Canını sıkma hemen her bebek kısmetiyle gelirmiş bence eşin seni o şekilde görünce böyle birşey söylemiştir.Annenle konuşabilirsin belki haberi bile yoktur söyledin mi sen ilk önce konuşmalısın.Moralin bozuk olduğu zaman herşey üstüne geliyormuş gibi olur birde hamilelik var:))Çoğu insan ailesinden uzak yerde doğum yapıyor yardım etmeye bir yakını geliyor.Şimdiden umutsuzluğa kapılma lütfen.
aradim anne bisey yiyemedim kalkamadim dedim o da bende bisey yapamadim daha dedi. tamam dedim. kapattim teli
annem nasil oldugumu biliyor uc serum yedim biliyor. belkide ben alinganim bilemedim
Bebegi isteyerek yapmadiniz mi ?
Belki hamilelik psikolojini biraz etkilemis olabilir,
ama salma kendini bu kadar,
kalk ve bebegin icin birseyler ye,
ve...
Annene bakip ders cikarmalisin bence,
o sana soguk diye sende evladindan mi soguyacaksin ?
tam tersi olmasi gerek ski ski sarilman gerek evladina..
RABBIM sana nasip etmis o yavruyu,
sukretmek yerine istememek nedir ?
istedik zatwn kiyamam aldirmak soz konusu deil annemide oldugu gibi kabullenmem lazim birde su atama isini halletmen gerek . sadece olanlardan cok bunaldim. cvp veren herkese cok tskr
merhaba. o kadar SIKıldımki belki birileri anlar beni.8 haftalik hamileyim. haziranda atama var ama benim bulundugum sehir olmasi imkansiz disari olacak peki ben napicam hadi gttim bebek dogunca ne olacak . zaten yapayalnizim karsida annemm var kapimi bilee calmiyor su saate kadar birsey yemedim yataktan kalkamiyorum biktim. en son esimde bugun su haline bak istemiyorum bu bebegi dedi. cok uzgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?