Saç Uzatma Yöntemleri sinameki kürüyle 1 senede uzayan saç işte sonuç....

Kizlaar bende sinameki kürunu uyguluyorum saçlarım kivircik olmasina rahmen müthiş uzama var bu karisima ben bir tatli kaşığı bal koyuyorum saçlara parlaklik veriyor :) ayriyetten sampuanimda çam terebenti var ve :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bu kürlerin hiç biri bende uzama sağlamadı, beslenmesini sağlamadı, iyiye götürmedi.

Sinameki 3 kür yaptım
Turplu su 1 ay haftada 3 yaptım
Havuç kürü 1 ay haftada 2 yaptım

Yalnız forumda başlıkları görüyorsun gerçekten kullanan ve muazzam saç uzatan arkadaşlarımda oldu, gözümle gördüm yani bu yüzde beni kıstas olarak alma, hepsini dene doğruyu bulana kadar çünkü benim saçlar kafasına göre takılıyor ve daha çok doğal yağ bakımlarını tercih ediyor nedense :)

canım düzenli kullanırsan ve hiç bir kimyasal madde ısı jöle v.s kullanmazsan inan uzama yapacaktır düşünki meyve ağaçlarını eğer kışın ilacını gübresini v.s bakkımını yapmazsan o ağaçtan yazın meyvesini zor verir ama bakarsan ozaman sağlıklı meyvesinide alırsın bizim vücudumuzda cildimizde saçımızda aynı protein vitamini takviye yaparsan ozaman sağlıklı bir insan oluruz bence sabret ve bırakmadan devam et..

Bu kuru gecen sene 5hafta yapmistim kuafor sacima golge yaparken saclarimi paketlemekte biraz zorlandi kafandan sac fiskirmis demisti:1::1: cok etkili bir karsim hemen etki ediyor amma o kokusu yokmu o kokusu dayanilacak gibi degil :))

aynen kokusu kötü işte ben kokuyu biraz hafifletmek için lavanta yağı kullanıyorum vede duştsan ÇIKIncada lavanta yağı sürüyordum mis gibi lavanta kokuyor du:))

Canım bu kürlerin hiç biri bende uzama sağlamadı, beslenmesini sağlamadı, iyiye götürmedi.

Sinameki 3 kür yaptım
Turplu su 1 ay haftada 3 yaptım
Havuç kürü 1 ay haftada 2 yaptım

Yalnız forumda başlıkları görüyorsun gerçekten kullanan ve muazzam saç uzatan arkadaşlarımda oldu, gözümle gördüm yani bu yüzde beni kıstas olarak alma, hepsini dene doğruyu bulana kadar çünkü benim saçlar kafasına göre takılıyor ve daha çok doğal yağ bakımlarını tercih ediyor nedense :)

canım düzenli kullanırsan ve hiç bir kimyasal madde ısı jöle v.s kullanmazsan inan uzama yapacaktır düşünki meyve ağaçlarını eğer kışın ilacını gübresini v.s bakkımını yapmazsan o ağaçtan yazın meyvesini zor verir ama bakarsan ozaman sağlıklı meyvesinide alırsın bizim vücudumuzda cildimizde saçımızda aynı protein vitamini takviye yaparsan ozaman sağlıklı bir insan oluruz bence sabret ve bırakmadan devam et..

Herhalde yazdığım mesaj yanlış anlaşıldı

Sinameki 3 kür;

8 haftalık 3 ayrı kür yani bekleme süreleri ile beraber 33 Hafta ediyor :)

Turplu Su;

Haftada 3 kere toplam 14 defa yaptım :)

Havuç;

Haftada 2 kere toplam 10 kere yaptım

İşe yarayacak olsa bu kadar zamanda zaten yarardı daha neye sabredeyim :)

Ben bu gün hardal kürüne başladım, 8 hafta onu deneyeceğim bakalım...

Bu da saçlarımın güncel hali, gerçi dün 5 cm daha kestim derdim katları aynı boya getirmek, yanlar hala katlı, 2 ay sonra bir 5 cm daha kesersem istediğim gibi olacak...

$saç.webp

Son düzenleme:
aynen kokusu kötü işte ben kokuyu biraz hafifletmek için lavanta yağı kullanıyorum vede duştsan ÇIKIncada lavanta yağı sürüyordum mis gibi lavanta kokuyor du:))

Bir daha yaparsam bende denerim
Ama simdi havalar isiniyor yapamam herhalde,sicak havada terledikce sicakladikca sanki sac diplerimden koku cikiyor
öfff kokusu geldi sanki burnuma :))

bende çam terebentin kullanıyorum şampuanın içine atıyorum 5-6 damla kadar evet yılan yağınıda aldm ama bilmiyorum faydası varmı yokmu şampuanın içine karıştırıp hepsini koyuyorum sarımsakda koyan var ama kokusu ndan dolayı ben artık bıraktım..

bende çam terebentinin hepsini katmıştım şampuana büyük olduğu için ama gerçekten çok kötü bü kokusu var. yılan yağını öneriyolar çok iyimiş oda mı kötü kokuyo ????:52::52:

ısı kullanmak fön makinasıyla kurutursan problem olmaz ama kurutup ve sonra düzleştiriciyle düzletrsn ozaman saçlarına zarar verir benimde saçım kıvırcık normalde heleki kendi haline bıraktığımda kurumaya kabarıyor ben fön makinası filan pek kullanmam onun yerine saçımın kabarmasını önlemek için jöle yerine badem yağı sürüyorum ve ertesi gün sanki jöleli gibi duruyor kıvır kıvır tavsiyem sende öyle yap ben haftada 1 kere yaptım ve düğünüme yakınken 2 ay ara verdim çünkü yaz gelmişti ve baya koku yapıyor yazın sonrasında ara ara yaptım şuandada bıraktım

zaten banyodan sonra saçımın ucuna mutlaka yağ sürüyorum sonra köpükleyip kurutuyorum düzleştireceğim zamanda saçımın ucunu yağlayıp öyle yatıyorum sabah düzleştiriyorum bi an önce uzasa saçımı ısıdan uzak tutucam yaa kısa saçı şekillendirmek çok zor ve hiç çekici değil :14:

sonuç değerlendirmen nedir bizde yaralanalım denemeden önce:23:

Konuya ekleme yapayım... Yukarıda sinameki, havuç,turp kürlerinden bir sonuç alamadığımı söylemiştim Hardal maskesine başladığımı da söylemiştim. Hardal maskesi bende sonuç veriyor, eğer sizde benim gibi bu kürlerden sonuç alamayanlardansanız hardal maskesini deneyin...

Back
X