Sinav +bebek?

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba arkadaşlar 6 aydır bebek düşünüyoruz allah kismet etmedi.bu ay ilk defa tam günleri değerlendirdik derken şuan bata 9 gün kaldı benim sınav isim çıktı. Hamile isem bu ay bebek 3 buçuk 4 aylık karnında oldgunda mülakata gireceğim. Yıllardır çabalıyorum yüksek puan aldim.sizce mülakatta bu bana engel olur mu.keske gelecek ay düşünseydim diye içine kurt düştü. En azından karnım belirgin olmazdı. Not:herşey bebegimin geleceği icin tum cabalarim.hayirlisi tabi hamile isem çokta sevinirm. Ovulasyon günlerini cok iyi değerlendirdik buarada.mulakat tarihinin 3 aya sarkacagini hiç tahmin etmeden düşünmüştük bebeği.ve bu ay kendimi.hamile hissedyrum

Kızlar yok mi cevap lütfen fikir verir mısınız elenir miyim bu koşullarda.kurum benden verim alamayacgini düşünecek belkide

Hiç bir sıkıntı olmaz ben 5 aylık hamileyken mülakat sınavına girdim.
Karnım belli değildi.
Şimdi 6 bucuk aylık hamileyim şimdi dahi bol giyince yine anlaşılmıyor.

Bebegi ertelememekte fayda vardık .
Belkide onun nasibiyle atamanız gerçekleşir .

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok sagolun moral oldu bana. Kamu mulakatlariydi dimi

Hamile olduğunuzu söyleyip söylememek size kalmış söylemeyecekseniz gönlünüz rahat olsun 5 aylık hamileyim biraz bol giyince hamile olduğunuz belli bile olmuyor tabi bu kilo alımı bünye vs farkeder ama genelde saklanabilir bir karnı oluyor insanın hakkınızda hayırlısı olsun

Tskler soylemeyecegim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…