• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdiki erkekler yeni bir ilişkide bunları arıyor!

Bayan_Tatlimm

-.-
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
149
16
68
[TABLE="width: 655, align: center"]
[TR]
[TD="class: f14 bold"]Hayatınıza giren yepyeni bir erkek, ister istemez sizde güzelliğiniz ve çekiciliğiniz dışında da bazı özellikler arıyor, ilişkinizin geleceğini bunlara göre şekillendiriyor...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 200"]
5_0be65fcec885df85c30f9c888cb5380eb_72b149f97edf5ec6f30bfa1a06d3077c.jpg
[/TD]
[TD]Erkeklerin yeni bir ilişkiden neler bekledikleriyle ilgili geçtiğimiz aylarda yapılan bir anketten çıkan ortak görüşler, günümüz erkeğinin yeni tanıştığı kadınlarda ne gibi özellikleri ‘daha fazla aradığına’ veya ‘neye daha çok odaklandığına’ dair ipuçları veriyor olabilir. Konuyu fazla uzatmadan, bahsettiğimiz bu belli başlı 4 özelliğe değinelim;
Kararlılık ya da kararsızlık... Hangisi karar veremedim!

Biraz gerçeklerle yüzleşme zamanı gelmedi mi sevgili okuyucular? Hayat hızla akıp gidiyor, ilişkiler de öyle... Aşk mektubu yazmak yerine WhatsApp kullanmak daha cazip değil mi sonuçta? Durum böyle olunca, güne ve yanınızdaki erkeğe adapte olabilmek adına daha hızlı karar vermemiz gerekiyor sanki. Kısacık bir zaman dilimine onca şeyi sığdırmaya çalışan günümüz erkekleri, yüzüne donuk bir şekilde saniyelerce bakan, kararsız kadınlara fazla katlanamıyor. İkna edici olmanız beklenmiyor aslında sizden. Sadece, fikriniz sorulduğunda gerçekten ne hissediyorsanız onu söylemeniz ve kendinizi rahatça ifade etmeniz, tek istenen! ‘En kötü karar, kararsızlıktır’ derler ya hep, pek çok günümüz erkeğine göre de en etkileyici kadınlar biraz da ‘en hızlı karar verenler’...

Biraz rahat bırakın!

Hiçbir erkek sizinle sürekli ilgilenmek istemez! Sizi tahmin ettiğinizden de çok seviyor olabilir, ama başka yerlerde olmaya ve başka kişilerle zaman geçirmeye muhtemelen sizden çok daha fazla ihtiyacı vardır. Günümüz erkekleri bağımsızlıklarına çok daha düşkün oluyorlar! Sizden uzak olduğunda kendinizi ne kadar rahat hisseder, onu ‘her dakika’ aramazsanız, size bağlanacağı varsa, zaten bağlanacaktır! Ona muhtaç olduğunuzu hissetmemesi önemli...

Boşlukları doldurun

Utangaç tavırlar, erkeklerin çoğunlukla ilgisini çeker! Fakat, yeni başlayan günümüz ilişkilerinde utangaçlık bir yere kadar artı puan getirebilir. Günümüz erkekleri, özgüven sahibi ve rekabetçi kadınlardan eskisine göre daha fazla hoşlanıyor! Yeni tanıştığınız bu erkekle bazen konuşacak birşeyler bulamayabilirsiniz, bu çok normal. Böylesi anlarda sanki özgüveniniz azalmış gibi hissetmeyin. Saçma olmadıkça gündemeki konulardan, popüler mevzulardan bahsedebilirsiniz. Yeter ki sizi konuşmayı sevmeyen, utangaç, kendine güvenmeyen biri olarak algılamasın.

Kendinizle dalga geçebilin!

Günümüz erkekleri karşılarındaki kadınlarda mizah yeteneği arıyor, onlardan güleryüz bekliyor. Erkekler gülmeye bayılır! Bir erkeğin üzerindeki gerginliği atmak için kullandığı ilk yöntem, bolca gülmek, kahkaha atmaktır. Esprilerine gülen bir kadınlara da ‘ayrı bir önem’ verirler. Yaptığı saçma sapan esprilere gülmek zorunda değilsiniz tabii, ama bunu da aklınızdan çıkarmayın. Ayrıca, ‘kendiyle dalga geçebilen’ kadınlar, adeta zor kadın olmadıklarını ispatlarcasına, günümüz erkeklerinin biraz daha hoşuna gitmekte.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Neden kadınların hayatı erkeğimi nasıl mutlu ederim , onların istediği biri nasıl olurum
soruları ile dolu anlamıyorum.
Kadınlar ne isterden ziyade erkekler ne ister diye soruyor magazin dergileri ve bizatihi kadınlar.

Önemli olan kişinin kendisinin ne istediği değil midir?
Garip bir şekilde başkalarının isteklerini hayatımızın merkezi yapmamız
dayatılıyor. Kendi olmak ve kendini geliştirmek beklenmiyor.
Bir nevi kadını kişileksizleştirme ve erkeğin güdümüne sokma çabaları.
Kadın ve erkeğin birbirinin geliştirmediği birbirine artı katmadığı
bir ilişkiden ne beklenebilir ki.

Ben idare edeceğim tavlayacağım bir erkek istemiyorum

Onların ne istediği de umurumda değil,

Benim istediklerim önemli, ben mutluysam onu da mutlu edebilirim

Onların ana kuzusu küçük beyinleriyle yarattıkları kadın tipi beni hiiiççç ilgilendirmiyor, arasınlar bulurlar :34:

hahhhhh alll işteee sankiii bu dünyaaa erkeklerinnnn:@ neden kadınların ne istediğini soran,yazan gazeteler yokk.erkekler de erkeklerrr.nedir buuu yaaa?? kadınların sıkıntılarını anlatan bir yazı dizisi oluşturulmalı bence.hep erkekler mi anlatacakkkk istediklerini? evlilikte de bu böyle.hep erkek ön planda.işte vay efendim kocanıza sahip çıkın dışarıya gitmesin başkalarına filannnn..kadınlarada sahip çıkın onlarda gitmesin dışarlara.onların da duygu ve ihtiyaçları yokmuu??? kıllarla tüylerle uğraşan kadınlar,çoluk çocukla uğraşan kadınlar,çocuk doğuran kadınlar,ev işlerini yapan kadınlar,(ve artı işe de gidenleri düşünürsekkk yazıkkk halimizze) erkeğin her gece keyfine gitmek zorunda olan gene kadınlar!!! ilişki esnasında bile kadınlar acı çekiyo.erkekler gram acı duymadan zevk yaşıyolarrr!!,adet sancısı çeken kadınlar yineee...dayak yiyende kadınnn....sözde bağımsız ülkede yaşıyoruz ama hala ataerkil toplum anlayışııı hafızalardan silinmemişşş

peki ilişkide ben ne istiyorum erkek bunlaarı önemsiyor mu asıl mesele bu
eğer bir kadın mutluysa,istedikleri oluyorsa ve sevgisiyle tatmin oluyorsa o zaman erkeği her şekilde mutlu eder zaten bunu anlasalar erkekler herşeyi çözmüş ollucaklar ki anlamazlar yinede işte
bende mesela
saygı
sevgi
deli gibi aşık bir eş
full romantik
düşünceli
anlayışlı
insan içinde bana kraliçesiymişim gibi davranıcak
evde de heryerde el üstünde tutucak
hayatın müşterek olduğunu anlayacak
tatlı sözler söyleyecek
çapkın olmayacak
düşünceli olucak
kendinden önce beni düşünecek
gülüşümle mutlu olabilicek
bana sex objesi muamelesi yapmayacak
ana kuzusu olmayacak ve anasına karşı beni savunacak
yaptıklarıma karşı beni onure edicek minnetkarsız olmayan
bencil değil sencil:)
böyle bir erkek kim istemez dimii ama nerde bize denk gelmez işte:53::63:

İşte bunları okuya okuya kendimizi erkeklerin istediği gibi olmaya mecbur hissediyoruz , tepemize çıkarıyoruz.Boş boş boş şeyler bunlar.

eğer bir kadın mutluysa,istedikleri oluyorsa ve sevgisiyle tatmin oluyorsa o zaman erkeği her şekilde mutlu eder zaten bunu anlasalar erkekler herşeyi çözmüş ollucaklar ki anlamazlar yinede işte
bende mesela
saygı
sevgi
deli gibi aşık bir eş
full romantik
düşünceli
anlayışlı
tatlı sözler söyleyecek
çapkın olmayacak
düşünceli olucak

aaa benim aradiklarimi yazmissin resmen :52::52:

ama nerdeee :63:

bende mesela
saygı
sevgi
deli gibi aşık bir eş
full romantik
düşünceli
anlayışlı
tatlı sözler söyleyecek
çapkın olmayacak
düşünceli olucak

bendeee o deiklerinin hepsini istiyorumm fakatttt bizim ne önemimiz varkiiiiiiii erkeğimizi mutlu edelim yeterrrr...beylerimiz mutlu olsun.defolsunlarrrrrrrrrrrrr

arkadaşlara katılıyorum..kim takar erkeğin ne istediğini, önemli olan benim ne istediğim :52::52:

oturuppp yazıştığımız konuyaaa bakın yaaa erkekler hiç bayanlar ne ister diye bir yazı buluptaaa üzerinde tartışırlar mı acabaa pehhhhh hiççççç sanmammm...beni kim iplerse bende onu iplerimmmm..sonra tek dikiş gideriz.ters iplerse bende bir ters bir düz yaparımmmmm

oturuppp yazıştığımız konuyaaa bakın yaaa erkekler hiç bayanlar ne ister diye bir yazı buluptaaa üzerinde tartışırlar mı acabaa pehhhhh hiççççç sanmammm...beni kim iplerse bende onu iplerimmmm..sonra tek dikiş gideriz.ters iplerse bende bir ters bir düz yaparımmmmm

:46: :46:Sevgili arkadaşım ,Allah iyiliğini versin, beni çok güldürdün ,sen de daha çok gülersin inşallah canım!!

Son düzenleme:
bende mesela
saygı
sevgi
deli gibi aşık bir eş
full romantik
düşünceli
anlayışlı
tatlı sözler söyleyecek
çapkın olmayacak
düşünceli olucak

biz mükemmeli arayalım da mükemmele en yakını bulalım öyle değil mi :21:

erkeklerin ne istediği ile uğraşırsak zaten kendi isteklerimizi hep erteleriz..:6:

akıllı kadın önce kendi sesini dinler,kendi hayatına yön verir..kendi mutlu olamıyorsa,
mutluluğu erkek üzerinden sağlamaz..:51:

hehehe yorum süper bayıldım :)

Tartışıyorlar, merak etmeyin. ;) Bu sitede edilen bir sürü kötü lafı erkekler de kızlar için söylüyor başka forumlarda.
Onlar da terk edilmekten, aldatılmaktan, kandırılmaktan, kızları anlayamamaktan şikeyetçi ama malesef kadınlarımız fazla dramatize ediyor her şeyi ve tek acı çeken dişi tarafmış gibi gösteriyor. Kadınlar daha güçsüz ve acizmiş gibi bir imaj yaratılıyor. Hiç de öyle bir durum yok halbuki. :31:

Son düzenleme:
Back
X