Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic kendinizi yormayin ne isim istiyorsaniz onu koyun sahsen ben öyle yaptim...Slm kizlar direk konu ya girmek istiyorum 3 yillik evliyim dugunden beri çocuk istememize rağmen cocugumuz olmadi 1 sene tedavi gordum pozitif yanit alamadik çok sukur son tedavimde umudu kesmisken pozitif yanit aldik tabi bu surectede esimin yengesi ve annesi surekli psikolejimi bozdu kaynanam herkese cocugu olmuyor rahatsiz diye anlatmış eltim ise ben zaten onun cocugunun olmayacağını biliyodum dedigimde çıktı anlatmis herkese kaynanama böyle yapma belki sorun oglunda niye hep beni kotuluyosun küçültüyosun dedigimde benim oglumun bi sikintisi yok sen rahatsız olmasan 3 senede 2 tane torunum olurdu eğer çocuğun olmuyosada senin yuzunden oğlum baba olmucak değil ya tekrar evlendirim ona göre davran dedi buna benzer çok laflarini duydum ama kafama takip canimi sıkmak istemedim tedavimi etkiler diye sonra tedavim pozitif yanit vardı hamile oldugumu ogrendim allahima çok şükürler olsun cinsiyeti de erkek simdide ismi kendileri koymak vede kayinbabamin isminin olmasini istiyolar kaynanam ve gorumcem esimde bnim ne zorluklar cektigimi bildigi icin senin istedigin isim olsun diyor fakat esi mi kandirmak istiyolar yazık ismini tasiyan torunu yok adamı sevindir diye bnim bebegimde ilk torunlari değil 2 erkek 3 tane kız torunlari var onlara koymamislar bize gelince baski yapıyorlar bende bebeğime kendi istediğim ismi koymak istiyorum ama ne zaman arasam bu konu aciliyor ne ismi koyacaksınız diyolar koymak istedigim ismi soyleyince o olmaz babamin ismi şu olacak diyolar kesin konuşuyorlar fikirlerini söylemiyorlar koyacaksınız diyolar cok canimi sıkıyorlar sonra esimle aramda sorun oluyor.. bebegimin dogmasinada 4 ay var nerdeyse hemen polemiğe basladilar![]()
Aynen bacımEsin gitsin nüfusa koyun ismini gelince de bunu koyduk de 1 sene de gorusmeyin kussunler size sizde rahat edin