cnm annemle annesi kavga ettiler bir araya gelince ve annesinin hasta olduğunu bahane ettiler..ancak şimdi babasıda benimle velnmesine karşıymış..diğer oğlunu nişanlamadan evlendirme planları yüzünden beni 2inci plana ittiler..beni kaybetme korkuları yok..nişanlım beni savunduğunu ailesiyle kavga ettiğini söylüyor ama bana böyle gösterdiğini düşünüyorum artık..hayatım şu an o kadar boşki,o aramadığı zamanda oşluğa düşüyorum,yenildiğimi düşünüyorum..psikoljim berbat cnm çok kötüyüm
Bir şeyi merak ettim.. Nişanlınızın gidip de Nisan ayına nikah tarihi almak gibi bir şansı yok mu? Yani bu kadarını yapamaz mı?
Anlaşılan nişanlınızın ailesi, işi biraz yokuşa sürmek, zamana yayarak kendi kendine bu nişanın bozulmasını sağlamak derdindeler..
Gidin tarihinizi alın, mütevazi olarak yuvanızı kurun, varsın yardım etmesinler. Nikah kıymak çok mu maliyetli bir iş?
"Aşık değilim" diyorsunuz, "beni sahiplemesini sevdim" diyorsunuz, "ailesine karşı beni savunmuyor, sahiplenmiyor" diyorsunuz.. Bu şartlar altında evlenmek için sizi motive eden sebep nedir ben anlamadım? Yaşınız da çok genç daha, artık kızlar 28-29 da evleniyor..