şimdiki aklım olsa....

şimdiki aklım olsa 23 yaşında karşıma çıkan hayallerime uymayan sadece ağzı iyi laf yapan biriyle evlenmez hayallerimin peşinden girderdim.ve onun sayesinde 26 yaşında bakire ama dul sıfatı alan biri olmazdım

şimdiki aklım olsa güneş yasağım nedeniyle balayımı iptal etmez güzel bir karadeniz turu yapardım..

şimdiki aklım olsa
..kardeşim bebekken onu iyice mıncıklar bebek olmasının tadını çıkarır büyüdüğünde ise daha yakın ilişkiler kurup onu kendime iyice bağlardım
..4 yıl üniversite okumak için şehir dışında geçirdiğim zamanı ailemle geçirirdim
..düğün hazırlıkları sırasında kendisine son bikaç hafta çok vakit ayıramadığım ve onun için hayatının anlamı olan torunun yolunu 4 gözle bekleyen bitanecik babannemle çok daha fazla vakit geçirir,ona defalarca sarılır ve ona milyonlarca kez onu çok sevdiğimi söylerdim..evlendiğimi görmeyi çok istedi Allahta gönlüne göre verdi ama düğünümden 4 gün sonra vefat edeceğini nerden bilebilirdim.Allah rahmet eylesin babannecim

heeyyy yuzde 80 i evlilikle ilgili pişmanlıklar keşkeler. evlılık demek hayat demek.
benımde şimdiki aklım olsyadı maddıyatı sorun etmeyıp istanbulda okurdum ve bidahada gelmezdım.:(:(:(

Benimki de evlilikle ilgli değil. Şimdiki aklım olsa hiç üniversite okumaz direkt meslek lisesine gider, mesleğime yönelik kurslar veya ileri mesleki eğitim kurslarıyal kendimi geliştirir iş hayatına atılırdım. Ha sonra eğer gerekiyorsa üniversiteyi açıköğretimden okurdum...

Benimki de evlilikle ilgli değil. Şimdiki aklım olsa hiç üniversite okumaz direkt meslek lisesine gider, mesleğime yönelik kurslar veya ileri mesleki eğitim kurslarıyal kendimi geliştirir iş hayatına atılırdım. Ha sonra eğer gerekiyorsa üniversiteyi açıköğretimden okurdum...

evet katılıyorum benımde şimdiki aklım olsa 3 sene boşuna lisans okumaz direkt işe girer sigortamı başlatırdım...
3 yılım boşa geçti.
sigortanın bu derece önemli olduğu yerde 18 yaşını doldurur doldurmaz 1 aylıgına bıle olsa
sıgortamı öderdim çünkü başlangıç tarihi önemli biliyosunuz.

sonuçta o üniyi okusaydımda okumasaydımda bugun yıne aynı yerde çalışıyo olacaktım buyuk ıhtımal..:2:

simdiki aklim olsa evlenmezdim ben kücükken hastaymisim anneme gecende dedimki keseke biraksanizda ölseydim ozman bunlari yasamazdim

şimdiki aklım olsa
1.zamanında dgs için köpek gb çalışırdım
2.gençliğimi yaşardım aklıma gelen heryere giderdim..
3.daha başka bi meslek seçer ve müthiş bi kariyer yaaprdım.
4.Annemi babamı kardeşi asla kırmazdım..
5.Babamı aniden kaybedeceğimi bilseydim asla evlenmezdim heranında yanında olmak isterdim.
6.:Eşimin ailesine bu kadr düşkün olduğunu bilseyfim asla evlenmezdim...

baktığımda en büyük keşkem hayallerim ve evlilik..

şimdiki aklım olsa demiyorum ama keşke evliliğimde bu kadar çok tartışmasam, herşey güllük gülistanlık gitse, üzülmesem, ağlamasam....

Şimdiki aklım olsaydı 1992 de kazandığım Tekstil öğretmenliği okur, daha kültürlü ne dediğini ve ne yaptığını bilen, bana ve aileme saygılı ve bana değer veren biriyle evlenirdim

Şimdiki aklım olsa .

Kazanıpta gitmediğim Kocaeli Üniversitesi'ne hemen kaydımı yaptırıp okuyup işimde daha başarılı olmaya gayret eder,yarınım için yatırım yapardım.
Ayrıca sadece 6 ay boyunca tanıdığım ve birlikte olduğum sevgilimle aniden evlilik kararı almaz,kendi hayatımı adam gibi yoluna koymaya çalışırdım.

Evlenmem gerektiğini anladığım andada eşimin huyunu ,suyunu iyica anlayıp aileme ve bana karşı daha duyarlı biri olup olmadığına dikkat ederdim ..

Ve tabiki şimdiki eşimle evlenmezdim asla.. :36:

Ahhhhhh şimdiki aklım olsa neler nelerrr yapardım da yok işte yokkkkkkkkk

bazen kızgınlıkla keşke evlenmesydim, keşke doğurmasaydım diyorum ama Allahıma şükürler olsun elim ayağım tutuyo. her şeyle başedecek gücüm var. istediğimde güllük gülistanlık bir hayat yaşabiliyorum. bu yüzden keşkelerimi atıyorum . keşke dememek için yaşıyorum.
sevgilerle

şimdiki aklım olsa dediğim hiç bir şey yok...
Herşeyi Rabbimin beni yönlendirmesi ile yaşadım ve yaşıyorum.(Allahım sonu olmayan pişmanlıklardan korusun.)

Back
X