şimdi sadece yüzümde buruk bir gülümseme....

Kin dolu olmayı sevmiyorum ama herşey daha o kadar yeni ki. Sadece 2 ay oldu boşanalı ve daha kendi hayaımı kuramadım. Artık beklemek sinirlerimi bozdu. Son 9 gün kaldı diye gün sayıyorum. Ben istediğim yerer geleceğim, istediğim gibi bir hayata sahip olacağım ve allah bana onların ne durumlara düştüğünü gösterecek. Beddua etmek istemiyrum, ama daha içim soğumadı, yanıyor. Herşeyden geçtim, çocuk sahibi olma şansımı aldılar elimden, sevdiğim adamla birlikte yaşlanma şansımı aldılar. Esasında affetmeyi öğrendim. Mutlu olmak için onları affettim, ama bazen içimde çok büyük yangınlar oluyr, kendime engel olamıyorum.
seni anlayabiliyorum canım arkadaşım ama bugünlerde geçecek ben boşandığımda artık üzüntü duymayacak kadar hissizleşmiştim hatta rahatlamıştım bile.. tabi ben 2 sene kadar bu aldatma ve ayrılma barışma olaylarıyla uğraştığım için artık olan herşey bana normal gelmeye başlamıştı ..
tabi senin ki daha çok yeni inan geçecek 3 ay sürüyor en büyük acı bile diyorlar... sevdiğin adamla yaşlanmaya gelince zaten o senin gerçekten sevdiğin adam olsaydı hayatından çıkmayı ne olursa ne koşulda olursa olsun istemezdi... demekki sevdiğini ve onun da seni sevdiğini sandığın bir adamla yani kocaaa bir yalanla yaşlanacaktin..onu yerine artık önüne geleceğine bakma zamanı gün senin günün unutma..
inan karşına Allah tarafından gerçekten yanında yaşlanmaya değecek biri çıkacaktır.. Bunu şöyle düşün Allah sana bu kapıyı açıyor belki de hayatının erkeğiyle karşılaşman için kötü bir tecrube yaşaman gerekiyordu belki de....
içindeki kızgınlığı atmaya çalış arkadaşım gerçekten faydasını göreceksinnn.. kendini iyi hissdersin arkadaşım işl zamanla

ışte üzüldüğüm şey bu ya. Kendimi akıllı, becerikli sanarken bu kadar salak olduğumla yüzleşmek beni üzdü. Artık tek isteğim kendi hayatım. Bir süre yalnız kalmak dinlenmke istiyorum. Sonra da hayatıma devam etmek. Çocuk sahibi olma şansım yok, ama hayatım var elimde. Bugün biraz duydusalım, işyerimde arkadaşlar eda partisi gibi bişey hazırlamışlar, bütün öğeden sonra ağlaştık. Hadi biz kızla ağlaşıyoruz da, o kocaman adamları gidiyorum diye ağlarken görmek çok dokundu.

İşte üzüldüğüm şey bu ya. Kendimi akıllı, becerikli sanarken bu kadar salak olduğumla yüzleşmek beni üzdü. Artık tek isteğim kendi hayatım. Bir süre yalnız kalmak dinlenmke istiyorum. Sonra da hayatıma devam etmek. Çocuk sahibi olma şansım yok, ama hayatım var elimde. Bugün biraz duydusalım, işyerimde arkadaşlar eda partisi gibi bişey hazırlamışlar, bütün öğeden sonra ağlaştık. Hadi biz kızla ağlaşıyoruz da, o kocaman adamları gidiyorum diye ağlarken görmek çok dokundu.

hiçte öyle düşünme arkadaşım sen ne salaksın nede beceriksizsin... bunu sadece şansızlık olarak düşün geldi ve geçti .... kader de hayat de ne dersen de ... ama geçti diye düşün...
biraz msjların abktım seni anlayabilmek için çocuk sahibi olamayacağını yazmışsın evet bu zor bir durum anlayabiliyorum seni .. ama herşeyin bir çaresi vardır ..yoksa da Allahtan gelen herşey kabülümüzdür.. önünde uzun seneler var..
Sanırım bulunduğun ilden ayrılıyorsun aynı şehirde olmak daha da zordur ii olacaktır senin için herşeye sıfırdan başlamak çok daha iii arkadaşım

seni anlayabiliyorum canım arkadaşım ama bugünlerde geçecek ben boşandığımda artık üzüntü duymayacak kadar hissizleşmiştim hatta rahatlamıştım bile.. tabi ben 2 sene kadar bu aldatma ve ayrılma barışma olaylarıyla uğraştığım için artık olan herşey bana normal gelmeye başlamıştı ..
tabi senin ki daha çok yeni inan geçecek 3 ay sürüyor en büyük acı bile diyorlar... sevdiğin adamla yaşlanmaya gelince zaten o senin gerçekten sevdiğin adam olsaydı hayatından çıkmayı ne olursa ne koşulda olursa olsun istemezdi... demekki sevdiğini ve onun da seni sevdiğini sandığın bir adamla yani kocaaa bir yalanla yaşlanacaktin..onu yerine artık önüne geleceğine bakma zamanı gün senin günün unutma..
inan karşına Allah tarafından gerçekten yanında yaşlanmaya değecek biri çıkacaktır.. Bunu şöyle düşün Allah sana bu kapıyı açıyor belki de hayatının erkeğiyle karşılaşman için kötü bir tecrube yaşaman gerekiyordu belki de....
içindeki kızgınlığı atmaya çalış arkadaşım gerçekten faydasını göreceksinnn.. kendini iyi hissdersin arkadaşım işl zamanla

Kesinlikle katiliyorum! Missingandmygirl umarim hersye senin icin guzel olur bundan sonra gordugun gibi insanlar garip yuzsuz ama sen guclu olmayi basarmissin tutunmussun hayata ve verdigin izlenim ex aileye dokunmus'ki seni tekrar kazanmak istiyorlar.. umarim hayatinda hep mutlu olursun kotuyu yasayarak iyiyi bulabiliriz diye dusunuyorum zira gece olmazsa gunduzun kiymeti kalirmi kotu tecrubeler her zaman iyinin kiymetini bilmek icindir arti tatlilar tatlisi kizin var hayat senden yana!

Edenaz sana ozel yazmak istedim olmadi.. Urkekligin iyimserligin etkiledi beni umarim hersey bundan boyle senin icin guzel olur. Yepyeni bir hayat var onunde ama bu sefer toz pembe hayallerle cikmiyorsun yola! daha kararli daha tecrubeli bir sekilde basliyorsun hayatina'ki bu daha guclu olacaginin gostergesi... Yeni bir is yeni bir sehir ve yeni bir hayati yasamak icin hersey mevcut sende yeterki sen kendi kiymetini hep bil herseyin guzeline iyisine layik oldugunu unutma.. sevgiler

Teşekkür ederim. Ama maalesef önümde uzun seneler yok. 37 yaşımdayım. Yeni bir hayat kuracağım ve artık birine güvenp eşim demek çok zor geliyor. Ancak yeni hayatıma başlayınca pek çok şey yerine oturacak ama artık kendim dışında hiçbir sorumluluk istemiyorum. Resmine baktıkça da seni ızmir'den bir arkadaşıma benzettim.
Herşeye sıfırdan başlamak bu anlamsız hayatı sürdürmekten daha kolay. Korkmuyorum hiçbirşeyden komik ama tek çekindiğim konu, deniz kokusu olmadan nasıl yaşayacağım? Ne yapayım bende der ile idare ederim....

Edenaz sana ozel yazmak istedim olmadi.. Urkekligin iyimserligin etkiledi beni umarim hersey bundan boyle senin icin guzel olur. Yepyeni bir hayat var onunde ama bu sefer toz pembe hayallerle cikmiyorsun yola! daha kararli daha tecrubeli bir sekilde basliyorsun hayatina'ki bu daha guclu olacaginin gostergesi... Yeni bir is yeni bir sehir ve yeni bir hayati yasamak icin hersey mevcut sende yeterki sen kendi kiymetini hep bil herseyin guzeline iyisine layik oldugunu unutma.. sevgiler

O kadar istiyorum ki artık yeni hayatıma başlamayı. Evet güçlüyüm, güçlü olmasam ailem bile boşandığımı, buradan ayrılacağımı sonradan öğrenmezdi. Kimsenin desteğini istemedim. Bu benim kararımdı, kimse beni vazgeçirmeye çalışsın istemedim. Yapılması gereken birşeyler varsa eşim yapmalı idi, üçüncü bir şahıs değil. Yaptı adam hakkını yemeyim şimdi ama nedense boşandıktan sonra yaptı, benim nüfusumda bekar yazarken yaptı. Hatta ben de epey dalga geçtim onunla. Tipik türk erkeği, dul bir kadın görünce hemen yardımcı olma, sefkat damarlarınız kabarıyor değil mi? Dul kadına yardımcı olma tavrı ile niyet kötüye kayıyor değil mi ?Farkında isen ben senin eski karınım, dul bir kadın değilim dedim.

uzun seneler yok diyorsun ona sasirdim bunu bilemeyiz iste bazen hayatimizin bir mevsimini tum omrumuze deger! Herseye sifirdan baslamak tabiiiiiki anlamsiz bir hayatla es deger olamaz asla.
Deniz kokusu dedinde yapacak bir sey yok deniz kokusunu sen gotur gidecegin yere.. bak aklima guzel bir siir getirdin
" deniz kokusu getiriyorum
nem sinmiş tuzlu bedenime
sabah ayazından, gözlerim kıpkırmızı
bir şarkı tutturmuşum rastgele
durduramıyorum
deniz kokusu getiriyorum
karlı dağların ötesi
özgürlük
dibi deniz
işte akdeniz
uçarı bir hafiflik
uçuşuyor başımda
inanamıyorum
yarım gün uzakta, ankara
sokaklarında uslu kentliyi oynamak için
yine gazeteleri okumak
yine gece bıkkınlığı
yine sabah telaşlarına alışmak için
deniz kokusu getiriyorum
güneş kavurmuş tenimi
bir sevişme sonrası gibi
neden umursamaz ve yalınım
hiç bilemiyorum " *

uzun seneler yok diyorsun ona sasirdim bunu bilemeyiz iste bazen hayatimizin bir mevsimini tum omrumuze deger! Herseye sifirdan baslamak tabiiiiiki anlamsiz bir hayatla es deger olamaz asla.
Deniz kokusu dedinde yapacak bir sey yok deniz kokusunu sen gotur gidecegin yere.. bak aklima guzel bir siir getirdin
" deniz kokusu getiriyorum
nem sinmiş tuzlu bedenime
sabah ayazından, gözlerim kıpkırmızı
bir şarkı tutturmuşum rastgele
durduramıyorum
deniz kokusu getiriyorum
karlı dağların ötesi
özgürlük
dibi deniz
işte akdeniz
uçarı bir hafiflik
uçuşuyor başımda
inanamıyorum
yarım gün uzakta, ankara
sokaklarında uslu kentliyi oynamak için
yine gazeteleri okumak
yine gece bıkkınlığı
yine sabah telaşlarına alışmak için
deniz kokusu getiriyorum
güneş kavurmuş tenimi
bir sevişme sonrası gibi
neden umursamaz ve yalınım
hiç bilemiyorum " *

Uzun senelerden kastım sadece çocuk sahibi olmak için yaş konusu. Birilerine güvenip hayatını açmak çok zor geliyor. Belki bir gün gerçekten güvenirim, ama uzun bir süre olmayacağını biliyorum. Belki de insanlara haksızlık etmek istemedğim için güvenmek istemiyorum. Sadece bir süre yalnız yaşamak istiyorum. Kimseye güvenmeen çıktım bu yola, kimseyi istemiyorum yanımda.

Evet.. Deniz demek, hayat demek, özgürlük demek, nefes demek benim için. Hatta bugün buradahva inanılmaz güzel ve evim denize sıfır, gitmeden bir denize girsem mi diye düşünüyorum.

vallahi içinin yağları erimiştir eminim :)
yüzsüz insanlar.. neyse ki kurtulmuşsun bak, yapamayan niceleri var.. böyle şeyler hiç kafanı karıştırmasın.. yavrunla huzurlu bir ömür dilerim..

ooohhh şimdi rahataldım vallahi, sana çektirmişler çektirmişler, şimdi kapındalar haa, resmen zevk aldım senin yerine, amaaannn canını kurtardığına şükret sen, neymiş o öyle morluklarla gezen bir adam, ne kadar gurur kırıcı, ıyyy Allah kimseye yaşatmasın,

sen kızınla güzel bir gelecek kur, kur ki hasetleirnden çatlasınlar, dünya güzeli bir kzın var maşallah, kadeeri de güzel olsun inşallah

Back
X