Sinav +bebek?

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba arkadaşlar 6 aydır bebek düşünüyoruz allah kismet etmedi.bu ay ilk defa tam günleri değerlendirdik derken şuan bata 9 gün kaldı benim sınav isim çıktı. Hamile isem bu ay bebek 3 buçuk 4 aylık karnında oldgunda mülakata gireceğim. Yıllardır çabalıyorum yüksek puan aldim.sizce mülakatta bu bana engel olur mu.keske gelecek ay düşünseydim diye içine kurt düştü. En azından karnım belirgin olmazdı. Not:herşey bebegimin geleceği icin tum cabalarim.hayirlisi tabi hamile isem çokta sevinirm. Ovulasyon günlerini cok iyi değerlendirdik buarada.mulakat tarihinin 3 aya sarkacagini hiç tahmin etmeden düşünmüştük bebeği.ve bu ay kendimi.hamile hissedyrum

Kızlar yok mi cevap lütfen fikir verir mısınız elenir miyim bu koşullarda.kurum benden verim alamayacgini düşünecek belkide :(

Hiç bir sıkıntı olmaz ben 5 aylık hamileyken mülakat sınavına girdim.
Karnım belli değildi.
Şimdi 6 bucuk aylık hamileyim şimdi dahi bol giyince yine anlaşılmıyor.

Bebegi ertelememekte fayda vardık .
Belkide onun nasibiyle atamanız gerçekleşir .

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hiç bir sıkıntı olmaz ben 5 aylık hamileyken mülakat sınavına girdim.
Karnım belli değildi.
Şimdi 6 bucuk aylık hamileyim şimdi dahi bol giyince yine anlaşılmıyor.

Bebegi ertelememekte fayda vardık .
Belkide onun nasibiyle atamanız gerçekleşir .

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çok sagolun moral oldu bana🙏. Kamu mulakatlariydi dimi

Hamile olduğunuzu söyleyip söylememek size kalmış söylemeyecekseniz gönlünüz rahat olsun 5 aylık hamileyim biraz bol giyince hamile olduğunuz belli bile olmuyor😀 tabi bu kilo alımı bünye vs farkeder ama genelde saklanabilir bir karnı oluyor insanın hakkınızda hayırlısı olsun 🙏😊

Hamile olduğunuzu söyleyip söylememek size kalmış söylemeyecekseniz gönlünüz rahat olsun 5 aylık hamileyim biraz bol giyince hamile olduğunuz belli bile olmuyor😀 tabi bu kilo alımı bünye vs farkeder ama genelde saklanabilir bir karnı oluyor insanın hakkınızda hayırlısı olsun 🙏😊
Tskler soylemeyecegim bende :)

Back
X