simdiye kadar kimseye anlatmadim annem ve akrabamiz

kirmizisac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
23
2
27
Kizlar simdiye kadar kimseye anlatamadim bu durumu icimde kaldi anliycaginiz hep. Ben cok kucukken akrabamiz bize gelmisti iste boya mi ne yapıyordu evde annem ben o vardik sadece ben tuvalete giricektim annem çıktı iste ben tam girerken sokmadi beni tuvalette balkona goturdu oyalamaya çalıştı akrabamiz da prtaliklarda yoktu sonra o tuvaletten cikti galiba orayı tam hatırlamıyorum geldi yanimiza sonra annem gidebilirsin tuvalete dedi icimde hep kaldi bu ne dusunsem bilemedim

Belki adamın üstü kirlenmiştir, elini ayağını yıkıyordur ondan götürmüştür seni annen
Yani başka şüphelendiğin bir şey yoksa aldatıyor denemez ki buradan

Aklıma kötü şeyler geliyor:KK17:

şaka bir yana, kaç sene önce yaşadığın bir olay eğer başka bir şey olmadıysa o akraba ili ilgili çok düşünme bence

Adam tuvaletteyken sizi sokamaz herhalde oraya dimi? Belki adam üstünü değiştiriyor, özel ihtiyacını gideriyor.

o girmiş o çıkmış tuvalet musait deildir belki annen yikamistir sonra gidebilirsin tuvalete demiş.. benmi yanlış okudum? öyle yaziyooo

gözünle görmediğin bir şey için kafanı bulandırma. üstelik küçükmüşsün. olayları farklı algılamış olabilirsin. bence unut gitsin.

Bizim evde tuvalette biri varken iceri girilmez. Sizde giriliyorsa kesin annenizin adamla iliskisi var. :KK51:
Hey Allahim ya. :KK43:
Onu demek istemiyorum ki annem cikar cikmaz ben girmek istedim o izin vermedi yani o sira icinde iceri girmesi mumkun degil anlayabiliyormusunuz

Onu demek istemiyorum ki annem cikar cikmaz ben girmek istedim o izin vermedi yani o sira icinde iceri girmesi mumkun degil anlayabiliyormusunuz

E desene o zaman annem de adamla birlikte icerdeymis, annem cikti adam kaldi, annem beni iceri sokmadi balkona goturdu diye.
Yani bu kadar zor olmasa gerek.
O zaman kesin bir seyler olmuş Gibi.. Insan tuvalette ne yapar ki ?
Bari banyoyu secselermis. !!
E bir daha o akraban geldi mi size?

E desene o zaman annem de adamla birlikte icerdeymis, annem cikti adam kaldi, annem beni iceri sokmadi balkona goturdu diye.
Yani bu kadar zor olmasa gerek.
O zaman kesin bir seyler olmuş Gibi.. Insan tuvalette ne yapar ki ?
Bari banyoyu secselermis. !!
E bir daha o akraban geldi mi size?

:KK53: aslında didi de net anlatamadı.

X