şimdi sadece yüzümde buruk bir gülümseme....

zamanla hersey cok daha guzel olur asil ben seni tebrik ediyorumki bu isin altindan kalkmissin gunumuzde pek cok kadin aldatildigi somuruldugu halde elalem ne der,kucuk cocugum var vs nedenlerle katlaniyor bu cilelere ben yurekten tebrik ediyorum kendinizi ezdirmediginiz icin

Son düzenleme:
allah allah.. acaba ne oldu? canım aldattığı kadınla berabermiydi hala siz boşandığınızdada.. kadın bunların ağzından burnundan getirdiyse, pişman olmuşlardır ailecek. ex eşinde dahil olmak üzere..

ve tabi senin kıymetin anlaşıldı..

ohhh.. keyfini çıkar bitanem.. içinin yağları erisin.. aslında güzel bir oyun oynamakta var ama.. azcık olur gibi davranıp,bir düşüneyim deyip, kapında köle edeceksin, umutlandırıp, biranda yok olmaz diyeceksin... benim elime böyle bir fırsat geçse mesela, ben yapardım sanırım.. oyun sırası bende diye..:jeyyar:
evet canım haklısın ayrıldığımızda hala onla beraberdi .. hatta bu utanmaz aile ben boşnadıktan 1-2 ay sonra bu iğrenç kadını ailesinden istemeye bile gitti . sonra iki aille arasında ne oldu bilemiyorum o kadın çooookkk sevdiği ex eşime tekmeyi bastı..
ve ben bunları o kadının babasından dinledim.. beni bi şekilde buldu kadının babası.. kadın ailesine ex eşimi bekar olarak tanıtmış ex eşimin aileside bişey dememiş ve kadının oyununa alet olmuşlar dedim ya silik tipler oğulları ne derse yaparlar diye.. aileyede iğrenç yalanlar söylemişler benim hakkımda. yok ben çok terbiyeszi bir kadınmışim.. zaten en başından beni istememişler aleviyim diye.. ki ben alevi değilim...hem alevi olsam ne fark eder be cahil adamlar... ailem hep bizde kalırmış ki ailem 5 senelik evlliliğimizde 2 hafta kalmamıştır bizde...
herneyse uzun ve kötü hikayeler bunlar ama senin dediğini yapmam ve de yapmayacağim onlara birkez bile bu şansı verme ihtimalini yaşatmayacağim... ayrıca ne kadar onlar bana kötülük yapmış olsalar bile benim ruhumda kötülük yapmak intikam için bile olsa yok ne yazık kiii..
Onları güzel Allah'ıma havale ediyorum...

zamanla hersey cok daha guzel olur asil ben seni tebrik ediyorumki bu isin altindan kalkmissin gunumuzde pek cok kadin aldatildigi somuruldugu halde elalem ne der,kucuk cocugum var vs nedenlerle katlaniyor bu cilelere ben yurekten tebrik ediyorum kendinizi ezdirmediginiz icin
çok teşekkür ederim arkadaşım..
bu arada destek veren herkese çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın:)))

yüzsüzler işte ne diyim...
daha önce neredelermiş ...sen zor günleri atlattın canım (önceki konudan biliyorum) artık hayatının sefasını süreceksin.
Allahım senin yanında...
eşinde gelsin onuda bi boz yolla.
sonra kızın ve sen hayatın tadını çıkarın...
sevgiler...

ha bu arada çok iyi yapmışsın ....

arkana dönüp bakma geçmişten gelen sesleride duyma canım hep önüne bak daha çok gençsin kızınla sana sevip sevileceğin bir hayat diliyorum

takma canım güçlü bir kadınsın belli kızınla sana bir ömür sağlık mutluluk inşlhhhh
yüzündeki gülümsemende hiç solmasın yerimseniben

evet canım haklısın ayrıldığımızda hala onla beraberdi .. hatta bu utanmaz aile ben boşnadıktan 1-2 ay sonra bu iğrenç kadını ailesinden istemeye bile gitti . sonra iki aille arasında ne oldu bilemiyorum o kadın çooookkk sevdiği ex eşime tekmeyi bastı..
ve ben bunları o kadının babasından dinledim.. beni bi şekilde buldu kadının babası.. kadın ailesine ex eşimi bekar olarak tanıtmış ex eşimin aileside bişey dememiş ve kadının oyununa alet olmuşlar dedim ya silik tipler oğulları ne derse yaparlar diye.. aileyede iğrenç yalanlar söylemişler benim hakkımda. yok ben çok terbiyeszi bir kadınmışim.. zaten en başından beni istememişler aleviyim diye.. ki ben alevi değilim...hem alevi olsam ne fark eder be cahil adamlar... ailem hep bizde kalırmış ki ailem 5 senelik evlliliğimizde 2 hafta kalmamıştır bizde...
herneyse uzun ve kötü hikayeler bunlar ama senin dediğini yapmam ve de yapmayacağim onlara birkez bile bu şansı verme ihtimalini yaşatmayacağim... ayrıca ne kadar onlar bana kötülük yapmış olsalar bile benim ruhumda kötülük yapmak intikam için bile olsa yok ne yazık kiii..

Artık ben bu hauatta hiçbişeye şaşırmıyorum. Verilmiş sadakan varmış. Allah seni bu insan bile diyameyeceğim canlılardan kurtarmış. Kendi çocukları ile baş edemediler, gene senin başına sarmaya kalkıyorlar. Sen üzülürken, sen paralanırken nerdeydiler de şimdi ortaya çıktılar. Hep söylerim, allah insanlara yaptığının karşılığını bu dünyda gösteriyor ama pek az insan bunu anlıyor. Şimdi onların bu halinin zevkini çıkar, bence yüzündeki buruk gülümse gerçekten çok anlamlı. Gün oldu devran döndü.... Güçlü ve başarılı bir kadınsın, onlar karşında duramaz. Zaten yalnız değilsin, bizler varız fiziksel olarak yanında olamasak da...

Canım tebrik ederim seni kurtulmuşsun en azından ex kocadan iyi yapmışsın.
Artık yüzündeki gülümseme buruk olmasın tamammı tamamıyle gülen çok güçlü bir kadın gülmsemesi olsun .
Tatlı kızınla çok huzurlu bir yaşam diliyorum sana..
K.pederin yaptıklarınada söylerim ama şimdi ayıp olur burada onun için susuyorum yerimseniben

Ya pes , 1 ay sonra istemeye gitmeler daha evliyken bekar diye tanıtmalar ,eşinin boynunda morluk ...onların elinden kurtulmussun öyle insanlarla hayat gecmezdi ama bı taraftan da üzüldüm ondan ayrıldığına değil sadece mutlu olamadığına ve cocuk için ,Allah vicdansizlarin eline düşürmesin seni Birdaha

Artık ben bu hauatta hiçbişeye şaşırmıyorum. Verilmiş sadakan varmış. Allah seni bu insan bile diyameyeceğim canlılardan kurtarmış. Kendi çocukları ile baş edemediler, gene senin başına sarmaya kalkıyorlar. Sen üzülürken, sen paralanırken nerdeydiler de şimdi ortaya çıktılar. Hep söylerim, allah insanlara yaptığının karşılığını bu dünyda gösteriyor ama pek az insan bunu anlıyor. Şimdi onların bu halinin zevkini çıkar, bence yüzündeki buruk gülümse gerçekten çok anlamlı. Gün oldu devran döndü.... Güçlü ve başarılı bir kadınsın, onlar karşında duramaz. Zaten yalnız değilsin, bizler varız fiziksel olarak yanında olamasak da...

arkadaşım bende artık olan hiçbirşeye şaşırmıyorum... ben çalışan eğitimli ve kültürlü bir aileden biri olarak bunları yaşadıysam o dönemlerde kendimden ne kadar ödünler verdiysem benim gibi şanslı olmayan arkadaşlarımız neler yaşıoyordur kimbilir...
ama sonuçta kadınız hepimiz duygusalız ve bu duygusallığımız bize karşı her zaman kim olursak olalım kullanılacak yada kullanılmaya çalışılacak...
onlar bana bu teklifle gelirken eski missing i göreceklerini zannetiler karşılarında ...
ama artık o köprünün altından çok sular aktı.. karşılarında o insan yok artık..
ve ben bu halimi çok seviyorum.. aslında ben hep güçlü bir insandım ama o dönemde olaylar karşısında gücümü yitirmiş biraz ezikleşmiştim.. şimdi eski missing karşılarında.... :)))))

tam tahmin ettiğim gibi olmuş canım ya.. işte ben biraz kinci birisi olduğum için, öcümü almayı çok severim.. :kedi: tabi allah o günlere düşürmesinde.

aslında bu bile yeter.. üstüne birde kahve keyfi yap meleğim.. ohhh.. yandan yandan:içelim:.. oğullarına başka köle bulsunlar.. bulabilirlersekaydirigubbakcemile

45 yaşınıza gelmişsiniz,sizin yanınızda kızınız,büyümüş kocaman kız olmuş anneciğine toz kondurmuyor,ve inşallah yanınızda size hakettiğiniz değeri veren,kızınıza adam gibi babalık yapan yeni eşiniz,diğer tarafta saç sakal birbirine karışmış,yanlız,mutsuz,hastalığında bir çorba yapacak birini bulamayan,kızı tarafından dışlanmış bir ex koca,ve size yaşattıkları için hakkınızı helal etmeniz için yalvaran ex eşin ailesi.

işte mutlu son.

bunlar gerçek şeyler arkadaşım,birçok tanıdığım bu güzel tabloyu yaşadı,sabır,sadece sabır,güzel günler önünde

sakın arkana dönme
bak ayaklarına gelip kapında beklemişler
Allah ım yaptıklarını yanlarına kar bırakmamış
içini temiz tutmaya devam et eminin gönlüne göre vermeye devam edecektir rabbim

arkadaşım bende artık olan hiçbirşeye şaşırmıyorum... ben çalışan eğitimli ve kültürlü bir aileden biri olarak bunları yaşadıysam o dönemlerde kendimden ne kadar ödünler verdiysem benim gibi şanslı olmayan arkadaşlarımız neler yaşıoyordur kimbilir...
ama sonuçta kadınız hepimiz duygusalız ve bu duygusallığımız bize karşı her zaman kim olursak olalım kullanılacak yada kullanılmaya çalışılacak...
onlar bana bu teklifle gelirken eski missing i göreceklerini zannetiler karşılarında ...
ama artık o köprünün altından çok sular aktı.. karşılarında o insan yok artık..
ve ben bu halimi çok seviyorum.. aslında ben hep güçlü bir insandım ama o dönemde olaylar karşısında gücümü yitirmiş biraz ezikleşmiştim.. şimdi eski missing karşılarında.... :)))))
Saygımızdan sevgimizden sustuk ama onlar bizi aciz sandı. Herkesin belli bir dayanma kapasitesi vardır bunu görmediler. Gene de dua et, dünyalar güzeli bir kızın var, allah bağışlasın. Benim artık çocuk sahibi olma şansım da yok, insanlara güvenim de yok. Hayatımdaki insanlar bana yeterli geliyor, artık kimsenin hayatıma girmesini istemiyorum. Ama gerçekten allah büyük herkesin yaptğını bu dünyada yaşatıyor. Benimkilerde yaşıyor ama daha bunlar hiçbişey değil. Şimdi sıra bende, benden aldıkları herşeyi allah nasıl onlardan alıyor izleyeceğim. Ama onlar benim gibi ayakta duramayacak...

Yazık ki karşımızdaki insanlar bu buruk gülümsemenin anlamını bile anlayamayacak kadar insanlıktan uzaklar. Seni bilmem ama ben ne bu dünyada ne de öbür dünyada hakkımı helal etmiyorum ve iki elimde yakalarında olacak. Ben küllerimden yeniden doğuyorum ama onlar bırak doğmayı ölemeyecekler bile... Allah onların canını alırken inletecek onların beni inlettiği gibi

Tebrik ediyorum sizi. Boyun eğmeyip, eski eşinize haddini bildirdiğiniz için. alkisalkisalkis buyrunnnnnnnnn

Eğer birgün dediğiniz gibi eşinizde karşınıza gelirse tavrınızdan ödün vermezseniz iyi bir ders olur ona. Evliyken ne demek gidip başkalarıyla birlikte olmak, karısını çoluğunu çocuğunu hiçe saymak.
:oklava:

Yazık ki karşımızdaki insanlar bu buruk gülümsemenin anlamını bile anlayamayacak kadar insanlıktan uzaklar. Seni bilmem ama ben ne bu dünyada ne de öbür dünyada hakkımı helal etmiyorum ve iki elimde yakalarında olacak. Ben küllerimden yeniden doğuyorum ama onlar bırak doğmayı ölemeyecekler bile... Allah onların canını alırken inletecek onların beni inlettiği gibi

bende o adamın babasına dedim herşeyi zaten.. benim evliliğimi ne o kadın nede oğlun yıktı aslında dedim senin karın yani kaynanam yıkttı dedim çünkü herşeyi benle beraber aynı evde yaşarken (kızıma bakmaya gelmişti ben çalıştığım için) sessiz kalmakla herkesten saklamakla ve oğulunu korumaya çalışmak için beni suçlamakla yıktı dedim. ve ne oğluna ne de karına hakkımı asla helal etmiyorum dedim.. ama anlayana
ama ben ne yazııkki kin dolu değilim hiçbirine karşı içimde öyle hisler barındıramıyorum.. ama Allaha havale ediyorum onları her zaman...
sende öyle yap arkadaşım ..çünkü içindeki nefretin inan onlara hiçbir zararı yok bu sadece sana zarar verir .. sen o günleri hırsla anarken sadece negatif enerjiyle doluyorsun ve busda sadece sana zarar verir. onun için affet arkadaşım kalbinle hemde... kuşlar gibi rahatlayacaksın bak göreceksinn.. ve dediğn gibi KÜLLERİNDEN DOĞACAKSINNN..

Kin dolu olmayı sevmiyorum ama herşey daha o kadar yeni ki. Sadece 2 ay oldu boşanalı ve daha kendi hayaımı kuramadım. Artık beklemek sinirlerimi bozdu. Son 9 gün kaldı diye gün sayıyorum. Ben istediğim yerer geleceğim, istediğim gibi bir hayata sahip olacağım ve allah bana onların ne durumlara düştüğünü gösterecek. Beddua etmek istemiyrum, ama daha içim soğumadı, yanıyor. Herşeyden geçtim, çocuk sahibi olma şansımı aldılar elimden, sevdiğim adamla birlikte yaşlanma şansımı aldılar. Esasında affetmeyi öğrendim. Mutlu olmak için onları affettim, ama bazen içimde çok büyük yangınlar oluyr, kendime engel olamıyorum.

Back
X