- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Babamla daha gorusemedim , il disindaymis
ben simarik bi insan degilim ha ama simartilmayi gercekten isterdim lutfen diger konularimi bilmeden yargilamayin ..
Ben onceki okulumda bursluydum , cunku bolumumle ilgili bi okuldu annem vefat ettikten sonra babam 'zorla' kendi istedigi bi cemaat okuluna verdi ki bu okul benim gelecegimi ilgilendirmeyen bi okul ben guzel sanatlardaydim ve gayette basariliydim .
cok cok tesekkur ederim... daha gorusemedik.. deniycem ama tepkilerinden korkuyorum
Annem vefat etti etmeden oncede babamla bosaniktilar , ozel okula gondermesinin tek sebebi kendi cikarlari ben zorla bulundugum bi okulda nasil basarili olabilirim ? Ama cabaladim bisiler yapmak icin ama okula karsi kinim hep on planda oyle oluncada pek odaklanamadim . gorusmuyoruzda ben teyzemde kaliyorum anca bi para icin teyzemle gorusuyo . . Tesekur ederim
Ben babamla gecen yaz cok konustum ama asla o oluldan kaydimi almaktan yana degil kabul etmiyo .. ve bu okul benim gelecegimi hazirlamiyo bolumumle ilgili tek bi egitim bile yok . .
Basariliydim cunku sevdigim okuldaydim sevdigim yapabildigim dersleri goruyodum yapamadiklarimda zaten cok yogun dersler degildi hic dehilse gececek kadar puan aliyodum . . Tesekur ederim..
Bu derslerimi onemsesemse neyime yariycak ki yani ben konservatuar istiyorum.. onlar icin gormem gereken egitimde muzik.. ben guzel sanatlardan normale verildim cok cok zorlaniyorum. .
tesekur edeeim
Madem su an mecbursun canim baska caren yok simdiki okulunu sevmeye calis iyi notlar almaya calis
Sonra kendi ayaklarin uzerinde durmaya basladiginda istedigin boluma gidersin konservatuara da sonradan baslayabilirsin
Yine ayni ornek olacak ama babam da oyle yapmis once ayaklarimin uzerinde durayim diye bi bolum okumus univden
Sonra para kazanmaya baslayinca istedigi bolumu okumus taa 30 yasindan sonra
Hayallerine gec de olsa kavusabilirsin canim
Simdi mecbursun madem verildigin okulda isleri duzeltmeye calis :116: