Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Simfer 4207

nilayay

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
50
23
288
Ankara
bu fırını kullanan, tavsiye edecek olan var mı acaba? bi türlü uygun fiyatlı ve güzel pişiren bi fırın bulamadım. börek çörek yapmayı özledim

aaa bu konuyu açtığımı bile unutmuşum. :) o kadar kişi bakmış bi kişi bile kullanmıyo demek ki.. neyse..
ben aldım bu fırını hanımlar ve gerçekten çok memnunum, eşim en basit yemek olan fırında tavuğu hiç sevmez mesela sert oluyomuş bilmemneymiş, bu fırında o kadar yumuşak ve kıvamında pişiyo ki tavuk bile.. herkese tavsiye ederim. bi tek balık pişirmedim, onda da sıkıntı olacağını sanmıyorum. börek, çörek.kek, tavuk, et... hem ucuz hem kaliteli.

konuyu acalı baya bır olmus memnununda kalmıssınz sevındım adınıza.yalnız ben sımfer bır fırın aldım ve kesınlıkle kımseye tavsıye etmıyorum bır kere cızık geldı degstırdıler sonra fırın tarafındakı termostatmı ne cıkmıs ucunda plastık erımıs az daha yangın cıkıyordu farketmesem sonra yıne degısım yazdılar daha alalı toplamda 10 gun olmus ıkı fırın degısmıs ben ıstemıyorum dedım ıade ıstıyorum yapmadılar aldıgınız yerle konusun orayla konustum veremeyız paranızı dedıler simfer iade yazmadıgı ıcın tabı. sımfer aldıgınız yer bakıyor bız ılgılenmıyoruz dedı kensınlıkle urunlerının arkasında duran bır fırma degıl bu kadar kotu bır hızmet nasıl verıyorlar.sıemens bır fırın alarak sorunumu kendım cozmek zorunda kaldım maalesef bu konuda ne sımfer ne yetkılı servıs nede aldıgım fırmada kımse urunun arkasında durmadı ayrıca raporda fabrıka hatası demesıne ragmen 10 gun olmus ıade edemedım.samsung vs markalarda boyle bır sorun yasanmıyor dıger beyaz esyalarım samsung ve 30 gun ıcerısınde para ıadesı yaptıklarını belırttıler.bu bılgıyı sımfer almayı dusnen arkadaslarla paylasmak ıstedım.cunku ınan cok sınır bozucu durumlar.

Çok geçmiş olsun canım. Peki aldığın simensten memnun musun? Hangi modeldi?

Çok geçmiş olsun canım. Peki aldığın simensten memnun musun? Hangi modeldi?
tesekkurler aldıgım model Siemens HR525213T Turbo Fırın cok memnunum suan bır sorun yok servısıde gayet ılgılı beyaz esyada kesınlıkle samsung yada sımens benım onerım ben ozellıkle samsung markasından cok memnunum.sımensın dıs gorunusu hosuma gıttı ve kullanoslıda fırın tarafında pısırmede hıc sorun yasamadım.

Cevabın için teşekkür ederim. Bakıcam fırına:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…