- Konu Sahibi missingandmygirl
eeeeeeeeeeeee ne demisler alma mazlumun ahini cikar aheste aheste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım haklısın ayrıldığımızda hala onla beraberdi .. hatta bu utanmaz aile ben boşnadıktan 1-2 ay sonra bu iğrenç kadını ailesinden istemeye bile gitti . sonra iki aille arasında ne oldu bilemiyorum o kadın çooookkk sevdiği ex eşime tekmeyi bastı..allah allah.. acaba ne oldu? canım aldattığı kadınla berabermiydi hala siz boşandığınızdada.. kadın bunların ağzından burnundan getirdiyse, pişman olmuşlardır ailecek. ex eşinde dahil olmak üzere..
ve tabi senin kıymetin anlaşıldı..
ohhh.. keyfini çıkar bitanem.. içinin yağları erisin.. aslında güzel bir oyun oynamakta var ama.. azcık olur gibi davranıp,bir düşüneyim deyip, kapında köle edeceksin, umutlandırıp, biranda yok olmaz diyeceksin... benim elime böyle bir fırsat geçse mesela, ben yapardım sanırım.. oyun sırası bende diye..:jeyyar:
çok teşekkür ederim arkadaşım..zamanla hersey cok daha guzel olur asil ben seni tebrik ediyorumki bu isin altindan kalkmissin gunumuzde pek cok kadin aldatildigi somuruldugu halde elalem ne der,kucuk cocugum var vs nedenlerle katlaniyor bu cilelere ben yurekten tebrik ediyorum kendinizi ezdirmediginiz icin
evet canım haklısın ayrıldığımızda hala onla beraberdi .. hatta bu utanmaz aile ben boşnadıktan 1-2 ay sonra bu iğrenç kadını ailesinden istemeye bile gitti . sonra iki aille arasında ne oldu bilemiyorum o kadın çooookkk sevdiği ex eşime tekmeyi bastı..
ve ben bunları o kadının babasından dinledim.. beni bi şekilde buldu kadının babası.. kadın ailesine ex eşimi bekar olarak tanıtmış ex eşimin aileside bişey dememiş ve kadının oyununa alet olmuşlar dedim ya silik tipler oğulları ne derse yaparlar diye.. aileyede iğrenç yalanlar söylemişler benim hakkımda. yok ben çok terbiyeszi bir kadınmışim.. zaten en başından beni istememişler aleviyim diye.. ki ben alevi değilim...hem alevi olsam ne fark eder be cahil adamlar... ailem hep bizde kalırmış ki ailem 5 senelik evlliliğimizde 2 hafta kalmamıştır bizde...
herneyse uzun ve kötü hikayeler bunlar ama senin dediğini yapmam ve de yapmayacağim onlara birkez bile bu şansı verme ihtimalini yaşatmayacağim... ayrıca ne kadar onlar bana kötülük yapmış olsalar bile benim ruhumda kötülük yapmak intikam için bile olsa yok ne yazık kiii..
Onları güzel Allah'ıma havale ediyorum...
Artık ben bu hauatta hiçbişeye şaşırmıyorum. Verilmiş sadakan varmış. Allah seni bu insan bile diyameyeceğim canlılardan kurtarmış. Kendi çocukları ile baş edemediler, gene senin başına sarmaya kalkıyorlar. Sen üzülürken, sen paralanırken nerdeydiler de şimdi ortaya çıktılar. Hep söylerim, allah insanlara yaptığının karşılığını bu dünyda gösteriyor ama pek az insan bunu anlıyor. Şimdi onların bu halinin zevkini çıkar, bence yüzündeki buruk gülümse gerçekten çok anlamlı. Gün oldu devran döndü.... Güçlü ve başarılı bir kadınsın, onlar karşında duramaz. Zaten yalnız değilsin, bizler varız fiziksel olarak yanında olamasak da...
evet canım haklısın ayrıldığımızda hala onla beraberdi .. hatta bu utanmaz aile ben boşnadıktan 1-2 ay sonra bu iğrenç kadını ailesinden istemeye bile gitti . sonra iki aille arasında ne oldu bilemiyorum o kadın çooookkk sevdiği ex eşime tekmeyi bastı..
ve ben bunları o kadının babasından dinledim.. beni bi şekilde buldu kadının babası.. kadın ailesine ex eşimi bekar olarak tanıtmış ex eşimin aileside bişey dememiş ve kadının oyununa alet olmuşlar dedim ya silik tipler oğulları ne derse yaparlar diye.. aileyede iğrenç yalanlar söylemişler benim hakkımda. yok ben çok terbiyeszi bir kadınmışim.. zaten en başından beni istememişler aleviyim diye.. ki ben alevi değilim...hem alevi olsam ne fark eder be cahil adamlar... ailem hep bizde kalırmış ki ailem 5 senelik evlliliğimizde 2 hafta kalmamıştır bizde...
herneyse uzun ve kötü hikayeler bunlar ama senin dediğini yapmam ve de yapmayacağim onlara birkez bile bu şansı verme ihtimalini yaşatmayacağim... ayrıca ne kadar onlar bana kötülük yapmış olsalar bile benim ruhumda kötülük yapmak intikam için bile olsa yok ne yazık kiii..
Onları güzel Allah'ıma havale ediyorum...
Saygımızdan sevgimizden sustuk ama onlar bizi aciz sandı. Herkesin belli bir dayanma kapasitesi vardır bunu görmediler. Gene de dua et, dünyalar güzeli bir kızın var, allah bağışlasın. Benim artık çocuk sahibi olma şansım da yok, insanlara güvenim de yok. Hayatımdaki insanlar bana yeterli geliyor, artık kimsenin hayatıma girmesini istemiyorum. Ama gerçekten allah büyük herkesin yaptğını bu dünyada yaşatıyor. Benimkilerde yaşıyor ama daha bunlar hiçbişey değil. Şimdi sıra bende, benden aldıkları herşeyi allah nasıl onlardan alıyor izleyeceğim. Ama onlar benim gibi ayakta duramayacak...arkadaşım bende artık olan hiçbirşeye şaşırmıyorum... ben çalışan eğitimli ve kültürlü bir aileden biri olarak bunları yaşadıysam o dönemlerde kendimden ne kadar ödünler verdiysem benim gibi şanslı olmayan arkadaşlarımız neler yaşıoyordur kimbilir...
ama sonuçta kadınız hepimiz duygusalız ve bu duygusallığımız bize karşı her zaman kim olursak olalım kullanılacak yada kullanılmaya çalışılacak...
onlar bana bu teklifle gelirken eski missing i göreceklerini zannetiler karşılarında ...
ama artık o köprünün altından çok sular aktı.. karşılarında o insan yok artık..
ve ben bu halimi çok seviyorum.. aslında ben hep güçlü bir insandım ama o dönemde olaylar karşısında gücümü yitirmiş biraz ezikleşmiştim.. şimdi eski missing karşılarında.... :)))))
Yazık ki karşımızdaki insanlar bu buruk gülümsemenin anlamını bile anlayamayacak kadar insanlıktan uzaklar. Seni bilmem ama ben ne bu dünyada ne de öbür dünyada hakkımı helal etmiyorum ve iki elimde yakalarında olacak. Ben küllerimden yeniden doğuyorum ama onlar bırak doğmayı ölemeyecekler bile... Allah onların canını alırken inletecek onların beni inlettiği gibi