şimdi senden vaz mı gecmelii.....

inş. Ama sanırım ben uzun süre bir ilişki yaşamayı düşünmüyorum cnm soğudum resmen :37:

kapatma kapılarını belli olmaz kısmetindeki kişi çıkıverir karşına :34: tam aşkı yaşamak isterken ayrıldığım için içimde uhde kaldı :14: hoşlandığım biri var inşallah aramız olur :16: olmazsa bende kabuğuma çekilecem:19: kapılarımı kapatmam ama yönümü çeviririm bu gönül işlerinden :4: aşk zor zanaat :30:

kapatma kapılarını belli olmaz kısmetindeki kişi çıkıverir karşına :34: tam aşkı yaşamak isterken ayrıldığım için içimde uhde kaldı :14: hoşlandığım biri var inşallah aramız olur :16: olmazsa bende kabuğuma çekilecem:19: kapılarımı kapatmam ama yönümü çeviririm bu gönül işlerinden :4: aşk zor zanaat :30:

haklısın cnm umarım herşey dilediğin gibi olur.. ikimiz içinde hayırlısı olsun artık.

İşin tuhaf yanı bugünlerde eski erkek arkadaşımın arkdaşı yanii sınıftan ikimizinde ortak arkadaşı olan biri vardı.
Son 1 aydır çok fazla ilgi gösteriyor ve bugünlerde hergün msj atmaya başladı.

ama tabi çocuğun bizim ilişkimizdenn haberi yok.çnkü eski erkek arkdaşımda çocuğun arkadaşı.

Hatta bu durumu dün gece anlattım , konuştum kafasında bitirmiş dedim ya o arada dedim sınıfta xx diye biri vardı ya sanırım bbenden hoşlanıyor.Eskiden ilişkimiz olduğunu söyleme kendini kötü hisseder dedim.eski erkek arkadaşımda ne dese beğenirsiniz benimde söylemeye nyetim yok zaten.Bende dedim nyetin var demedim sadece söyleme şuanda üzülür sadece uyardım ne var ki bunda dedim eski erkek arkadaşımda tmm ii akşamlar dedi.Falan dengesiz yaniii adamın umrunda değil bu olaydan sonrada işte anlattım ya kafamda bitirdim falan dedi.

e

Back
X