paladıum avm gördüm kendısını,kasıla kasıla çocuğundan alakasız salınıyordu,evet hiç samimi bir ane gibi değildi,o avm karanlıktı,ona rağmen guneş gözlüğü ile dolaşıyordu,
Ya aslında ne oldu,o gün çocuk şenlıklerı vardı,bır kalabalık,bende giriyorum camlı kapıdan,ordan bır kalabalık bır baktım bu yanımda dıkılıyor,tanıdım,yanyanayız,çocukla alakasız dıkılıyor,sonra gırdık bır baktık mağazanın bırınde yıne karşılaşyık gözlük halen gözünde,,boyuda göründüğü kadar uzun deil,yada ben kısa değilim bılmedımPalladium da güneş gözlüğüyle miiBen görsem kendisini tanımam üstüne yazık gözü rahatsız herhalde diye anlık bir üzülürüm
Güneş gözlüğüyle gezmek için yanlış avm seçmiş
Ya aslında ne oldu,o gün çocuk şenlıklerı vardı,bır kalabalık,bende giriyorum camlı kapıdan,ordan bır kalabalık bır baktım bu yanımda dıkılıyor,tanıdım,yanyanayız,çocukla alakasız dıkılıyor,sonra gırdık bır baktık mağazanın bırınde yıne karşılaşyık gözlük halen gözünde,,boyuda göründüğü kadar uzun deil,yada ben kısa değilim bılmedım
öyle bişi olacagını sanmıyorum. çocuk o ortama göre yetıstıgı için büyüyünce anormal gelecegını sanmıyorum meg.O oğlan büyüyünce de o yarı giyinik fotolarına devam edersen çocuğun yüzünü eğersin.
Ya ben anlamıyorum bu "ünlü" anaları.
Ama arkadaşı" şişştt oğlum ananın orası burası ne güzel lenn" dediğinde, çocuk utanır sinir olur.öyle bişi olacagını sanmıyorum. çocuk o ortama göre yetıstıgı için büyüyünce anormal gelecegını sanmıyorum meg.
paranın satın alamayacagı hiçbir şey yok maalesef. arkadaş ortamı da ona göre olur .Ama arkadaşı" şişştt oğlum ananın orası burası ne güzel lenn" dediğinde, çocuk utanır sinir olur.
Ya belki de dediğin gibi olup umursamaz bilmiyorum. Anlamıyorum o dünyayı ben işte.
Doğurmadın mı kız sen daha?
Bebeni sevsinler seninparanın satın alamayacagı hiçbir şey yok maalesef. arkadaş ortamı da ona göre olur .
sorun cıkmaz yani
yok dogurmadım daha var
amin, cümlemizin inşallah :=)Bebeni sevsinler senin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Sörgilim
Gerekli yerleri kapatmaya calismiss ama kapanmamissadece ağzını acmamis
Birinin yorumuna hep mi güler birisadece ağzını acmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?