SiMDİDEN BIKTIM.

cigdemm85

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
612
1.198
313
40
merhaba. o kadar SIKıldımki belki birileri anlar beni.8 haftalik hamileyim. haziranda atama var ama benim bulundugum sehir olmasi imkansiz disari olacak peki ben napicam hadi gttim bebek dogunca ne olacak . zaten yapayalnizim karsida annemm var kapimi bilee calmiyor su saate kadar birsey yemedim yataktan kalkamiyorum biktim. en son esimde bugun su haline bak istemiyorum bu bebegi dedi. cok uzgunum.

istemiyorum bu bebeği mi ?daha neler ... bence al çocuğunuda git ... bakıcı tutarsın baktırısın .. yaparsın birşeyler ... ne demek istemiyorum çocuğu .aklı nerdeymiş bu zamana kadar

annem derken kendı annemmı kayınvalıdenmı? ayrıca sanırım 4 yıllık evlısın ve ılk cocugun? istenmedık bı hamılelık olmaması lazım eşin nıye öle dıyo onuda anlamadım... sen hamılelıkten dolayı asırı hassa olabılırmısın?

kendi annem. aile baglarimiz kuvvetli degil sanirim bilmiyorumki annem hep boyle soguktu. esim her isi yapiyor akliniza gelen herseyi ama yedi kilo verdim yataktan kalkamiyorum o da uzuntuden soyledi galiba

bence kendini bırakmamalısın böyle. beki de eşin senin bu halini görünce üzülmüştür de öyle demiştir. annene bişey diyemiyorum. pessss yanii

E bu atama da atanmak zorunda değilsin sende önceliğini bebeğine ver. Kasım atamasında kendi ilini yaz. Onda da gelmedi seneye haziran ataması var çoktan puanlar inmiş bebek doğmuş olur. Nedir bu vazgeçiş yolun başında

Canını sıkma hemen her bebek kısmetiyle gelirmiş bence eşin seni o şekilde görünce böyle birşey söylemiştir.Annenle konuşabilirsin belki haberi bile yoktur söyledin mi sen ilk önce konuşmalısın.Moralin bozuk olduğu zaman herşey üstüne geliyormuş gibi olur birde hamilelik var:))Çoğu insan ailesinden uzak yerde doğum yapıyor yardım etmeye bir yakını geliyor.Şimdiden umutsuzluğa kapılma lütfen.

anemi boyle gordukce bebek hevesim bile kalmadi. herkese bakiyorum cocuklarina ne kadar duskunler kendime aciyorum o zaman. atanip gidiyim baska sehire diyorum. halbuki ben onun neye ihtiyaci olsa yardim ederim nerde yanlis yapiyorum anlamiyorum.

aradim anne bisey yiyemedim kalkamadim dedim o da bende bisey yapamadim daha dedi. tamam dedim. kapattim teli

aradim anne bisey yiyemedim kalkamadim dedim o da bende bisey yapamadim daha dedi. tamam dedim. kapattim teli

Acaba birşey yapamadım deyince alınmış hemen kapatmış olabilirmisin yani konuş dediğim o senin annen açıkça birşey yiyemedim değilde anne durumum böyle gelip yardım edebilir misin vs diye söylesen.Hala yok gelemem bakamam falan derse ozmn iş sana düşüyor sende anne oluyorsun biraz toparlanmaya çalışsan hemen bırakma kendini.

Bebegi isteyerek yapmadiniz mi ?
Belki hamilelik psikolojini biraz etkilemis olabilir,
ama salma kendini bu kadar,
kalk ve bebegin icin birseyler ye,
ve...
Annene bakip ders cikarmalisin bence,
o sana soguk diye sende evladindan mi soguyacaksin ?
tam tersi olmasi gerek ski ski sarilman gerek evladina..
RABBIM sana nasip etmis o yavruyu,
sukretmek yerine istememek nedir ?

Bence eşinin dediği 1 lafa bakma genel olarak nasıl davranıyor?Buna göre hareket et bence.Katlanılmıyck gbiyse durumlar elverişliyse ayrıl..

istedik zatwn kiyamam aldirmak soz konusu deil annemide oldugu gibi kabullenmem lazim birde su atama isini halletmen gerek . sadece olanlardan cok bunaldim. cvp veren herkese cok tskr

istedik zatwn kiyamam aldirmak soz konusu deil annemide oldugu gibi kabullenmem lazim birde su atama isini halletmen gerek . sadece olanlardan cok bunaldim. cvp veren herkese cok tskr

istediyseniz eger esinizin simdi istemiyorum demeye hakki yok belkide size uzulupte soylemiste olabilir tabi ama,
sizde artik kendinize gelin bence anneniz boyle yapiyor diye dunyanin sonu degil kolayda degil orasi ayri tabi..
atama isinide INSALLAH hallolur RABBIM BUYUK.. ama karninizdaki ALLAHIN size en buyuk hediyesi bunu bilin..

Su ara bulantilarin vs var herhalde yiyemiyorsun birsey ama mideni rahatsiz etmeecek birseyler illaki vardir.kendini ac ve bakimsiz birakma. Bebegine yazik etme.su dunyada ölumden baska herseyin caresi var.rahat ol biraz.esin de her isini goruyormus daha ne.annenden yemek bekleyene kadar kalk peynir ekmek ye.bir bardak da sut ic Annenin bin dirdirla yapip geticegi yemekten kat be kat faydali olur.
Benzer sorunlari yasadim ben de.tecrube ile sabittir.
Sen herseyi bosver de bebegim oluyor diye sukret Allah a.

sanırım eşin söylediğinde ciddi değildi.hatta farklı bir anlamda söyledi sanırım,seni kötü durumda görünce.ama annene anlam veremedim.gerçekten umursamıyor mu yoksa bunda da bir yanlış anlama var mı?
bir de canım atanırsan izinle baya idare edersin zaten.bebeğin doğumu 21 ocak gözüküyor.sen çalışabilir raporu alırsın ve iznin yaklaşık 1 ocakta başlar.mayısa kadar izinli olursun.mayısla haziranı da bir şekilde idare edersin.hele şu 24 haftaya uzatılması meselesi olsa bi,sen mayıs haziran da izinli olacaksın.gerçi ben öğretmenliğe göre konuştum.hazirandan sonra tatil olmayacaksan bilmiyorum da.yine de bebeğin baya büyümüş olack.

tatlımmm kadere ınan ...hayatta bazı seyler bız ıstesek de ıstemesek de olacak...o yuzden ıcını rahat ttut...esınle aranızdakı ılıskıyı bılemıyorum ama sen kendını cok dagıttıysanbelkı o yuzden oyle demıstır..hanı sen sımdıden boylesın falan gıbısıne..takılma onaa..sen bu beebgı ıstee sahıplenn sımdıden annelık duygusunu kalbıne yerlestır ve bebegını ac bırakma..gıt bırseyler yee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…