Simsiyah ishal karın ağrısı

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.806
598
arkadaşlar dünden beri kasıklarımda ağrı var gecede uyuyamadım
ishalde olmuşum simsiyah midemde bulanıyor :26:
erken doğum felan olabillme ihtiali varmı :25::53:

demir ilacı mı kullanıyosun?eğer öyleyse demirin suni yoldan alimi vücuda cogu zaman agir gelir... her dört kisiden biri; bulanti, istahsizlik, koyu renk-yesil-siyah diski, ishal yada kabizlik, mide-bagirsak fonksiyon bozukluklarindan,mide yanmasindan, vs sikayet eder... bunlar tipik yan etkilerdir...

ilaçı değiştirmiştim ondan oldu sanırım demir hapını bıraksammi ki

selamlar, aynı sorun bende de oldu ve hatta bu sabah oldu, sadece midemde bulantı vs.. yok. Ama demir hapının etkileri olmalı, arkadaş doğru söylüyor.

Bence sen bir doktora görün.eğer midende bulanıyorsa ve ishalde hala siyahsa mide kanamasıda olabilir(inş değildir) .ben üç yıl kadar oldu aynı belirtilerle doktora gittim çünkü benim mide kanaması çıktı .dahiliye doktoruna git bence .geçmiş olsun .

Arkadaşım hamilesin herhalde ilac dan dolayı oluyor bende kan hapından dolayı öyle olmstum bırakmıştım
doktoruna danış istersen yan etkisi oluyor o recetede yan etkisi olursa bırakın doktora gözük. Yazıyor canım

ferrum fort kullanıyordum doktor dedi gyno ferro sanol kullan bende onu kullanmaya başladım ilk bigün aldım bişey yoktu
dün almadım unuttum Allahımmmm deli oldum
ferrum fortuda almayınca yada ilk kullanmaya başladığıdma olurdu ama bukadar yan etkis olamzdı :50:

Hamileyken olmuyordu fakat siprial takdırdığımda dokktr verdi yan etkilri oldu bende kullanmadım bidaha ama sen hamilesin kullanman gerek doktoruna danıs canım hayırlı dogumlar versin rabbim kolay ve normal dogumun olsun inlallah
ben sezeryan oldum 2bucuk sene oldu

ferrum fort kullanıyordum doktor dedi gyno ferro sanol kullan bende onu kullanmaya başladım ilk bigün aldım bişey yoktu
dün almadım unuttum Allahımmmm deli oldum
ferrum fortuda almayınca yada ilk kullanmaya başladığıdma olurdu ama bukadar yan etkis olamzdı :50:

canım bende ferrum fort kullanıyorum yanında decavit adında bide vitamin alıyorum aynı sorunları bende yaşıyorum.suande bile ishal şeklinde koyu renkde şiddetli bir ağrı ile geliyor ihtiyacım. ben doktoro sordum. kullandığım ilaçlar yaparmış.ama ilaçları kesmedi bol su sebze ve sıvı tüket dedi.ilaçları kesersek ihtiyacın olan demir ve vitamini alamassın buda sana ve bebeğe sorun açar dedi.doktorun tlf nosu varsa bide ara ona danış istersen..

Bir drdan dinlemistim. Ne kadar dogru bilemem ama siyah diskinn iyi oldugunu. Bagirsaklarda aylarca biriken pisliklerin atildigini . Detoks yapanlarin bagirsaklarinin bu sekilde temizlendigini anlayabileceklerini anlatiyordu. Sendede bir rahatlama olduysa belki iyi bir seydir bu. Bagirsaklarin temizlenmistir.

stres olabili, karaciğerde proplem olabilir veya sarılık belirtisi de olabilir. geçmiş olsun en kısa zamanda kan tahlili yaptırmanızı tavsiye ediyorum

bende gyno ferro sanol içmeye başladım. almaya başladığım günden beri karın ağrısı ishal ve dışkı rengi simsiyah oldu. okuduğum kadarıyla ilacın etkileri. benim merak ettiğim bu ilaca alışma süreci mi yoksa ilaç kullandığım sürece devam edecek mi? doktor hamilelik süresince kullanmam gerektiğini söyledi bu şekilde giderse çok zor olacak. :44:

benim belirtiler geçti ishal ve karın ağrısı
sadece siyah kaldı oda geçer vücüda alışması gerekiyor ilacın

Back
X