuturum ...kızım için desem baba müsvettesi kendisi ... yüzsüzlik başka bişey değil..birde bana diyorki o adamın babası çok acı çektin biliyorum ama neden olmasın... hahhh ne kolay söylemesi 2 senede ben eridim bittim onlar sadece seyrettiler ... halada benden bekliyorlar bazı şeyleri bir de utanmadan aradığı zaman konuşsan soğuk davranmasan diyor arsızca..

evet aynen dediğin gibi arkadaşım nasıl olurda yaşadıklarımı unuturum ...kızım için desem baba müsvettesi kendisi ... yüzsüzlik başka bişey değil..birde bana diyorki o adamın babası çok acı çektin biliyorum ama neden olmasın... hahhh ne kolay söylemesi 2 senede ben eridim bittim onlar sadece seyrettiler ... halada benden bekliyorlar bazı şeyleri bir de utanmadan aradığı zaman konuşsan soğuk davranmasan diyor arsızca..

Yok canım daha neler ...:mymeka:
Neden birden bire barısmanız konusunda taraf degistirmisler anlam veremedim ..

Yok canım daha neler ...:mymeka:
Neden birden bire barısmanız konusunda taraf degistirmisler anlam veremedim ..

benden bişeyler beklemelerinin sebebi bence şu arkadaşım o kadar silik karakterde insanlar ki onlar oğulları ne derse yaptılar bu güne kadar belki de oğulları demiştir onlara aradağım zaman benle konuşmuyor bile diye
o da değerli oğluna yüklenemez ya bana söylüyor hala bişeyler yapayım diye..
aldatma olayları olduğunda da çook sevgili kaynanam bana tavsiyeler veriyodu . aman kızım iyi davran güleryüzlü ol diye çıldırtıyordu beni ... çok değerli oğulcuklarına tek laf edemediler o zamanda..

bu anın tadını çıkar ...yüzündeki buruk gülümseme kahkahaya dönüşşün canım..

olduuuu o kadar eziyet etsinler rezil etsinler bide geri dönermisin tabi tabi bi dak bekleyin ben bavulumu kapıp geliyom deseydin ..töbeyarebbim yaa...
:oklava::oklava::oklava:

bu anın tadını çıkar ...yüzündeki buruk gülümseme kahkahaya dönüşşün canım..

olduuuu o kadar eziyet etsinler rezil etsinler bide geri dönermisin tabi tabi bi dak bekleyin ben bavulumu kapıp geliyom deseydin ..töbeyarebbim yaa...
:oklava::oklava::oklava:

haklısın aslında ama herşeyin zamanı var gibi geliyor bana.. ben ilahi adalete inananlardanım ..ben şu an sadece seyrediyorum olayları... ama inan sonunda gerçekten gülen ben ve kızım olacağızz....

benden bişeyler beklemelerinin sebebi bence şu arkadaşım o kadar silik karakterde insanlar ki onlar oğulları ne derse yaptılar bu güne kadar belki de oğulları demiştir onlara aradağım zaman benle konuşmuyor bile diye
o da değerli oğluna yüklenemez ya bana söylüyor hala bişeyler yapayım diye..
aldatma olayları olduğunda da çook sevgili kaynanam bana tavsiyeler veriyodu . aman kızım iyi davran güleryüzlü ol diye çıldırtıyordu beni ... çok değerli oğulcuklarına tek laf edemediler o zamanda..

Kıymetli ogulları onların artık iste ..

Aldatmıs bir erkege neden güleryüzlü olup,iyi davranacaksın ki .. Oldu olacak birde madalyon taksaydın .. sempatiksalakcinni

Bosver arkadasım ailecek tuhafmıs onlar ..:delphin:

ayrildiktan sonra mi kiymetli oldun bak hele sen.:oklava: yaw inanmiyorum yaw ne bicim insansiniz siz kadina iftira miftira atin sonra utanmadan gel baris yuuuhhh yani. aman canim sakin haaa. o yuzundeki gulumseme kahkahaya donussun sinirlerim bozuldu yaaaaaaaaa agzian saglik canim icinde ne varsa dokmussunalkisalkisalkis

öncelıkle senin giBi güçlü Bir kadını alnından öpüyorum izin verirsen.. senin gibilerini gördüğüm zaman kadınlığımla onur duyuyorum..sen önüne Bak.. it ürür kervan yürür.. sadece gül Bu saçmalığa..

allah allah.. acaba ne oldu? canım aldattığı kadınla berabermiydi hala siz boşandığınızdada.. kadın bunların ağzından burnundan getirdiyse, pişman olmuşlardır ailecek. ex eşinde dahil olmak üzere..

ve tabi senin kıymetin anlaşıldı..

ohhh.. keyfini çıkar bitanem.. içinin yağları erisin.. aslında güzel bir oyun oynamakta var ama.. azcık olur gibi davranıp,bir düşüneyim deyip, kapında köle edeceksin, umutlandırıp, biranda yok olmaz diyeceksin... benim elime böyle bir fırsat geçse mesela, ben yapardım sanırım.. oyun sırası bende diye..:jeyyar:

oldu hem aldatacak,hem size destek olamayacklar birde iftiralar atacaklar sonra da barisin..kacan balik buyuk olur..insallah bundan sonrasi hep aydinlik ve guzel olsun..

ne yuzsun insanlar var hayatta yaa boyle seyleri okuyunca hayret ediyorum, insan nasil yuzunu kizartip bunlari yapabilir diye sasiriyorum akannehir
insallah esin de bir gun ayaklarina kapanir, senden kopek gibi onu affetmeni ister...nefret ediyorum bu tip erkeklerden yaa iyi ki kurtulmussun canim...

Gün oldu zaman döndü. Evet arkadaşım bence de şimdi sıra eski eşinde. Bunun zevkini çıkar, ışte o zaman kahkahalarla gül, Ne oldu, bir oğulları ile başa çıkamadılar mı pisliği gene senin başına atmaya çalışıyorlar. Yüce rabbim sen ne kadar büyüksü. Güçlü bir kadınsın, çok güzel ezmişsin. Böyle güçlü bir kadının karşısında kimse duramaz.

Back
X