şimdi senden vaz mı gecmelii.....

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb arkadaşlar daha önceki konularımı takip edenleriniz bilir yeni yenilemek istemiyorum.

Fkat bugnlerde aşamadığım bir sorun haline geldi.Özel günümdeyim belkide oyüzden bu kadar düşünüyorum.
Konu erkek arkadaşım ayrıldım..Beni sevmediğine değer vermeediğine inandığım için ayrıldım.Sonra bir hafta geçti erkek arkadaşım hiç msj falan atmadı sanırım barşma çabası yoktu.

Çok fazla ortak arkımız var ve ben msj attım ark kalabiliriz seninle düşman değilim ben dedim erkek arkadaşımda tamam haklısın düşman değiliz.Diğer türlü seni çok üzdüm en azından arkadaş olarak üzmeyeceğim benm için önemli olan bu dedi.

Bende anladım ama boşver o konuları unuttum ben falan dedim.Neyse aradan bir kaç gün geçti ve bir arkımla okey oynuyorduk aynı zamanda okey oynadığım kişi erkek arkadaşımında arkadaşıydı bende erkek arkadaşımı da davet ettim hadi gel falan geldi neyse oynadık eğlendik falan.Öyle geçen hafta cumadan beri hiç konuşmadık.

Ya kızlar bnm içim içimi yiyor nasıl diye hep merak edyorum.O hiç mi merak etmiyor.Şimdi diyeceksiniz ki ayrılmışsın nye halen merak ediyorsun.

Evet haklısınız ama ediyorum özel günümdeyim acaba ondan mı bu bi kaç gündür düşünüyorum onu :41: İçimden diyorum ya bir insan bu kadar mı gamsız olur hiç mi merak etmez.
Bugün bir arkıma msj atarken erkek arkadaşımada attım msjı , kusura bakma görmedim msjını akşam uyumuştum yazıyordu msjda.
ÇIkarkende hep böyle yanlışlıkla msj atardım oda alışmıştı cvp yazmazdı hiç bu defada yazmadı.Bir kız arkadaşıma anlattım olayı oda diyor ki yaa prettywitch bu adam seni merak etse o yanlış msjı bile bahane edip konuşmaya çalışır.:(:(:(

Facetede bugün bir söz yazmş paylaşmış ''Gitmek gerekir bazen fazla yormadan.Daha çok bıktırmadan,eger vaktiyse ardına bile bakmadan..''
Ne olursunuz yardım çok ihtiyacım vr fikirlerinize:43:

arkadaşın sana karşı pek istekli durmuyor o kafasında bitirmiş bence sende onu unutmaya çalış dicem ama tabiki kolay değil yinede en azından düşünmemeye çalış üstüne düşme bırak:20: unutamıyorsa seni zaten gelir o.

haklısınız sanırım , Gerçekten hiç bir çabası yok :( Gerçekten sevmemiş demek ki , hislerimde yanılmamışm

Bugün facete karşılaştık mesela cevrim içiydi bir 10 dk durdu ç. dışı oldu.Hiç birşey yazmadı :(

Düşünme diyorsunuz , çok haklısınız ama şuan mantığımı kullanamıyorum hatta msj atmayı bile düşündüm ya nasıl hiç merak etmiyorsun ne kadar gamsızmışsın diyecektim.Vazgeçtim..Merak eden adam bu msjınla merak edecek değil etseydi zaten ulaşırdı diyor mantığım ama nasıl bu kadar kolay unuttu nasıl umursamıyor benii :( anlayamıyorum

canım bence durum çok daha farklı olabilir :) biliyosun erkekler ve biz farklı gezegenlerdeniz. biz duygusalız onlar bu kadar deil.

hem ayrıca sana msj falan atmaması niye seni umursamadığı anlamına gelsin ki. Hatta bence aksine umursuyo. mesela sen de msj atmıyosun hatta ona arkadaş gibi davranıyosun ama sen vazgeçtin mi? hayır!

şu an bi yarış içine girmişsiniz bence kim özür dileyecek die :) hayat bu tür yarışlarla zaman geçirilmeyecek kadar kısa yapmayın bence bunu birbirinize :)

o msj atmıyosa sen msj at canım çünkü aşk gururdan daha önemli bence :)

canım bence durum çok daha farklı olabilir :) biliyosun erkekler ve biz farklı gezegenlerdeniz. biz duygusalız onlar bu kadar deil.

hem ayrıca sana msj falan atmaması niye seni umursamadığı anlamına gelsin ki. Hatta bence aksine umursuyo. mesela sen de msj atmıyosun hatta ona arkadaş gibi davranıyosun ama sen vazgeçtin mi? hayır!

şu an bi yarış içine girmişsiniz bence kim özür dileyecek die :) hayat bu tür yarışlarla zaman geçirilmeyecek kadar kısa yapmayın bence bunu birbirinize :)

o msj atmıyosa sen msj at canım çünkü aşk gururdan daha önemli bence :)

Kafam karma karışık , atmam doğru mu bilmiyorum.Ama gerçkten değer veren insan nasıl olurda böyle yapar ayrıca faceten paylaştıığı sözler falan bni düşündürüyor mesela yazayım şuan yazdığı sözleri

Çoğu insan nasıl yaşanacağını ancak ölme vakti geldiğinde öğrenir ve çoğu insan 20 yaşında ölür, 80 yaşında da gömülür..!!

Hayatımdan gitmeyi tercih edenler için dönüş seferleri sonsuza dek iptal edilmiştir... .

bunlardn öncede bayağı bir damar şarkı paylaşmış , bunlara bakınca sanki umursamıyor gibi yaa

canım erkeklerin geneli böyle biz düşünürüz merak ederiz ama onlar bu ayrıntıya hiç mi hiç takılmazlar paylatığı şeylere bakılırsa kendi içinde sorunları var hatta ayrılmanız onuda üzüyor fakat o bir erkek olduğu için bizler gibi yani senin gibi hassas düşünemiyor işte :44: bence biraz zamana bırak bu esnada sende onu düşünmemeye çalış aklını farklı şeylerle oyala bi süre bunu yap bakalım neler olacak zaman gösterir

Bence arkadaşlığı da kes çünkü böyle daha çok canın acıyo seni isterse döner istemezse de kendi bilir.Belirsizlik insanı daha fazla yorar ve kendini bu kadar yorma,üzme önemse.Çünkü sen önemlisin :31:

Canım bence o kafasında bitirmiş ilişkinizi. Bence artık çabalama uğraşma. Kafandan atmaya bak. Bu şekilde kendini üzmekten öteye gidemezsin maalesef. Birincisi canım zaten sen ayrılmak istediğinde, sevgilin ayrılığı kabul etmezdi. İkincisi ayrılmışsınız ve seni gerçekten merak etse çoktan arardı bir şekilde ve geri dönerdi.

valla katılıyorum arkadaşlara..
bitmiş işte bence daha fazla düşünüp kendini yıpratma...

Hepiniz haklısınız arkadaşlar , hiçbirşey yapmayacağım.. Teşekkür ederim hepinize

Onunla arkadaş olduğun sürece bu düşüncelerin devam eder
Bana sorarsan faceinde durması bile hata

Canım ne kadar beraberdiniz ?
Ya erkekler kızlar kadar duygusal olamıyor ben kafasında bitirmiştir diyemem ama sende ilgilenme aklındaysan dönecektir sana kesin :)

Canım ne kadar beraberdiniz ?
Ya erkekler kızlar kadar duygusal olamıyor ben kafasında bitirmiştir diyemem ama sende ilgilenme aklındaysan dönecektir sana kesin :)

cnm kafasında bitirmiş az önce konuştum , aklımda kalmasın istedim.Ben net bir insanım ne hissediyorsam yaşarım ilişkmdede hiç oyun yapmadım geri çekilmedim kendime bağlamak için her zaman ne hissediyorsam onu söyledim.

Az önce konuştuk daha doğrusu msjlaştık , o zaten üniden snra memleketine döndü.Her neyse dedim ki ya bişy dicem şakayla karışık söyledim bunları dedim ki yaa sen 5 aydır birlikte olduğun insanı nasıl unuttun hemen , hiç mi merak etmedin.Vs. Oda unuttuğumu nerden çıkardın dedi. hemen unutulmuyor dedi.Şuan kendimi kpss ye vermeye çalışıyorum eski konuları açmasak dedi.

Bende hmm tmm bnm asıl merak ettiğim , sen tamamen btirdin mi bunu bilmeliyim dedim ? oda kafamda evet yazmış.Bende dedim ki kafanda bitmişse bitmiştir zaten.oda başka soracağın birşey var mı dedi.Bende hayır yok dedim oda iyi o zaman dedi.

Bende sadece bazı şeyleri bilmeliydim şuandan snra benim içinde tamamen bitti , bundan snra gerçkten sadece arkadaşız , başka hiçbirşey olmayacağız söz iyi geceler dedim.

Oda birşey anlamadım ama tmm sanada iyi geceler görüüşşrüz yazmış :31:

canım bende seninle aynı durumdayım. acaba hala beni düşünüyormudur diyorum ama o şimdi başkasıyla :31: arkadaş kaldık olmadı başkasının olduğunu söyledi bende tlden de sosyal ağdanda sildim hatta engelledim sırf bakmayayım diye. biliyorum artık OLMAYACAK daha ne uzatıyorum anlamıyorum galiba 4 senenin alışkanlığı var üstümde :14: güzel bir şekilde ayrıldık ama bazen kendimi içimin acısıyla ona beddua ederken buluyorum :14::43:

canım bende seninle aynı durumdayım. acaba hala beni düşünüyormudur diyorum ama o şimdi başkasıyla :31: arkadaş kaldık olmadı başkasının olduğunu söyledi bende tlden de sosyal ağdanda sildim hatta engelledim sırf bakmayayım diye. biliyorum artık OLMAYACAK daha ne uzatıyorum anlamıyorum galiba 4 senenin alışkanlığı var üstümde :14: güzel bir şekilde ayrıldık ama bazen kendimi içimin acısıyla ona beddua ederken buluyorum :14::43:

bnmde içim acıyor.Hiç sevmemiş demek ki.. Şuan ne yapmalıyım bilmiyorum ama artık ona msj atmayacağıma eminim ben kendi faceimide dondurdum zaten.Sırf ona bakmamk için. :31: Ama 5 ay da olsa emek verdiğim birinin hiç sevmemiş olmasını düşünmek beni üzüyor.Kafasındda nasıl bu kadar çabuk bitirir insan , ben ayrıldım ondan ilk bir hafta gayet nettim ama bu son günlerrde dşündüm onu ve hislerim eskisi gibi olmasada devam ediyor ama artık başka birşey yapmam asla msj atmam bir daha bundan sonrası gurursuzluğa girer...

bnmde içim acıyor.Hiç sevmemiş demek ki.. Şuan ne yapmalıyım bilmiyorum ama artık ona msj atmayacağıma eminim ben kendi faceimide dondurdum zaten.Sırf ona bakmamk için. :31: Ama 5 ay da olsa emek verdiğim birinin hiç sevmemiş olmasını düşünmek beni üzüyor.Kafasındda nasıl bu kadar çabuk bitirir insan , ben ayrıldım ondan ilk bir hafta gayet nettim ama bu son günlerrde dşündüm onu ve hislerim eskisi gibi olmasada devam ediyor ama artık başka birşey yapmam asla msj atmam bir daha bundan sonrası gurursuzluğa girer...

merak etme unutmamıştır o kadar kolay değil bu işler. bende başlarda çok iyiydim ta ki o başkasıyla olana kadar. unutmaya çalışıyorum sende öyle yap. onu düşünmemeye çalış zaten arada bir esiyor eski günleri yad ediyorsun hüzünleniyorsun o yetiyor. inşallah artık karşımıza doğru insan çıkar:25:

merak etme unutmamıştır o kadar kolay değil bu işler. bende başlarda çok iyiydim ta ki o başkasıyla olana kadar. unutmaya çalışıyorum sende öyle yap. onu düşünmemeye çalış zaten arada bir esiyor eski günleri yad ediyorsun hüzünleniyorsun o yetiyor. inşallah artık karşımıza doğru insan çıkar:25:

inş. Ama sanırım ben uzun süre bir ilişki yaşamayı düşünmüyorum cnm soğudum resmen :37:

Back
X