• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simit göbek

Kilo vermelisiniz boyunuz bayağı kısa kilonuz fazla geliyor,

özellikle göbeğiniz için bir egzersiz yapabilirsiniz.

valla ben onu çok araştırdım blmiyorum o sankı daha cok boyunu bı ıkı cm daha uzatıyormus mu ne oyle duymustum genelde zayıf ınsanlar yapıyor bence spor sankı daha ıyı ben daha onceden arastırdım vazgectım platesten fıtness a gıdıcem
Ya canım biz de çok şişman değiliz ki, sen 56, ben 52 :KK45: O kadar da umutsuz değiliz sanki?
Tabi 45 kiloluk Ebru Şallı ile aşık atamam tabi, orası ayrı:KK53:

Çok mu zorluyor canım ya? Fitness blender, cardio gibi idmanlara 30 dk dayanabilen biriyim, şimdi bu pilatese katlanabilir miyim?
Bir de kilo olarak azalman oldu mu ya?
Kendin yaparsan pes edersn o yuzden kursa yazil hocayla calis. Ucretsiz deneme derslerine katil ama ona gore sec :) ben zaten o sira kilo kaybi yasiyordm diyetisyene gidiyordum. Ikisi beraber daha etkili oldu diyebilirm 68 den 52 ye kadar dustum. Simdi arada hareketleri yapiyorum ama tabii ki baya inceldim 36 giyiyorm su anda kilo almama ragmen

Kendin yaparsan pes edersn o yuzden kursa yazil hocayla calis. Ucretsiz deneme derslerine katil ama ona gore sec :) ben zaten o sira kilo kaybi yasiyordm diyetisyene gidiyordum. Ikisi beraber daha etkili oldu diyebilirm 68 den 52 ye kadar dustum. Simdi arada hareketleri yapiyorum ama tabii ki baya inceldim 36 giyiyorm su anda kilo almama ragmen
Ben de 52 kiloyum zaten de, hem 49'a falan düşsem, hem de azıcık incelsem diyorum ya. Yoksa bu halimle kalsam bile fena değilim ama insan bir başlayınca duramıyor, Ebru Şallı sendromuna yakalandım sanırım, zayıfladık ettik, hala diyeti bırakamadım, deli gibi yediğimi sayıyorum, vicdan azapları, her gün tartıya çıkmalar, spor yapacağım diye, 3 gün popomun üzerine oturamamalar. :cool:

tabıkıde orası oyle off offf napcaz bu kıloları ya:rolleyes::KK6:
3 kilocuk ya, onu da vereyim, daha da uğraşmayacağım, pilates derdime ilaç olursa artık... Çünkü vücudum spora alıştı, eski programım kar etmiyor, değişiklik şart yani.

Boyunuza göre fazla kilonuz bende 58 boy 43 kilo boy olmayınca fazla kilo yakısmıyo malesef biz gibi minik hatunlaraa :cool: göbekten değilde kilodan kurtulun siz:oops:

Ben de 52 kiloyum zaten de, hem 49'a falan düşsem, hem de azıcık incelsem diyorum ya. Yoksa bu halimle kalsam bile fena değilim ama insan bir başlayınca duramıyor, Ebru Şallı sendromuna yakalandım sanırım, zayıfladık ettik, hala diyeti bırakamadım, deli gibi yediğimi sayıyorum, vicdan azapları, her gün tartıya çıkmalar, spor yapacağım diye, 3 gün popomun üzerine oturamamalar. :cool:
Ya ben de. Aynada kendimi 100 kilo goruyorum hala. Hatta tekrar diyetisyene gittim kadin seni piskologa yonlendiricem dedi:KK47::KK47:

Benim de boyum 1,55 54 kiloyum bize fazla bu kilolar:KK42: Mekik çekerek eritebilirsiniz göbeğinizi yediklerimize de dikkat edersek tamamdır.

boyunuza göre fazla gerçekten 9-10 kilo kadar verin sağlığınız içinde. Boy kısa olduğu zaman bir kilo bile alsanız hemen gösterir onu.

Canım benim boy 179 kilo 63-64 değişiyor. Kendimi at gibi hissediyorum bazen benimde basenlerim var. İdeal kilo mesela siz 155 siziniz kilonuz 45 olması gerekiyor ideal kilo buymus. Akşmaları yediğine dikkat edersen gider hepsi bence

Ben senden ıkı cm uzunum ve aynı kılodayız Dogrusu ben kendımı cok şişman buluyorum.. Benım olmam gereken kg 50, Yınede 55-57kg arasını yakalamak hedefım.. Arkadasınızın kabalıgı sızın hassas noktanızdan yakaladıgı ıcın kırmıs.. Bu konuda hassas olmasanız guler gecerdınız.. Haydı zayıflamaya o zaman...

Back
X