G Gsde Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 78 2 6 35 İstanbul 12 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gsde #1 Kizlar burun simulasyonuyla kendime fikir vermek amaciyla burun yaptim cuma gunu ameliyat olucam sizce bu sekil nasil olmus ?? Son düzenleme: 12 Ocak 2014
Kizlar burun simulasyonuyla kendime fikir vermek amaciyla burun yaptim cuma gunu ameliyat olucam sizce bu sekil nasil olmus ??
gadjo dilo ben aslında yoğum Kayıtlı Üye 6 Ocak 2012 10.356 9.246 198 12 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gsde #2 2. resim güzel de 3.sü ucu top gibi olmuş.
nastasya Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2013 56 3 48 İstanbul 12 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gsde #3 burun deliklerin aşağı doğru değil de hafif yukarı doğru kalkık olsa daha iyi olur sanki. eminim güzel bir burun çıkacaktır şimdiden geçmiş olsun.
burun deliklerin aşağı doğru değil de hafif yukarı doğru kalkık olsa daha iyi olur sanki. eminim güzel bir burun çıkacaktır şimdiden geçmiş olsun.
G Gsde Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 78 2 6 35 İstanbul 12 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gsde #4 nastasya .!.: burun deliklerin aşağı doğru değil de hafif yukarı doğru kalkık olsa daha iyi olur sanki. eminim güzel bir burun çıkacaktır şimdiden geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler canm zatn dktorun kndi yapicagi senin dedgin gbi umarim guzel olur amelyattn snra resmini koyucam :)))
nastasya .!.: burun deliklerin aşağı doğru değil de hafif yukarı doğru kalkık olsa daha iyi olur sanki. eminim güzel bir burun çıkacaktır şimdiden geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler canm zatn dktorun kndi yapicagi senin dedgin gbi umarim guzel olur amelyattn snra resmini koyucam :)))
G Gsde Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 78 2 6 35 İstanbul 12 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gsde #5 jooker .!.: 2. resim güzel de 3.sü ucu top gibi olmuş. Genişletmek için tıkla... Evvet onu bende fark ettim canimm :)
jooker .!.: 2. resim güzel de 3.sü ucu top gibi olmuş. Genişletmek için tıkla... Evvet onu bende fark ettim canimm :)