• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınav heyecanımı atamıyorum üzerimden:(

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
bu zamana kadar heyecan bana çok şey kaybettirdi.en iyisi olucakken hep bi tık aşağı çekti.haftasonu sınav var.stresliyim,her an ağlamaklıyım.yoruldum çünkü sinirlerim yıprandı.heyecan had safhada...
nasıl rahatlıycam ki ben:(elimde değil

ben de giricem sınava ama tam tersi bir rahatlık geldi :ssz:

hazırlandın mı ?ne güzel ya keşke benim de öyle olsa.bazen aman nolucaksa olsun diyip umursamazlığım oluyo ama benim umursamaz halimde de kötü.sanki ciddiye almıyomşum gibi hissediyorum.ortasını bulamadım:)

bende de bir rahatlık bir rahatlık sanki ben değil bir başkası girecekmiş gibi sınava kapı komşumuzda girecek o stresten uyuyamıyorum geceleri rüyamda bile soru çözüyorum sabah erkenden uyanıyorum kalkarken bile soru çözüyorum dior bense kaç gündür akşama kadar yatıyorum nedense aslında 1 senedir de hazırlanıyorum hazırlanmadım da değl ama bende anlamadım nerden geliyor bu rahatlık:1: duygularımı kaybetmiş gibiyim:52::9::52:

bende de bir rahatlık bir rahatlık sanki ben değil bir başkası girecekmiş gibi sınava kapı komşumuzda girecek o stresten uyuyamıyorum geceleri rüyamda bile soru çözüyorum sabah erkenden uyanıyorum kalkarken bile soru çözüyorum dior bense kaç gündür akşama kadar yatıyorum nedense aslında 1 senedir de hazırlanıyorum hazırlanmadım da değl ama bende anlamadım nerden geliyor bu rahatlık:1: duygularımı kaybetmiş gibiyim:52::9::52:

bence çok güzel bişey.ben de öyle olmak istiyorum ya ama namümkün.konundan gördüm sen di alandan giriyosun sanırım.hazır hissediyomusun:)

hazırlandın mı ?ne güzel ya keşke benim de öyle olsa.bazen aman nolucaksa olsun diyip umursamazlığım oluyo ama benim umursamaz halimde de kötü.sanki ciddiye almıyomşum gibi hissediyorum.ortasını bulamadım:)

hazırlandım canım. ben sadece istanbulda istediğim bir kadro olursa ve puanım da yeterse yazıcam. her yere giderim diyemiyorum maalesef. artı bu olmazsa da hali hazırda memnun olduğum bi işim var rahatlığım ordan geliyo.

gerçi bazen düşünüyorm, ist olmasa bile ii bi puan alırsam ve ii bi yer gelirse işte o zaman da kesin tercih yapmicam diye böyle rahat konuşur muym onu blmiyorum. neyse o zaman gelsn de onu öyle düşünürüz :52:

Benim de bu konuda sorunum vardı okurken. Ancak sonra fark ettim ki bunun nedeni kendime güvenmiyor olmamdan kaynaklanıyormuş :53: Daha sonraki sınavlarda '' endişelenmene gerek yok '' , '' o kadar çalıştın başaracaksın '' gibi şeyler söyleyip durdum. İşin garibi işe de yaradı :34: Önceden ne zaman sınava girecek olsam '' ya başaramazsam '' , '' kesin çuvallayacağım '' gibi şeyler söyleyip dururdum ve çok stres olurdum ancak daha sonra her şey iyi olacak endişelenmene gerek yok diye diye kendimi motive ettim :51:

Benim de bu konuda sorunum vardı okurken. Ancak sonra fark ettim ki bunun nedeni kendime güvenmiyor olmamdan kaynaklanıyormuş :53: Daha sonraki sınavlarda '' endişelenmene gerek yok '' , '' o kadar çalıştın başaracaksın '' gibi şeyler söyleyip durdum. İşin garibi işe de yaradı :34: Önceden ne zaman sınava girecek olsam '' ya başaramazsam '' , '' kesin çuvallayacağım '' gibi şeyler söyleyip dururdum ve çok stres olurdum ancak daha sonra her şey iyi olacak endişelenmene gerek yok diye diye kendimi motive ettim :51:

evvveeet evet işte tam da bu.bu eksik bende.ayak tırnaklarımdan tut saçlarıma kadar olumsuz,karamsar bi haldeyim.benden başka kime sorsan bana güveniyor.nefret ediyorum huyumdan:(son iki gün kala bu psikolojiye girmek istiyorum

bence çok güzel bişey.ben de öyle olmak istiyorum ya ama namümkün.konundan gördüm sen di alandan giriyosun sanırım.hazır hissediyomusun:)

alandan ne kadar hazırlansamda hiç hazır hissetmiyorum:50: hele iktisat bitiriyor beni :14: senden mi alandan gireceksin sen hazır mısın

alandan ne kadar hazırlansamda hiç hazır hissetmiyorum:50: hele iktisat bitiriyor beni :14: senden mi alandan gireceksin sen hazır mısın

hehe iktisat haricinde sayılır:)iktisatı çok sevmiştim ama neyse konuşmayalım o konuyu:)hakkımızda hayırlısı ya hukuğu deli gibi merak ediyorum.en çok hukuk için heycanlıyım

hehe iktisat haricinde sayılır:)iktisatı çok sevmiştim ama neyse konuşmayalım o konuyu:)hakkımızda hayırlısı ya hukuğu deli gibi merak ediyorum.en çok hukuk için heycanlıyım

bende muhasebe ve maliye konularında çok merak ediyorum acaba nasıl olacak die :)

evvveeet evet işte tam da bu.bu eksik bende.ayak tırnaklarımdan tut saçlarıma kadar olumsuz,karamsar bi haldeyim.benden başka kime sorsan bana güveniyor.nefret ediyorum huyumdan:(son iki gün kala bu psikolojiye girmek istiyorum

Bence şu an bunları düşünmemelisin yani sınav stresinden kendini biraz uzaklaştırmaya çalış. Eminim ki yatmadan önce aklına sınav gelecek kendini yiyeceksin sakin karşıla kabullen '' Er yada geç ben bu sınava gireceğim kendimi en iyi şekilde hazırlamalıyım '' de kendine burada psikolojini kast ediyorum çünkü sınav stresi gerçekten kötü bir şey ve bildiğin soruyu bile sırf o yüzden yapamadığın oluyor. Kendine inanırsan eminim ki başaracaksın :34:

Allahııım muhasebe....tamamen muğlak bi mevzu.çalıştım ama yapabilcek miyim hiççç mi hiç fikrim yok.inş bizim için güzel olur:(emeklerimizi karşılığıını alırız

muhasebedeb baya bi umudum var benim alanım değil ama çalışırken en çok keyif aldığım bölümdü :)

Bence şu an bunları düşünmemelisin yani sınav stresinden kendini biraz uzaklaştırmaya çalış. Eminim ki yatmadan önce aklına sınav gelecek kendini yiyeceksin sakin karşıla kabullen '' Er yada geç ben bu sınava gireceğim kendimi en iyi şekilde hazırlamalıyım '' de kendine burada psikolojini kast ediyorum çünkü sınav stresi gerçekten kötü bir şey ve bildiğin soruyu bile sırf o yüzden yapamadığın oluyor. Kendine inanırsan eminim ki başaracaksın :34:

sınav stresi kötü benimki daha kötü.çok ciddiyim.aynen söylediğin şeyi düşünüyorum.yani stres yapsan ne,bu sınava hazırlanıyosun girmiycek misin:)giriceksin eee o zaman strese ne hacet:)
inşallah başarmak istiyorum

Derin bir nefes alın...son hafta herkes için streslidir....
sınava girecek herkes sizin gibi
eşit koşullarda yarışacaksınız
olumsuz şeyler düşünmeyin
psikolojide kendini gerçekleştiren kehanet vardır...
oyüzden kaygı seviyenizi arttıran düşüncelerden kendinizi alıkoyun...
Bunca zaman çalışıp emek ettiniz...
pozitife odaklanın pozitif olsun
İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız

Son düzenleme:
Derin bir nefes alın...son hafta herkes için streslidir....
sınava girecek herkes sizin gibi
eşit koşullarda yarışacaksınız
olumsuz şeyler düşünmeyin
psikolojide kendini gerçekleştiren kehanet vardır...
oyüzden kaygı seviyenizi arttıran düşüncelerden kendinizi alıkoyun...
Bunca zaman çalışıp emek ettiniz...
pozitife odaklanın pozitif olsun
İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız

çok tşk ederim inş...

Hazırlanmamış olmama rağmen çok rahatım tavsiye ederim. :34:

Back
X