sınav heyecanı için öneriniz var mı?

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
kızlar hafta sonu sınavım var adliye için. kuzenimle beraber klavye çalışıyoruz kaç zamandır ama şu heyecan için çözüm bulamadık
ilaç istemiyorum kolay bulabileceğim sersemletmeyecek bitki çayı da olabilir
bu sınava girmiş , girecek olanlar yardım edebilir mi
şimdiden teşekkürler hepinize

Bu soyleyecegim seyi inanarak yaparsan cok faydali olucagina eminim.. ashab i keyfin isimlerini bir kagida yazip sol omzunun ustune koyarsan hic heycanlanmazsin.. denenmistir.. ben kalabalikta konusma yaparken cok heycanlanirdim.uni de sunum yaparken arkadasimdan duyup yaptim.hic heycanlanmadm.ama inanrak yaptim..ins sizin icin de oyle olur simdiden basarilar

Bu arada butki cayi olarak da melisa tavsiye ederim.ama dedigimi inanarak yaparsan melisaya hic ihtiyac duymazsin

öncelikle şunu bil ki ne yaparsan yap sınava ilk girş heyecanını tam olarak yenemiyceksin bunu kabullen,sonrasında o heycan sınavın maximum ilk 5-10 dakkası seni zorlar sonrasında heyecan filan kalmayacak bunu düşünüp ,heyecanın kesin olarak geçiceğine inanırsan sınava daha rahat girersin

Son düzenleme:

ashab ı keyf nedir arkadaşım ?

havuç suyu için bende sınavlardan önce kendimi yer bitiririm çok fazlapanik stres yaparım ama havuç suyu kaygıyı azaltıyo. katı meyve sıkacağınız varsa kendinizin sıkmasını tavsiye ederim

tam olarak nasıl yapayacağım yardım eder misin anlamadım kağıda yazıp omzuma koycam öyle mi? ne yazacağım tam olarak arapça mı yazmam lazm

sınav zaten 3 dk hannah

Klavye sinavi toplamda 3 dk zaten. :)))) Konu sahibesi, 8kez sinavi gecip mulakattan elenmis biri var karsinda. heyecan iyidir ama eline koluna hakim olamayacak kadar abartmaman kafi. Ilac ben de tavsiye etmiyorum, hatta bitki cayi da.. Ama el titremen varsa dideral al bir hafta oncesinden. Korkma ya yazarsin. Hangi adliyede gireceksin?

300 kusur yil boyunca bir magarada uyuyan 7 kisiye deniyor.. adlari yemliha mekselina mislina mernuş debernuş şazenuş kefestatayuş

Unutmadan bir de magara kapisinda bekleyen kıtmir var onu da yazin.. bir kagida normal turkce arapca degil yazin.sol omzunuza yerlestirin.ama inanmak lazim. Benm cok sik yaptigim bir seydir.onemli sinavlarda ve kalabalik konusmalarimda yaparim hep

yok zangır zangır titremem ama kalbim çok hızlı atar kızarırım falan bu heycanında acele ettirip yanlıs yaptırmasından korkuyorum normal hızda yanlıssız yazsam kafi. anadoluda yeni açılanda gireceğim canım tam ismini bilmiyorum yeni ya. 8 kez de çokmuş elenme sebebin neydi az olan yerde mi girdin yoksa benim gibi büyük şehirde mi :)

çok teşekkür ederim ben inanırım duanın gücüne allah razı olsun

300 kusur yil boyunca bir magarada uyuyan 7 kisiye deniyor.. adlari yemliha mekselina mislina mernuş debernuş şazenuş kefestatayuş

Bir de kopekleri var, Kıtmir. Kopek ama cennete gidecek bir kopek. 7uyurlar diye anlatilir hikayesi. Putperestligi reddedip iman etmis bu 7genc. Imparator onlari tehdit etmis ve bir magaraya kapanip dua etmisler. Imparator onlarin izini bulup magaranin agzini kapattirmis olmeleri icin. Ama anlatilana gore yuzyillarca uyumuslar icerde. Kehf suresinde bu hadiseden bahsedilir. Surede 309 yil uyuduklari soylenir. Kopuk kopuk anlattim ve arada unuttugum bir cok kisim var tabi. Soran arkadas, ashab-i kehf ,yedi uyurlar seklinde googlea yazarsa tam hikayelerini ogrenir. Kendilerinden Kuran-i kerim'de Kehf suresinde de bahsedilir.

2kez Yargitay 2kez Danistay 4kez de Ankara Adliyesinde girdim. :) En son Ankara adliyesinde 183 kelime 0yanlisla sagolsunlar bana 9.yedekligi layik gormusler. Ben de kariyerimin zirvesinde biraktim bu isi. :) sana basarilar diliyorum ama sinavinda.

kehf suresi de faziletli bir duadır
2kez Yargitay 2kez Danistay 4kez de Ankara Adliyesinde girdim. :) En son Ankara adliyesinde 183 kelime 0yanlisla sagolsunlar bana 9.yedekligi layik gormusler. Ben de kariyerimin zirvesinde biraktim bu isi. :) sana basarilar diliyorum ama sinavinda.

o kadar yazsam keşke :) hakkın yenmiş ama napıcan danıştay yargıtay bi yerde zor dersin de ankara adliyesinde 9. yedek olmamış o sayıya

DOĞADAN RELAX ÇAY ECZANELERDE SATILIYOR BÜTÜN SAKİNleştiri otların karışımı var ben devamlı kullanıyorum çok iyi bitkisel kimyasal yok

eskiden markette satılırdı artık eczanelerde.tek tek melisa kantaron dıye uğraşmazsın.hepsi var içinde.

tavsiye ederim günde ıkı fincan ama düzenli kullanım şart.haftaya kadar etki eder.

kehf suresi de faziletli bir duadır

o kadar yazsam keşke :) hakkın yenmiş ama napıcan danıştay yargıtay bi yerde zor dersin de ankara adliyesinde 9. yedek olmamış o sayıya

Bu kadar yazmam hicbir ise yaramadi ama benden 90kelime az yazanlar asilden kazandi. 90 yazanla 190yazan arasinda ne yazik ki fark yok. Sen sinavina konsantre ol. Mulakata kal yeter ki.. Hakkim yendi evet hemde catir catir yediler Ama Allaha havale ediyorum. Bu dunya bir gun son bulacak ama sonsuz olan yerde elbet hesap sorma sirasi bana da gelecek. :) :)

teşekkür ederim mlkctk sınav cumartesi günü

merak etme kimsenin hakkı kimsede kalmıyor yaşadıklarımdan sonra bunu iyi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…