- 31 Temmuz 2015
- 98
- 32
- 8
- 28
- Konu Sahibi bordomavili_kiz42
NiyeAynı yastayiz, benden büyük duruyorsun. Keşke bende büyük dursaydim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NiyeAynı yastayiz, benden büyük duruyorsun. Keşke bende büyük dursaydim![]()
Oda olabilirbence 19 duruyorsun. Ama evli olduğunu biliyorlarsa o yüzden büyük diye düşünüyorlardır.
Yani hayir belki bu problemler yaslandirdi diye dusundum
Haha ins canim yani birden 3,4 yas buyuk gosterdiler canim sikildi esin bile senden kucuk gozukuyor dedilerne evli gibi duruyorsunuz nede 19dan fazla gösteriyorsunuz bence. 25 yasiniza geldiginizde emin olun 'hadi canim 22 gibi duruyorsun' dicekler.
Orasini kurcalamayin lutfen degdi veya degmedi ben gayet mutluyumYaslandirdi derken 19 ya da 22 arasinda buyuk bir fark yok ama psikolojik olarak yipranmissin ve flort etmen gereken donemde kacarak evlenmissin. Degdi mi sence?
Ya bosver kucuk gozukmek daha iyi :)Küçük duruyorum çünkü.Bu benim için olumsuz bir şey.
:) bende o hallere gelecem birgunAhh ahhh 19 olsaydim da 22 gösterseydim...
Orasini kurcalamayin lutfen degdi veya degmedi ben gayet mutluyum
Ozur dilerim ama yani yasadigim seyler belki sorun olur erken yasta evlenmeye hevesli degilim bende ama ozgur bir iliskiye flort veya nisanli kalmaya izin yoksa olmayacak sey degil kacmak boyle ozgurum mutluyuz berber herseyi asariz. Bekarliktan daha ozgurum simdi tek izin aldigim kisi esimBen cevabimi aldim.![]()
Aynen canim tesekkur ederim yorum iciN :)canlı ve cıvıl renkler giy.kıyafetın rengi bile insanın havasını degıstrıyor.sıze yakısan renklerı gıymeye calsıın fayda saglar ıllakı.bazı kıyafetler ınsanda olgun gösterblıyor
Sildim canim :)Foto vardi da benmi göremiyorum hepiniz nasıl biliyorsunuz nasıl gösterdiğini?
Catlatirsiniz insanı meraktan![]()