Çok kötü canım iş yerindekiler yüzünden moralim bozuldu çalışamıyorum yaQueenD, ben bugün hiç çalışmadım dışarı falan çıktım evde de oyalandım hep sabahtan beri ve saat 3 oldu. Birazdan bir çay alıp başlayacağım çalışmaya senin nasıl gidiyor?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kötü canım iş yerindekiler yüzünden moralim bozuldu çalışamıyorum yaQueenD, ben bugün hiç çalışmadım dışarı falan çıktım evde de oyalandım hep sabahtan beri ve saat 3 oldu. Birazdan bir çay alıp başlayacağım çalışmaya senin nasıl gidiyor?
Çok kötü canım iş yerindekiler yüzünden moralim bozuldu çalışamıyorum ya![]()
Çok haklısın canım, yarın olsa rahatlayacağım ama işte.. Neyse Pazartesiye kadar 2 belki 3 dersin konu çalışmasını bitireceğim kendime söz verdim. Sana da kolay gelsin tatlım benimdüşünme hiç olmamış gibi düşün. Bir de şu açıdan bak ders çalışıp iyice konsantre olursan tüm sorunlardan uzaklaşmış olursun hemde kendini daha iyi hissedersin. Güzel bir çay ya da kahve al 30- 40 dk çalış aralıksız sonra mola ver. Ben öyle yapıyorum 45 dk çalıştım mola verdim biraz uzun oldu molam ama olsun :)) Birazdn yine devam ederim derse. Ben de zorlanıyorum çalışırken ama başlayınca gerisi geliyor.
Canım bende biraz rahatladım. Okuldan bir arkadaşımla konuştum sınavlar hakkında ayrıntılı bilgi aldım. 6 sınavım var, 2sini kolaylıkla vereceğim. Kalan 4'üne de iyice çalışacağım. Pazar, Pazartesi ve Salı kalan 4'den 3'üne çalışacağım ve sınav olacağım tabiki. Perşembe günü ise 4'den kalan son 1 olacak. Onu da yarısına kadar çalıştım.biter biter merak etme :)) Kendine niye güvenmiyorsun ki çalıştıkça azalıyor bitiyor her şey ben daha başlamadım çalışmaya birazdan başlarım bende bugün 2 deneme çözcem notlarımı tekrar etcem yarın da sınav var sonra kurutuluyorum yuppii![]()
Canım bende biraz rahatladım. Okuldan bir arkadaşımla konuştum sınavlar hakkında ayrıntılı bilgi aldım. 6 sınavım var, 2sini kolaylıkla vereceğim. Kalan 4'üne de iyice çalışacağım. Pazar, Pazartesi ve Salı kalan 4'den 3'üne çalışacağım ve sınav olacağım tabiki. Perşembe günü ise 4'den kalan son 1 olacak. Onu da yarısına kadar çalıştım.
Bakalım bakalım..
Sana da hayırlı olsun inşallah canım. Stresli değilsin galiba bu çok iyi
Evet canım ya bende sevmiyorum klasik sınavları aslında yorum konusunda gayet iyiyim ama üniversitede profesörlere hiçbir şeyi beğendiremiyorsun çalıştığın boşa gidiyor işte...ben hayatımda sadece bir kere kpssye hazırlanırken strese girdim onun dışında bir de vize ve finaller stresli geçerdi benim iiçin onun dışında hiç stres yaşamadım diğer sınavlarda. Çoktan seçmeli olunca sınav rahat oluyor da yazılı sınavları hiç sevmiyorum işte.
Evet canım ya bende sevmiyorum klasik sınavları aslında yorum konusunda gayet iyiyim ama üniversitede profesörlere hiçbir şeyi beğendiremiyorsun çalıştığın boşa gidiyor işte...
Tamamdır tatlım anlaştık. 3 saate ilk dersimin konu çalışması biter, bitirip gelirim.Hadi netten çıkp çalışalım 3 saat çalışalım 3 saati dolduramayan girmesin nete tamam mı :))
Ben tamamlayamadım daha canım. Arkadaşıma geldim, kızlarla yarın öbürgün full ders çalışacağız. Daha iyi oldu, çok bunalmıştım evde3 saati tamamladım :)) 2 saat mola verip bir 3 saat daha çalışcam :))
Dün gece saatlerce ders çalıştık kızlarla, bugünde çalışacağız. Vizelerde çok sıkıntı yaşamayacağım umarım. Şuan öyle geliyor![]()
Senin bugün sınavın vardı degil mi canım? Nasıl geçti?inş. iyi geçer hepsi canım. Ben atlattım bugün tüm sınavları bir iki gün dinlenip çalışmaya tekrar başlayacağım.
Senin bugün sınavın vardı degil mi canım? Nasıl geçti?
İnşallah canım ya inşallah alırsın. Bundan sonra nelere çalışacaksın? Ben bir saat uzanıp bütün gece 3. Dersi ezberleyeceğim. 2. ders bitti, 1. de yarım bitti. 3. Bugün inşallahAçıkçası nasıl geçti tam bilmiyorum ingilizce olduğu için pek emin olamıyorum yaptıklarımdan bazen doğru yaptğımdan emin oluyorum yanlış çıkıyor bazen de emin olmadan yaptıklarım doğru çıkabiliyor :)) Kötü değildi ama inşallah bir 70 puan alabilirim en az 70 lazım bana.
İnşallah canım ya inşallah alırsın. Bundan sonra nelere çalışacaksın? Ben bir saat uzanıp bütün gece 3. Dersi ezberleyeceğim. 2. ders bitti, 1. de yarım bitti. 3. Bugün inşallah
Hımmm bence sen yaparsın bence çok azimlisin 6 ay sonra çooook çok iyi bir puan alacağına eminim benprogramlama çalışcam java ve c biraz kitaptan biraz bilgisayarda kod yazarak çalışırım birde öbür kpdsye de çalışmayı düşünüyorum adam akıllı çalışcam bu sefer kelime ezberleyeceğim teknik çalışcam 6 ay sindire sindire çalışcam :))