- 19 Haziran 2018
- 128
- -1
- 98
- 46
- Konu Sahibi Kismetimbir
-
kızları; bu yalanları söylemek zorunda bıraktıran zihniyet utansın,
kız sever, güvenir sevişir, adam bırakır, kız deprosyana girer.
Kız başka erkekle tanışır, ben sevişirim ama bakire isterim der; kız depresyona girer.
Kız başkasıyla tanışır, kaybetmek istemez, diktirmeye yönelir, çatala oturduğunda ; depresyona girer.
Olan hep kızlara oluyor , siz üzülmeyin oğlunuz için . Gelecek gelininizi de her türlü sevin.[/QUOT
Canım benim,sizz yaptığınızın arkasında dursaniz kimse hesap soramaz. Sizi yalana kimse itmiyor. Siz korkuyorusnuz erkeğin karşısında ezik duruyorsunuz. Erkeğin karşısında erkrk gibi olursaniz size hiçbir şey diretemez. Ben boşandım. Eşim bana kötü davranıyordu,bende ona karşı oyle oldum. Hiç geri atım atmadım. Dikbasli olursanız erkeği sindirirsiniz. Dediğim gibi,yaptığınız şeyin arkasında duramayacak iseniz yapmayın. Kimse zorla yapmiyor. İsteyerek yapıyorsunuz bunu.
kızları; bu yalanları söylemek zorunda bıraktıran zihniyet utansın,
kız sever, güvenir sevişir, adam bırakır, kız deprosyana girer.
Kız başka erkekle tanışır, ben sevişirim ama bakire isterim der; kız depresyona girer.
Kız başkasıyla tanışır, kaybetmek istemez, diktirmeye yönelir, çatala oturduğunda ; depresyona girer.
Olan hep kızlara oluyor , siz üzülmeyin oğlunuz için . Gelecek gelininizi de her türlü sevin.
Arkadaslar yanlis anlasilmasin. Ben anadolu kültürü ile büyümüş bir kadinim. Bizim dönemimizde kızlık zarı diktirmek diye birşey yoktu. Ben bu siteye yeni üye oldum. Ama dikkatimi çekti, çok fazla soru soruluyor bu konu hakkında. "Kizlik zarını diktirp evlenen var mı Kocamı nasıl kandiririm" gibi sorular. Yanlis anlaşılmasın,kimseye kiminle birlikte olacağının hesabını kimse soramaz. Ama birşey yapiyorsaniz arkadasinda durun. Bunu yeni nesil kızlarımıza diyorum. Benim 16 yaşında oğlum var. Gelinim olacak kız geçmişinde birtakim iliskiler yaşamış olabilir,herkesin kendi hayatı. Ama oğluma dürüst olmalı. Oglumu Kandirarak,aptal yerine koyarak evlenecek kızı istemem. Oğlumâda yakıştıramam. Oğlumu yobaz birsekilde yetiştirmiyorum. Ama saf biri olarakta yetiştirmiyorum. Lütfen dürüst olun hayatınızda. Dikkatimi çektiği için böyle birşey yazma gereği duydum.
Madem öyle oğullarınıza öğretin o zaman bir kızın duygularıyla oynamamasi gerektiğini ..
Erkek yapınca elinin kiri
Kız yapınca ahlaksızlık .
Kimse kimseye geçmiş hayatının hesabını vermek zorunda değil
Bunu sormaya da kimsenin hakkı yok
Aynı düşüncelere sahibim. Konu sahibi bu durumda siz erkek annelerine çok iş düşüyor bence.
Umarim oglunada ogretirsin o vakit temiz olarak evlenmeyi.
Zira namus sadece kadina ozgu bir sey degildir
Ben anadolu kulturu dedikleri seyin dibini gorup buyudum ama zamane gencleri diye bir tabir kullanmayi ve elestirmeyi, yargilamayi vicdanima yediremem asla.
Ve o kizlarda tek basina iliski yasamiyor emin ol
Nasil bu kadar eminsiniz cocugunuzdan yahu?Biz oğullarımizi eğitiyoruz merak etmeyin. Arkadasinda duramayacaginiz şeyi yapmayin. Sanki kandırmak normalmiş gibi savunma. Benim oğlum enâyi değil ve daha genc. Kimsenin canını falan yakacak bir çocuk değil.
şimdiden başlamış kaynanalığaArkadaslar yanlis anlasilmasin. Ben anadolu kültürü ile büyümüş bir kadinim. Bizim dönemimizde kızlık zarı diktirmek diye birşey yoktu. Ben bu siteye yeni üye oldum. Ama dikkatimi çekti, çok fazla soru soruluyor bu konu hakkında. "Kizlik zarını diktirp evlenen var mı Kocamı nasıl kandiririm" gibi sorular. Yanlis anlaşılmasın,kimseye kiminle birlikte olacağının hesabını kimse soramaz. Ama birşey yapiyorsaniz arkadasinda durun. Bunu yeni nesil kızlarımıza diyorum. Benim 16 yaşında oğlum var. Gelinim olacak kız geçmişinde birtakim iliskiler yaşamış olabilir,herkesin kendi hayatı. Ama oğluma dürüst olmalı. Oglumu Kandirarak,aptal yerine koyarak evlenecek kızı istemem. Oğlumâda yakıştıramam. Oğlumu yobaz birsekilde yetiştirmiyorum. Ama saf biri olarakta yetiştirmiyorum. Lütfen dürüst olun hayatınızda. Dikkatimi çektiği için böyle birşey yazma gereği duydum.
Bu sizi hiç ilgilendirmez arkasında dururum ya da durmam..Biz oğullarımizi eğitiyoruz merak etmeyin. Arkadasinda duramayacaginiz şeyi yapmayin. Sanki kandırmak normalmiş gibi savunma. Benim oğlum enâyi değil ve daha genc. Kimsenin canını falan yakacak bir çocuk değil.
şimdiden başlamış kaynanalığa
Bu sizi hiç ilgilendirmez arkasında dururum ya da durmam..
Sizin haddinize değil bunu sorgulamak
Bizim kızlarımız da enayi değil çok iyi niyetli görünüp konu açıyorsunuz ama altında nasıl bir kötü niyet var
Oğlunuzu enayi yerine koyan kimse de yok
Benim oğlum yapmaz diye bir cümleye giriyorsaniz en çok sizin oğlunuz yapar ve en çok sizin gibi anneler o kızların günahına girer Allahınızi severseniz çekin şu ellerinizi sizin o tabirinizle 'zamane genclerinden'
Namus iki bacak arasında değil düşüncededir. .
Ben neyin ne olduğunu biliyorum.Kızlar bekaretlerini tek başlarına kaybetmiyor herhalde. Bence hiçbir kız da inanmadığı bir ilişkide bekaretini kaybedecek kadar ileriye gitmez. Sevmiştir, güvenmiştir sonuçta ya olur ya da olmaz o iş bunun teminatını kimse veremez. Üstelik bu tek başına bir kızın karar verebileceği bir şey değil bu iş için bir de erkeğe ihtiyaç var ve hepsi bir kadının oğlu. Demek istediğimin birincisi buydu ikincisi de erkekler kadına değer verir de yaşadıkları şeyleri sorgulama değil de anlama eğiliminde olurlarsa zamane kızları da bunda saklanacak bir şey görmezler. Ama zannediyorum ki siz el değmemiş kız istiyorsunuz.
Suçluluk psikolojisi ve baskı hissediyorsun. Yaptığın şeyin arkasında değilsin. Namus bacak arasında değilse yaptığın seyin àyip olmadığını düşünüyorsan çıkıp göğsünü kabartarak söyleyeceksin. Karşındaki erkeği,elin oğlunu aptal yerine koymayacaksin. Bu beni ilgilendirir çünkü buradan bir kız bile gelinim olabilir. Kötü örnek oluyorsunuz. Benim oğlumu ve beni tanimadan yorum yapma, haddini aşma.
Ahlâk bacak arası değildir ama yalancılık sahtekarlık ahlaksızlıktir.
Ben neyin ne olduğunu biliyorum.
Ben el değmemiş değil, dürüst ve kisilikli bir kız istiyorum.
Görmüyor musun, evleneceği erkeği nasıl Kandıracağinin hesabını yapıyor burada, diğerleride akıl veriyor. Bu mu ahlak?
Konu sahibi sırf senin için giriş yaptım siteye.
Evlilik öncesi bırak ilişkiyi flörte bile karşı bir insanım.ama senin şu dusuncelerin o kadar rahatsız edici ki .çok büyük konuşuyorsun .bi sakin ol daha ortada gelinin g si yokken başlama kaynanaliga.kimsenin ahlakına da laf etme
Yalan söylüyorsun. Flörte bile karşı falan değilsin. Yalana karşı cikmanin nesi rahatsız etti sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?