Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Keşke diğer konunuzdan devam etseydiniz.
Hatta oturup baştan okusanız yeter aslinda.
Nisanliniz konusunda burada oluşan algıyı değiştirmeye çalışır gibisiniz. Gerek yok inanın.
Siz ikna olduktan sonra ötesi laf.
Tesettür elbisesini nişanlım almadı ben istedim, veya diretmedi. Nişanlılığım açık diye, 2.elbisemi biraz daha sade kapalı almak istedim, tesettür derken de uzun kollu bir abiye.
Biraz çelişkili geldi bir öfkelisiniz bir yumuşaksınız yani seviyorsunuz ve bu yüzden durumu yumuşatmaya çalışıyorsunuz ayrılmak istemiyorsunuz. Ama ne kadar nişanlınızın ve ailesinin yaptıklarını maskelerseniz maskeleyin bu işe yaramayacak. Siz görmezden geldikçe yeni hatalar yapacaklar ve zaman geçince bir bakmışsınız ailecek tepenize çıkmışlar. Anneniz başını yakıyorsun demiş ben annenize inanıyorum umarım üzülmezsiniz hakkınızda hayırlısı.
Diğer konunuzun tam tersini yazmışsınız. Hatta abiye aldığınız yerdeki çalışanlar bile arkanızdan kız açık niye tesettür aldı ki demişler. Öyle demiştiniz. Kendinizi kandırıyorsunuz ama biz kanmayıx:)