Simdiden isim tartismasi

redrose19

Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
877
515
103
Slm kizlar direk konu ya girmek istiyorum 3 yillik evliyim dugunden beri çocuk istememize rağmen cocugumuz olmadi 1 sene tedavi gordum pozitif yanit alamadik çok sukur son tedavimde umudu kesmisken pozitif yanit aldik tabi bu surectede esimin yengesi ve annesi surekli psikolejimi bozdu kaynanam herkese cocugu olmuyor rahatsiz diye anlatmış eltim ise ben zaten onun cocugunun olmayacağını biliyodum dedigimde çıktı anlatmis herkese kaynanama böyle yapma belki sorun oglunda niye hep beni kotuluyosun küçültüyosun dedigimde benim oglumun bi sikintisi yok sen rahatsız olmasan 3 senede 2 tane torunum olurdu eğer çocuğun olmuyosada senin yuzunden oğlum baba olmucak değil ya tekrar evlendirim ona göre davran dedi buna benzer çok laflarini duydum ama kafama takip canimi sıkmak istemedim tedavimi etkiler diye sonra tedavim pozitif yanit vardı hamile oldugumu ogrendim allahima çok şükürler olsun cinsiyeti de erkek simdide ismi kendileri koymak vede kayinbabamin isminin olmasini istiyolar kaynanam ve gorumcem esimde bnim ne zorluklar cektigimi bildigi icin senin istedigin isim olsun diyor fakat esi mi kandirmak istiyolar yazık ismini tasiyan torunu yok adamı sevindir diye bnim bebegimde ilk torunlari değil 2 erkek 3 tane kız torunlari var onlara koymamislar bize gelince baski yapıyorlar bende bebeğime kendi istediğim ismi koymak istiyorum ama ne zaman arasam bu konu aciliyor ne ismi koyacaksınız diyolar koymak istedigim ismi soyleyince o olmaz babamin ismi şu olacak diyolar kesin konuşuyorlar fikirlerini söylemiyorlar koyacaksınız diyolar cok canimi sıkıyorlar sonra esimle aramda sorun oluyor.. bebegimin dogmasinada 4 ay var nerdeyse hemen polemiğe basladilar:(

Yapman gereken en yakın zamanda bebeğe bor ısım bulup bebegının adını xxxxx koyduk dıye duyurman. Şakın dedıgını yapma bu kaynanaya o kadar ıyılıge gerek YOk Hatta kendı kendını konuşsun takma en güzel cevap bebegının adı bu demen

Slm kizlar direk konu ya girmek istiyorum 3 yillik evliyim dugunden beri çocuk istememize rağmen cocugumuz olmadi 1 sene tedavi gordum pozitif yanit alamadik çok sukur son tedavimde umudu kesmisken pozitif yanit aldik tabi bu surectede esimin yengesi ve annesi surekli psikolejimi bozdu kaynanam herkese cocugu olmuyor rahatsiz diye anlatmış eltim ise ben zaten onun cocugunun olmayacağını biliyodum dedigimde çıktı anlatmis herkese kaynanama böyle yapma belki sorun oglunda niye hep beni kotuluyosun küçültüyosun dedigimde benim oglumun bi sikintisi yok sen rahatsız olmasan 3 senede 2 tane torunum olurdu eğer çocuğun olmuyosada senin yuzunden oğlum baba olmucak değil ya tekrar evlendirim ona göre davran dedi buna benzer çok laflarini duydum ama kafama takip canimi sıkmak istemedim tedavimi etkiler diye sonra tedavim pozitif yanit vardı hamile oldugumu ogrendim allahima çok şükürler olsun cinsiyeti de erkek simdide ismi kendileri koymak vede kayinbabamin isminin olmasini istiyolar kaynanam ve gorumcem esimde bnim ne zorluklar cektigimi bildigi icin senin istedigin isim olsun diyor fakat esi mi kandirmak istiyolar yazık ismini tasiyan torunu yok adamı sevindir diye bnim bebegimde ilk torunlari değil 2 erkek 3 tane kız torunlari var onlara koymamislar bize gelince baski yapıyorlar bende bebeğime kendi istediğim ismi koymak istiyorum ama ne zaman arasam bu konu aciliyor ne ismi koyacaksınız diyolar koymak istedigim ismi soyleyince o olmaz babamin ismi şu olacak diyolar kesin konuşuyorlar fikirlerini söylemiyorlar koyacaksınız diyolar cok canimi sıkıyorlar sonra esimle aramda sorun oluyor.. bebegimin dogmasinada 4 ay var nerdeyse hemen polemiğe basladilar:KK43:

Ayy bnm kv tutturmus " benim cocugum ben istedigim ismi katarim kimse boyle bi terbiyesizlik yapamaz" dedi bna.boyle kv kafasindan tutup duvara surtturucen elektrik cikartican yav.bak gene sinirim bozuldu:kızgın:

iyide bütün suç sende
madem boyle düşünen insanların içindesin o çift çzigiyi gördüğün anda
kız olur x
erkek olursa y olacak önceden düşündük karar verdık diyecek ve bu lafları yuksek sesle söyleyeceksın ,

bune psısrık gıbı kalırsan kp adı konacak ne demek niye ondanmı yapmışsın çocucgu

Slm kizlar direk konu ya girmek istiyorum 3 yillik evliyim dugunden beri çocuk istememize rağmen cocugumuz olmadi 1 sene tedavi gordum pozitif yanit alamadik çok sukur son tedavimde umudu kesmisken pozitif yanit aldik tabi bu surectede esimin yengesi ve annesi surekli psikolejimi bozdu kaynanam herkese cocugu olmuyor rahatsiz diye anlatmış eltim ise ben zaten onun cocugunun olmayacağını biliyodum dedigimde çıktı anlatmis herkese kaynanama böyle yapma belki sorun oglunda niye hep beni kotuluyosun küçültüyosun dedigimde benim oglumun bi sikintisi yok sen rahatsız olmasan 3 senede 2 tane torunum olurdu eğer çocuğun olmuyosada senin yuzunden oğlum baba olmucak değil ya tekrar evlendirim ona göre davran dedi buna benzer çok laflarini duydum ama kafama takip canimi sıkmak istemedim tedavimi etkiler diye sonra tedavim pozitif yanit vardı hamile oldugumu ogrendim allahima çok şükürler olsun cinsiyeti de erkek simdide ismi kendileri koymak vede kayinbabamin isminin olmasini istiyolar kaynanam ve gorumcem esimde bnim ne zorluklar cektigimi bildigi icin senin istedigin isim olsun diyor fakat esi mi kandirmak istiyolar yazık ismini tasiyan torunu yok adamı sevindir diye bnim bebegimde ilk torunlari değil 2 erkek 3 tane kız torunlari var onlara koymamislar bize gelince baski yapıyorlar bende bebeğime kendi istediğim ismi koymak istiyorum ama ne zaman arasam bu konu aciliyor ne ismi koyacaksınız diyolar koymak istedigim ismi soyleyince o olmaz babamin ismi şu olacak diyolar kesin konuşuyorlar fikirlerini söylemiyorlar koyacaksınız diyolar cok canimi sıkıyorlar sonra esimle aramda sorun oluyor.. bebegimin dogmasinada 4 ay var nerdeyse hemen polemiğe basladilar:KK43:
1:) neden arıyorsun
2:) kocan isim tartışmasına girmeden ismi sen koy demiş daha neyi geriyorsun
3:)Onların laflarıyla neden kocanla tartışıyorsun
4:)Neden bu kadar sinik yaşamayı tercih ediyorsun

kafamda deli sorular sirkülasyon halinde de devam etmeyeceğim

it ürür kervan yürür şekerim boşver takma o kişileri. eşin istiyorsa oluruna bakarsınız. istemiyorsa verin geçin aklınızdaki ismi.

Eşiniz Zaten sen ne istersen o olsun diyormuş, çocuk mu bu adam kandırırlar diye korkuyorsun?
Adamı sık Boğaz etme bu gidişle eşiniz inat edip dediklerini yapacak
Daha çok vaktiniz var. Mümkün olduğu kadar uzak kalın, isim konacağı vakit eşiniz çocuğun ismi budur, konu da kapanmıştır desin oldu bitti.

Hani sevmediğiniz insanlar olduğu için öyle söylüyorum. Aranızda kotu bir geçmiş olmasa ne olacak düşünün, iki ismi olsun vs derdim..

niye tepki göstermedin neden eşini üstlerine salmadın ki? bu kadar pasif olmayın. kesinlikle onların istediği ismi koyma. onlarla bu konuda tartışmaya bile girme.

Kusura bakmayın ama aşırı derecede pasifsiniz.Sizin gibi insanları bulan canavar ruhlularda işte böyle ezip egolarını tatmin ediyorlar.Benim böyle bir sağlık sorunum olsaydı kv agzını açıp sormaya cesaret edemezdi.Kaldıki ben ona saglık sorunumu söylemezdim henuz duşunmuyorum!!! derdim.İsim olayında da ben 9 ay ne zahmetlerle inip inip inleyerek karnımda taşımışım ( helal olsun yavruma ) hele ki son günlerimde allahım yardım et demeden saniyem geçmemiş ve kv gelip diyecekki benim dediğim isim konulacak hahahahah. Onu yerler var ya yerler.Benimki hastanede öğrendi ismini.Herkes kendi doğurduğuna istediğini koysun.Yaa gerçekten anlamıyorum biz Türklerdeki şu kv görümce egosunu.

Kizlar esim askeri personel ondan ona anlatip canını sıkmak istemiyorum işine odaklanmasini ıstiyorum yaptığı meslek kolay degil dağ çayır geziyor çünkü cinsiyetini ogrenmeden once kız xxx olacak erkek olursa xxx da bu olacak dedim ilklerde kimsenin sesi çıkmıyordu guzel ısimler diyordu fakat cinsiyet erkek oldugunu duyan baskı yapmaya basladi ben ismini onceden belirttim dememe ragmen simdi o ne bicim isim millet babasinin ismini koymadı derler vs onca laf ediyolar.esim tabi her konusmaya sahit olamıyor goreve felan gidiyor uzun süreliğine bende anlatip sıkmak istemiyorum benle konusurken kaynanamgil zıt konusuyolar kayinbabanin ismi olqcak diye ama esime gelince narin guzellikle sen zaten ne koyacagini biliyosun erkek evlat babasinin ismini koyar ondan cocugun ismini merak bile etmiyoruz diyolar. Bende haliyle buna sinirleniyorum bana gelince herlafi diyorlar esime gelince kedi oluyolar.

Back
X