• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi senden vazmı geçmeli???.............

aynen oyle canım aynen oyle korku gırdı ıcıme... konu o ıste...

sen girme deyipte kendi girip muhabbet etmek ne yani çok önemli bişi değil yalana gerek yok söyleyebilirdi yalanlar bu şekilde başlar cnm alttan alma sakın kız olup olmaması da önemli değil tamam o güzel bişi kızlarla muhabbet etmemiş ama herşey bu değil önemli olan yalan senden bişi saklaması.

Canım ya sen naptın? :53: uyarırsın bir daha yapma sözünde dur dersin kızarsın en fazla tamam ama cocuğu yalvartmak yada günlerce ağlamak ne demek ya cocukmusun? Kızlarla konussa ne yapacaktın intar mı edicektin? :)

benden ufak da olsa bir şey gizlemesi kanıma dokundu.. uzulduğum yazışması falan olmadı.. konuşmak ıstediği kişi veya kişiler vrsada soyleyeblrdi dıe.. ki ben tek biseyımı gızlemem ufak seyler ama önem verıyorum ıste cnm...

Bence fazla abartiyorsun
Birde anlamadığım bişey var e posta adresin olmadan olmazki en basit bir siteye üyelik banka alışveriş siteleri bile e posta arıyor fotograf bilgi paylaşımı bunlar olmadan olmazki bunda ne sakınca var oyun oynamasında ne sakınca var adama böyle taleplerle giderseniz tabiki gizli saklı işler yaparlar. Arkadaşları bırakın kuzenleriniz akrabalarınızda mı yok ben herkese acık paylaşmaktansa e posta ile haberleşmeyi foto bebek video göndermeyi tercih ederim. Bu kadar uc noktalara gitmezseniz böyle üzülmezsinizde.. Bence asıl suç sende..

Back
X