Şimdi tuvalette akıntıyla beraber kan geldi, düştü galiba, çok üzgünüm

feminex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
129
6
26
Karabük
arkadaşlar tuvalette temizlemek için doğrulduğumda akıntımın içinde kan gördüm ve birazınında tuvalete düştüğünü gördüm.8 haftalık gebeyim, galiba kaybettim bebeğimi.Çok korkuyorum eşim yolda geliyor hastaneye gideceğiz.Bize dua edin düşmemiş olsun lütfen.O kadar umutsuzum ve o kadar kendimi suçluyorum ki, inşallah birşey olmamıştır.Bu bebek bize sürpriz olmuştu ama kaybetmek istemiyorum mercimeğimizi.

arkadaşlar tuvalette temizlemek için doğrulduğumda akıntımın içinde kan gördüm ve birazınında tuvalete düştüğünü gördüm.8 haftalık gebeyim, galiba kaybettim bebeğimi.Çok korkuyorum eşim yolda geliyor hastaneye gideceğiz.Bize dua edin düşmemiş olsun lütfen.O kadar umutsuzum ve o kadar kendimi suçluyorum ki, inşallah birşey olmamıştır.Bu bebek bize sürpriz olmuştu ama kaybetmek istemiyorum mercimeğimizi.

inşallah hayırlı haberler alırsın canım

Hemen ümitsizliğe kapilma canım . inşallah bebise birsey olmamistir...Güzel haberlerini bekliyorum canim.

çok geçmiş olsun, pelte mi düştüğünü gördün acaba? Herşeyin hayırlısını sağlıklısını nasip etsin mevlam, sizde böyle dualar edin.. benimde daha önce düşüklerim olmuştu ama pelte ve yoğun bir kanama olmuştu ama sizden iyi haberler alıcaz hayırlısıyla ben öyle hissediyorum inşAllah yanılmamm..

canım ya öncelikle hemen umutsuzluğa kapılma sakin ol umarım bebişine birşey olmamışdır
buarada kan akıntıyla gelmişse ve rengi koyuysa hiç korkma vucüt birikmiş kanı atıyordur
ben bu durumu yaşadığım için biliyorum canım

canım hemen umutsuzlga kapılma 3 ay boyunca ilk 6.haftada sonra 14 ve 15 haftalarda yaşadım kahveyle başladı kırmızıya koyu kırmızıyı bile gördüm RABBİMİN İZNİYLE İNŞALLAH BEBEĞİN SANA SIKI SIKI TUTUNUR

Merhaba arkadaşlar,
doktora gittim geldim ancak yazabiliyorum size.Teşekkür ederim dilekleriniz için, bebeğe birşey olmamış kesenin etrafında kanama olmuş.Düşük tehlikesi var dedi doktor ilaç verdi, dinlen dedi.Hayırlısıyla atlatırım inşallah bu zamanları.
Allahım kimseye yaşatmasın, çok korktum çok üzüldüm.Allahım almasın elimizden.Yarın başka bir doktora gideceğim, belki yatacağım birkaç gün hastanede.Öyle daha iyi oluyormuş bebek.Bakalım hayırlısı inşallah.

Merhaba arkadaşlar,
doktora gittim geldim ancak yazabiliyorum size.Teşekkür ederim dilekleriniz için, bebeğe birşey olmamış kesenin etrafında kanama olmuş.Düşük tehlikesi var dedi doktor ilaç verdi, dinlen dedi.Hayırlısıyla atlatırım inşallah bu zamanları.
Allahım kimseye yaşatmasın, çok korktum çok üzüldüm.Allahım almasın elimizden.Yarın başka bir doktora gideceğim, belki yatacağım birkaç gün hastanede.Öyle daha iyi oluyormuş bebek.Bakalım hayırlısı inşallah.

çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine bundan sonra ağır iş yapma,ani hareketlerden uzak dur, eşinle de mesafa koy, doktorun söylemiştir gerçi... bolbol dinlen, allah sağlıkla eline almayı nasip etsin...

Merhaba arkadaşlar,

Feminex sakın üzülme, aynı durumu tam 8. haftada ben de yaşadım. Çok yormuştum kendimi ve kanama olunca hastaneye yattım. progestan iğnesi yapıldı 12 saatte bir. ve 2 gün yattıktan sonra çıktım. vajinal yolla aldım progesteron hormonunu. Yalnız. hiç eğilmemeli ve çok az hareket etmelisin. Mutlaka yatmalısın, uzanmalısın. İş yapmamalısın, yoksa düşebilir..Çok geçmiş olsun tekrardan..

cnm aynı şey benim başıma gelmişti, kese çevremde iç kanamam vardı, hep dinlendim, sadece yemek yapmaya kalktım 10 günde azaldı 1 ayda rahim emdi hepsini, rabbim yardımcın olsun,

Arkadaşlar çok sağolun.Bugünde gittim doktora.Bebek iyiymiş, progestan ı vajinal olarak almamı istedi doktor, evde dinlen iş yapma dedi.Allahım hepimizin gönlüne göre versin.İnşallah atlatırım bu günleri.

İnan ikinci mesajını nefesimi tutarak aradım topiğinde:18: Çok şükür bişey olmamış.Yat hastaneye dinlen.İnsan evde olsa da ayakta durur farkında olmadan.İnşallah sağsalim kucağına alırsın mercimeğinizi.YA BARİ (canlandıran) ismiyle dua et Rabbim'e.Ol diyen Yaradan devamını da sağlasın inşallah:29::29: Geçmiş olsun tekrar.

İnan ikinci mesajını nefesimi tutarak aradım topiğinde:18: Çok şükür bişey olmamış.Yat hastaneye dinlen.İnsan evde olsa da ayakta durur farkında olmadan.İnşallah sağsalim kucağına alırsın mercimeğinizi.YA BARİ (canlandıran) ismiyle dua et Rabbim'e.Ol diyen Yaradan devamını da sağlasın inşallah:29::29: Geçmiş olsun tekrar.

Arkadaşım Allah razı olsun.Allahım yaşatmasın kimseye, korkuttu bizi.Hastaneye yatmadım evde dinleniyorum hiç bir şey yapmıyorum eşim sağolsun her zaman yanımda.Allahıma dua ediyorum bebeklerimizi bize bağışlasın.

Back
X