sınav heyecanı

ya ben baya çalıştım elimden gelen herşeyi yaptım o konuda rahatım keşke şunu da yapsaydım demiyorum ama gene de heyecanlıyım

Bende önlisans myo mezunuyum eylül de gireceğim kısmetse ve 8 aylık karnım burnumdayken,benim heyecanım da daha farklı :)

ya ben baya çalıştım elimden gelen herşeyi yaptım o konuda rahatım keşke şunu da yapsaydım demiyorum ama gene de heyecanlıyım

çok normal canm ama heycanını kontrol etmeye çalış... yaş kaç olursa olsun kaçıncı sınavımız olursa olsun yüklenen anlam çok oldukça heycan da çok oluyor... elınden gelen her seyı yaptıysan her şey yolunda gidecektir. Sen emek verdıysen öyle ya da böyle karsılıgını alacaksındır.. bu hep böyle oluyor ...

canım sen bebek heyecanı duyuyorsun ben atanmak için şu anda seni pek anlayabileceğimi sanmıyorum durumlar farklı:)

İnşallah atanırsın canım.
Bende kazanıp kendi bölümüme atanmak için,bebeğime iyi bir gelecek için heyecan duyuyorum,bebeğin heyecanı apayrı zaten..

inş sağ salim bebeğini kucağına şans alırsın her bebek kısmetiyle gelirmiş inş senin bebeginde sana bolcaaaa şans getirir:)

Kızlar Allah yardımcınız olsun. Kısmetse 3 sene sonra aynı yolardan ben de geçicem. İçinizi rahat tutun, ilk degil ki bu hepimiz ne sınavlar atlattık bugune dek

Bende çalıştım.İnşallah emeğiyle çalışan herkes hakkını alır.
Bendede heyecan çok ama bize faydası yok heyecanlı olmanın.
Geçen yıl bazı derslerin özellikle eğitim bilimleri zordu,bu yıl inş biraz daha kolay olur.
Allah yardımcımız olsun

eşim de girecek bu gün kandil herkes bol bol duasını etsin hatta benim gibi eylülde gircek olanlara da duamızı edelim ,inşallah çok güzel puanlar alıp gönlünüzden geçen yerlere yerleşirsiniz :))

Ben KPSS değil ama YGS VE LYS girdim bu yıl

YGS de çok heycanlandığım için yetiştiremedim ve iyi bi puan alamadım sene boyunca hiç çalışmayan insanlar bile beni geçti.

Okuldaki felsefe hocamla bu heycan hakkında konuşurken bana " YİNE KAYBETMEK İSTİYORSAN HEYCANLAN " dedi. Hocam elimde değil dedim başka birşey söylemedi yine aynı şeyi söyledi.

Sınava girmeden önce hep bu sefer iyi geçicek heycanlanmıycam kendime yine kaybetmek istiyorsan heycanlan dedim veee ilk 1 dakikadan sonra tüm heycanım gitti sınavım çok güzel geçti ve çok iyi bi puan aldım :))

Bunu yazdım çünkü heycan heycandır YGS LYS KPSS ÜDS vs farketmez

Heycan insana bildiğini de unutturuyo kaybetmek istiyorsanız heycanlanınn

Hepinize de başarılar diliyorumm

Son düzenleme:
Ben de burdayım heyecanlıyıımmm..ama ben son üç hafta hazırlandım hala da devam ediyorum eksiklerimi kapatmak ve hız kazanmak için..keşke iki hafta daha olsaydıı .. sınava girecek arkadaşlara başarılar,herkes hedefine ulaşır umarım ki..

Allah yardımcınız olsun.İnşallah hayallerinize kavuşursunuz.
Ygs-Lys'de çok heyecan yapmıştım ben.Yararı değil zararı oluyor maalesef.Sakin olmaya çalışın.
Başarılar

hafta sonu bende giriyorum sınava
konu da acmıstım bununla ılgılı bende heycanlıyım streslıyım bır suru ınsanın yasadıgı gıbı
sadece hak eden herkesın gönlüne göre olmasını ıstıyorum
Allah ım ınsallah yardım edecek ve kazanıcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…