şimdide yeni bir sorun arkadaşlar

karlarperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
438
1
96
Diğer
siz olsanız ne yapardınız?
taşınmayı düşünüyor sevgili eşim.
ya annesinin -ablasının -halasının -hala kızının bulunduğu mevkiii y ada
eltimin-hala oğlunun bulundupu mevkii siz olsanız nereyi seçerdiniz kaynanamın olduğu yere gitmek istemiyorum önceki konularımı gözatarsanız herşeyleri bir dert sorun
çok kararsızım eltimin oldugu yeride istemiyorum aslında bizi nişanlıyken ayırmaya kalktı
işin açıkcası korkuyorum mecburen taşınmak zorundayız bunuda biliyorum.ama hangilerinden bana az zarar gelir diye düşünmeye başladım.bu tip yakın oturanlar seviyenizi nasıl koruyorsunuz eşinizin anne baba abla akrabalarıyla bana akıl versinler.

Taşınmak zorundasınız demişsiniz. peki neden her hangi bir akrabının bulunduğu bir yere taşınmak zorundasınız? yani başka yer olmaz mı?
Vallahi dediğin gibi, yakın olmak iyi değil. Şuan aynı dertten bende yakınıyorum ama eşimi ikna ettim gibi, hiç birzaman kimseye ben yakın oturmam. zorunda kaldıysanda çok iyi düşün taşın.. kimden daha az zarar geliyorsa, kim daha az sizin huzurunuzu bozuyorsa oraya taşının. Ve taşındığınız ilk günden itibaren kesinlikle mesafenizi koruyun derim ben.
:31:

Taşınmak zorundasınız demişsiniz. peki neden her hangi bir akrabının bulunduğu bir yere taşınmak zorundasınız? yani başka yer olmaz mı?
Vallahi dediğin gibi, yakın olmak iyi değil. Şuan aynı dertten bende yakınıyorum ama eşimi ikna ettim gibi, hiç birzaman kimseye ben yakın oturmam. zorunda kaldıysanda çok iyi düşün taşın.. kimden daha az zarar geliyorsa, kim daha az sizin huzurunuzu bozuyorsa oraya taşının. Ve taşındığınız ilk günden itibaren kesinlikle mesafenizi koruyun derim ben.
:31:

taşınmak zorundayız oturdugum yer eşimin işine çok uzak.o mevkiler yakın ama ben çok mutsuzum bu oturdugum yerde biraz olsun huzur bulmuştum.eğer gidersem sorunlarım tekrar başlayacak.

peki şartmı onlara yakın yere taşınmanız?eşinle konuş isyemediğini söle başka yere taşınmak istediğini söle..

taşınmak zorundayız oturdugum yer eşimin işine çok uzak.o mevkiler yakın ama ben çok mutsuzum bu oturdugum yerde biraz olsun huzur bulmuştum.eğer gidersem sorunlarım tekrar başlayacak.

İnanmıyorum, aynı benim durum :52:. Benimde şuan oturduğum yer çok uzak eşimin işine. Bende eşimle güzel güzel konuştum söyledim açık açık, ben dedim onların olduğu yerde oturmak istemiyorum, bu da benim hakkım olsun dedim. Ama ben kendim şuan iş aradığım için eşimde bana tmm sen nerden iş bulursan zaten oraya taşınacağız dedi. Ben katlanırım dedi.. Bilmiyorum vallah, Allah sabır versin..

Aranızda ne kadar problem olursa olsun yine de onlara yakın oturacağınız için şanlısınız bence

Geçmişte bir takım aksilikler,anlaşmazlıklar,ayırmalar vs bunlar yaşanmış anlaşılan ama bu küskünlük,kırgınlık,sevmemezlik,istememezlik nereye kadar devam edecek sizce ?

Bu tavrınız devam ettiği sürece kim bilir eşinizle ilerde daha çok sorunlar yaşayacaksınız belki de. İnşallah yaşamazsınız ama bunun da bir şekilde önüne geçmek lazım.

Tamam aranızda bazı problemler olabilir,eşinizin ailesini sevmiyor da olabilirsiniz ama onlara yakın olmak,sizin açınızdan aranızı düzeltmek anlamında bir fırsat olabilir.

Sizin açınızdan bir fırsat olacağı gibi onlar açısından da bir fırsat olabilir

Bu fırsatlar umarım olumlu yönde olur

Herşey daha fazla kötüleşmez

Geçici bir süre evet diyin bu duruma. Daha sonra maddi durumunuzun el verdiği zamanda da değiştirirsiniz oturduğunuz yeri

Onlara yakın otururken fazla bir biriniz gelip gitmezsiniz bir sorun çıkmaz

İnanmıyorum, aynı benim durum :52:. Benimde şuan oturduğum yer çok uzak eşimin işine. Bende eşimle güzel güzel konuştum söyledim açık açık, ben dedim onların olduğu yerde oturmak istemiyorum, bu da benim hakkım olsun dedim. Ama ben kendim şuan iş aradığım için eşimde bana tmm sen nerden iş bulursan zaten oraya taşınacağız dedi. Ben katlanırım dedi.. Bilmiyorum vallah, Allah sabır versin..

uzak oturmak benim ruh sağlıgım için şart ama eşim anlamıyor.onlar sana ne yapıyorlar diyor.onların bana yaptıklarını görmüyor.anlatıyorum beni sıkma diyor.eger gidersem evliliğim çatırdayacak biliyorum.

Aranızda ne kadar problem olursa olsun yine de onlara yakın oturacağınız için şanlısınız bence

Geçmişte bir takım aksilikler,anlaşmazlıklar,ayırmalar vs bunlar yaşanmış anlaşılan ama bu küskünlük,kırgınlık,sevmemezlik,istememezlik nereye kadar devam edecek sizce ?

Bu tavrınız devam ettiği sürece kim bilir eşinizle ilerde daha çok sorunlar yaşayacaksınız belki de. İnşallah yaşamazsınız ama bunun da bir şekilde önüne geçmek lazım.

Tamam aranızda bazı problemler olabilir,eşinizin ailesini sevmiyor da olabilirsiniz ama onlara yakın olmak,sizin açınızdan aranızı düzeltmek anlamında bir fırsat olabilir.

Sizin açınızdan bir fırsat olacağı gibi onlar açısından da bir fırsat olabilir

Bu fırsatlar umarım olumlu yönde olur

Herşey daha fazla kötüleşmez

Geçici bir süre evet diyin bu duruma. Daha sonra maddi durumunuzun el verdiği zamanda da değiştirirsiniz oturduğunuz yeri

Onlara yakın otururken fazla bir biriniz gelip gitmezsiniz bir sorun çıkmaz

ben daha önce kaynanama yakındım oturdugum için ne sorunlar çıkacagını biliyorum.aramızadki sorunlar uzakken bir nebze yok olmuştu şimdi tekrar yakınlaşmak zor geliyor bana.yakın olunca çok beklentilere giriyorlar.ben kendi evime zor yetişiyorum ki elimden geldiğincede oraya gidince yaparım her şeylerini.daha bundan önce bir konu açmıştım kayınvalidem benden sağlam.gecen bayram ben ona sarma sardım oda kızına sardı.sence bu tip şeyler kafanızı yormazmı eşim anasına laf söylettirmiyor.ben ezilip duraayımmı arkadaşım.haksızlık değilmi ben niye kullanılıyorum onun evladı evlatta ben neyim benim anam babam beni sokaktanmı buldu.40 yaşında kızı anasını kullanıyor kaynanam beni.yakınlaşırsam hepten kötü.

arkadaşım yakın oturman yakınlaşman anlamına gelmiyor...şimdi nasılsan yine öyle davran...sen mesafe koyarsan bunuda hissettirr hatta açıkça belli edersen zorla yakınlaşcak halleri yok ya bu kadarmı yüzsüz bu insanlar..eşinde ister kırılsın ister darılsın ister trip atsın boşver...zamanla alışır emin ol...sen hatamı yapacam acaba üzecekmiym diye düşünüyorsunda o sna niye aynı değeri vermiyor acaba...herşey karşılıklı arkadaşım eşinde olsa herşey eşit...yakınlarna taşın ama yanlarına taşınmaz gitmez gelmezsin olur biter.

eltinin olduğu yere taşın o da senin gibi gelin sonuçta anlaşamıyosanız gelip gitme de olmaz nasıl olsa. ha var ha yok yanii..

Back
X