Simdiki yeni nesil kizlar neden bizim gibi degil ?

Kismetimbir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2018
128
-1
98
46
Arkadaslar yanlis anlasilmasin. Ben anadolu kültürü ile büyümüş bir kadinim. Bizim dönemimizde kızlık zarı diktirmek diye birşey yoktu. Ben bu siteye yeni üye oldum. Ama dikkatimi çekti, çok fazla soru soruluyor bu konu hakkında. "Kizlik zarını diktirp evlenen var mı Kocamı nasıl kandiririm" gibi sorular. Yanlis anlaşılmasın,kimseye kiminle birlikte olacağının hesabını kimse soramaz. Ama birşey yapiyorsaniz arkadasinda durun. Bunu yeni nesil kızlarımıza diyorum. Benim 16 yaşında oğlum var. Gelinim olacak kız geçmişinde birtakim iliskiler yaşamış olabilir,herkesin kendi hayatı. Ama oğluma dürüst olmalı. Oglumu Kandirarak,aptal yerine koyarak evlenecek kızı istemem. Oğlumâda yakıştıramam. Oğlumu yobaz birsekilde yetiştirmiyorum. Ama saf biri olarakta yetiştirmiyorum. Lütfen dürüst olun hayatınızda. Dikkatimi çektiği için böyle birşey yazma gereği duydum.

kızları; bu yalanları söylemek zorunda bıraktıran zihniyet utansın,

kız sever, güvenir sevişir, adam bırakır, kız deprosyana girer.

Kız başka erkekle tanışır, ben sevişirim ama bakire isterim der; kız depresyona girer.

Kız başkasıyla tanışır, kaybetmek istemez, diktirmeye yönelir, çatala oturduğunda ; depresyona girer.

Olan hep kızlara oluyor , siz üzülmeyin oğlunuz için . Gelecek gelininizi de her türlü sevin.

Aynı düşüncelere sahibim. Konu sahibi bu durumda siz erkek annelerine çok iş düşüyor bence.

Madem öyle oğullarınıza öğretin o zaman bir kızın duygularıyla oynamamasi gerektiğini ..
Erkek yapınca elinin kiri
Kız yapınca ahlaksızlık .
Kimse kimseye geçmiş hayatının hesabını vermek zorunda değil
Bunu sormaya da kimsenin hakkı yok

Biz oğullarımizi eğitiyoruz merak etmeyin. Arkadasinda duramayacaginiz şeyi yapmayin. Sanki kandırmak normalmiş gibi savunma. Benim oğlum enâyi değil ve daha genc. Kimsenin canını falan yakacak bir çocuk değil.

Umarim oglunada ogretirsin o vakit temiz olarak evlenmeyi.
Zira namus sadece kadina ozgu bir sey degildir
Ben anadolu kulturu dedikleri seyin dibini gorup buyudum ama zamane gencleri diye bir tabir kullanmayi ve elestirmeyi, yargilamayi vicdanima yediremem asla.

Biz oğullarımizi eğitiyoruz merak etmeyin. Arkadasinda duramayacaginiz şeyi yapmayin. Sanki kandırmak normalmiş gibi savunma. Benim oğlum enâyi değil ve daha genc. Kimsenin canını falan yakacak bir çocuk değil.
Nasil bu kadar eminsiniz cocugunuzdan yahu?
Otobuslerde orda burda dunya cocuga genc kiza tecavuz eden it surusu var
Onlarda bir annenin evladi
Buyuk konusmamak gerekiyor
Benim oglum yapmaz kafasinda olan anneler varken nasil bu kizlar tek basina yapiyor bu isi?
Vahiy yoluyla mi

şimdiden başlamış kaynanalığa

Kızlar bekaretlerini tek başlarına kaybetmiyor herhalde. Bence hiçbir kız da inanmadığı bir ilişkide bekaretini kaybedecek kadar ileriye gitmez. Sevmiştir, güvenmiştir sonuçta ya olur ya da olmaz o iş bunun teminatını kimse veremez. Üstelik bu tek başına bir kızın karar verebileceği bir şey değil bu iş için bir de erkeğe ihtiyaç var ve hepsi bir kadının oğlu. Demek istediğimin birincisi buydu ikincisi de erkekler kadına değer verir de yaşadıkları şeyleri sorgulama değil de anlama eğiliminde olurlarsa zamane kızları da bunda saklanacak bir şey görmezler. Ama zannediyorum ki siz el değmemiş kız istiyorsunuz.

Bu sizi hiç ilgilendirmez arkasında dururum ya da durmam..
Sizin haddinize değil bunu sorgulamak
Bizim kızlarımız da enayi değil çok iyi niyetli görünüp konu açıyorsunuz ama altında nasıl bir kötü niyet var
Oğlunuzu enayi yerine koyan kimse de yok
Benim oğlum yapmaz diye bir cümleye giriyorsaniz en çok sizin oğlunuz yapar ve en çok sizin gibi anneler o kızların günahına girer Allahınızi severseniz çekin şu ellerinizi sizin o tabirinizle 'zamane genclerinden'
Namus iki bacak arasında değil düşüncededir. .

Suçluluk psikolojisi ve baskı hissediyorsun. Yaptığın şeyin arkasında değilsin. Namus bacak arasında değilse yaptığın seyin àyip olmadığını düşünüyorsan çıkıp göğsünü kabartarak söyleyeceksin. Karşındaki erkeği,elin oğlunu aptal yerine koymayacaksin. Bu beni ilgilendirir çünkü buradan bir kız bile gelinim olabilir. Kötü örnek oluyorsunuz. Benim oğlumu ve beni tanimadan yorum yapma, haddini aşma.
Ahlâk bacak arası değildir ama yalancılık sahtekarlık ahlaksızlıktir.

Ben neyin ne olduğunu biliyorum.
Ben el değmemiş değil, dürüst ve kisilikli bir kız istiyorum.
Görmüyor musun, evleneceği erkeği nasıl Kandıracağinin hesabını yapıyor burada, diğerleride akıl veriyor. Bu mu ahlak?

Sen beni neyle suçluyorsun ya?
Asıl sen haddini bil ve asma saygını yitirme benimle konuşurken cümlelerine dikkat et
Yapmadığım bişey için suçlar tarzda konuşma!!
Senin gibi kaynanalar dan Allah tüm genç kızlarımızı korusun
Muhattap olmicam seninle artık
bu düşüncede olan bir insanın seviyesini inip kendi seviyemi düşüremem..
Sen de kimseyi tanimadan suçlar tarzda konuşma..
Kimsenin hayatı seni ilgilendirmez haddin değil senin birilerini yaptığı bişey için yargılamak kendi hayatına bak
Oğlunu da al eve kapat öylece korumuş olursun!

Konu sahibi sırf senin için giriş yaptım siteye.
Evlilik öncesi bırak ilişkiyi flörte bile karşı bir insanım.ama senin şu dusuncelerin o kadar rahatsız edici ki .çok büyük konuşuyorsun .bi sakin ol daha ortada gelinin g si yokken başlama kaynanaliga.kimsenin ahlakına da laf etme

Yalan söylüyorsun. Flörte bile karşı falan değilsin. Yalana karşı cikmanin nesi rahatsız etti sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…