Canım saçların zaten uzunmuş çok güzel görünüyor,merhaba kızlaaarBenim için her zaman uzun saç muhteşemdir. Bildiğiniz üzere sinameki kürü bu konuda muhteşem etkileri var. Ben 5. Kürümü yaptım. Sadece saç diplerime sürüyorum haftada 1 kez saç uçlarıma sürmeyi tercih etmiyorum çünkü yıpratıyor. Haftada 1 günde Hindistan cevizi yağı ile maske yapıyorum. Özellikle Hindistan cevizi benim gözdemdir. İlk gün ve son gün fotoğraflarım şunlar gözle görülür değişiklik var mı yorumlarınızı bekliyorum Olalım rapunzeeeeel
Kesinlikle o şekilde daha iyi olur canım ama biraz üşengeçlik söz konusuCanım saçların zaten uzunmuş çok güzel görünüyor,
Bence çizgili bir bluzla foto çekmeye çalış ki aradaki farkı daha iyi anlayasınböyle fark varsa da anlaşılmıyor
Üşenme üşenme :) bi dahaki yıkamadan sonra çizgili bluzu unutmaKesinlikle o şekilde daha iyi olur canım ama biraz üşengeçlik söz konusu
Tamam canım öyle yapıcam teşekkür ederim önerin içinÜşenme üşenme :) bi dahaki yıkamadan sonra çizgili bluzu unutma
Hahaha evet bende 5 sene önce falan tanışmıştım bu kürle bende komple heryerine sürerdim hep yıpratır, hem uzatırdımAy sinameki demeyin bana :)
Yillar once sinameki konusu vardi
Bende yapmistim bir kac kez ama ozamanlar uclari kuruttugu bilinmezdi
Saclari kurutuyo derdim konu sahibesi bana firca atardi posta koyardi bilmis bilmis....sonradan onda da ampul yandi da milleti uyardi uclara surmeyin diye
Hoşgeldin Aybüke, adaşım:)merhaba kızlaaarBenim için her zaman uzun saç muhteşemdir. Bildiğiniz üzere sinameki kürü bu konuda muhteşem etkileri var. Ben 5. Kürümü yaptım. Sadece saç diplerime sürüyorum haftada 1 kez saç uçlarıma sürmeyi tercih etmiyorum çünkü yıpratıyor. Haftada 1 günde Hindistan cevizi yağı ile maske yapıyorum. Özellikle Hindistan cevizi benim gözdemdir. İlk gün ve son gün fotoğraflarım şunlar gözle görülür değişiklik var mı yorumlarınızı bekliyorum Olalım rapunzeeeeel
Çok teşekkür ederim canımm güzelleri senin olsunUzama var saclariniz cok guzel
Kesinlikle her yöntemden daha iyi. Ve gerçekten çok güzel uzatıyor. Ama şu ayrıntıyı unutma eğer tekrar başlayacaksan uçlara sakın sürme. Hindistan ceviziyle de desteklersen muhteşem saçların olur tatlımsinamekimin işe yaradığını yıllar önce keşfettim
şimdilerde tekrar kullanmaya başlamak istiyordum vesile oldunuz
saç uzatmak için çok yöntem denedim ama sinameki badem yagı ve bemix karışımı en iyisiydi
Hoşbulduk adaşıımHoşgeldin Aybüke, adaşım:)
Uzama var, bendeince topuk a katılıyorum çizgili bi bluz daha iyi anlaşılır yapar bende artık öyle yapıyorum, tabii senin saçların zaten upuzun maşallah
Olsunn bundan sonra hep birlikte takip ederizHoşbulduk adaşıımevet canım o şekilde daha iyi anlaşılıyor ama unutuyorum hep ya da üşeniyorum ama artık o şekilde yükliycem fotoları devam ettikçe. Bi de ben farkı farkediyorum burdan konu açmak aklıma gelmediği için kendime çekmiştim fotoğrafları
Evet canım öyle yapcaz artık. 2 haftalık arada çok güzel uzuyor canım özellikle biraz sabır işi bu. Bende seni takip ediyorum canım ozaman artık konundanOlsunn bundan sonra hep birlikte takip ederizbenim konuma da beklerim bende o kadar uğraştım uzamam yeni hızlandı
Kesinlikle her yöntemden daha iyi. Ve gerçekten çok güzel uzatıyor. Ama şu ayrıntıyı unutma eğer tekrar başlayacaksan uçlara sakın sürme. Hindistan ceviziyle de desteklersen muhteşem saçların olur tatlım
Aynen Allah'ım bize sabır versin inşallahEvet canım öyle yapcaz artık. 2 haftalık arada çok güzel uzuyor canım özellikle biraz sabır işi bu. Bende seni takip ediyorum canım ozaman artık konundan
Hadi bakalım sonuçları bizle de paylaşırsın canım :))evet ben uçlara sürmüştümama bu defa diplere..
sağol canım denicem hemen pzt :)
Hadi bakalım sonuçları bizle de paylaşırsın canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?