- Konu Sahibi missingandmygirl
seni anlayabiliyorum canım arkadaşım ama bugünlerde geçecek ben boşandığımda artık üzüntü duymayacak kadar hissizleşmiştim hatta rahatlamıştım bile.. tabi ben 2 sene kadar bu aldatma ve ayrılma barışma olaylarıyla uğraştığım için artık olan herşey bana normal gelmeye başlamıştı ..Kin dolu olmayı sevmiyorum ama herşey daha o kadar yeni ki. Sadece 2 ay oldu boşanalı ve daha kendi hayaımı kuramadım. Artık beklemek sinirlerimi bozdu. Son 9 gün kaldı diye gün sayıyorum. Ben istediğim yerer geleceğim, istediğim gibi bir hayata sahip olacağım ve allah bana onların ne durumlara düştüğünü gösterecek. Beddua etmek istemiyrum, ama daha içim soğumadı, yanıyor. Herşeyden geçtim, çocuk sahibi olma şansımı aldılar elimden, sevdiğim adamla birlikte yaşlanma şansımı aldılar. Esasında affetmeyi öğrendim. Mutlu olmak için onları affettim, ama bazen içimde çok büyük yangınlar oluyr, kendime engel olamıyorum.
tabi senin ki daha çok yeni inan geçecek 3 ay sürüyor en büyük acı bile diyorlar... sevdiğin adamla yaşlanmaya gelince zaten o senin gerçekten sevdiğin adam olsaydı hayatından çıkmayı ne olursa ne koşulda olursa olsun istemezdi... demekki sevdiğini ve onun da seni sevdiğini sandığın bir adamla yani kocaaa bir yalanla yaşlanacaktin..onu yerine artık önüne geleceğine bakma zamanı gün senin günün unutma..
inan karşına Allah tarafından gerçekten yanında yaşlanmaya değecek biri çıkacaktır.. Bunu şöyle düşün Allah sana bu kapıyı açıyor belki de hayatının erkeğiyle karşılaşman için kötü bir tecrube yaşaman gerekiyordu belki de....
içindeki kızgınlığı atmaya çalış arkadaşım gerçekten faydasını göreceksinnn.. kendini iyi hissdersin arkadaşım işl zamanla