- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
Evet, derdim malumunuz. Lanet bir adamdan boşanmaya çalışıyorum. Pratikte iş bitti ama kağıt üzerinde çook uzun bir yol var. Ben tüm yaşananlara rağmen çocuklarla babaları arasına asla bir engel koymadım. Rahat görüşebilmeleri için yakından ev tuttum. İlk birkaç hafta götürüp getirdim, çocuklar baba özlemi çekmesin diye sürekli arayıp görüşmesi için ricada bulundum. Ama son bir haftadır çocukları istemediğini belli ediyor. Küçük çocuğum arayıp çok özlediğini, onunla oynamak istediğini söylediği halde defalarca reddedip telefonu aceleyle kapattı. Bahanesi de gezmeye gidiyormuş. Çocuğum "bizi de götür babacım" dediği halde "olmaz arkadaşlarla gidicez" deyip kapattı. Buralarda hep okurdum, çocuğuyla ilgilenmeyen babaları. İçim acırdı ve korkardım. Korktuğum başıma geldi. Onun canı cehenneme ama işte çocuklar babalarını özlüyor. Ben her ne kadar üzerime düşeni yapmış olsam da yine çocuklarıma üzülen, acı çeken benim. Bir yanım tırnaklarını bile görmeye layık olmadığını biliyor bir yanım yine de uğraş görüştür diyor. Şimdiden böyle yapan adam evlenip çocuk yapınca tamamen unutur. Nasıl büyüyecek bu çocuklar Ne zor işmiş bu böyle.
Son düzenleme: