sınav senemde aşık oldum bide acı çekiyorum

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
merhaba bu sene 12.sınıfım sınava hazırlanıyorum dil bölümünden. ingilizceden sorunum yok diyebilirim sadece tyt - özellikle matematiğim kötü -
bu sene gitmek istiyorum artık ailevi şeyler filan da sıkıyo mezuna kalmak gibi bi düşüncem yok. yalnız yaptığım planlara yeteri kadar ayak uyduramıyorum bi bu sorunum var ama onu da başarıcam umarım.
yazın konuştuğum bi çocuk vardı o da 12.sınıf. farklı sınıflardayız bunla ama ben baya bağlanmıştım çünkü aşırı beğenmiştim kendisini,ne bileyim görünce elim ayağıma dolaşıyodu filan ama sonra kavga ettik bitti aramızdaki şey. ama sorun şu ki benim kafam hep onda. teneffüste onu görmek için dolanıyorum filan. test çözerken çok dikkatimi dağıtmıyo tabi odaklanıyorum elimden geldiği kadar, ama ne bileyim sosyal medyadan sürekli stalklıyorum mesela.

bu da zamanımı alıyo tabi. o beni bu kadar umursamıyo bu arada. hatta sanırım hiç sallamıyo biraz umursamaz bi çocuk, dersler açısından notları benden iyi ama ilişkileri çok ciddiye almıyor. ben de tam tersi fena bağlanırım. unutunca tam unuturum bi daha duygu canlanması yaşamam ama işte unutmam sürüyo baya .

ders çalışmam gerek ama onu stalklamaktan hiçbir şey yapamıyo gibi hissediyorum. halbuki daha düzgün bir zamanda daha düzgün bir yerde ve daha düzgün bir halde karşılaşsak her şey çok güzel olabilirdi ama içimde hala buruk bir umut var. Tabi bende de hatalar var çok duygusal, kıskanç, çabuk bağlanan, her şeyi takan bi tipim beni istememesi normal zaten ortalama üstü yakışıklı bi çocuk.

Ya bi de sanki ben bu çocuğu gerçekten hoşlantının dışında bir şekilde seviyorum yani anlatamam. Okula sevincle gidiyorum onun sayesinde. Biliyorum simdi saçma diyeceksiniz sen 12. sınıfsın ders çalış diyeceksiniz ama keşke aşık olacagım, hoşlanacağım insanı kendim mantıklı bir zamanda seçebilseydim. Ama sizde bilirsiniz ki olamıyor böyle seyler,sürekli kendisini araştırıyorum sosyal medyadan gerçekten kafama takılıyor. Şimdi sizden kendi tecrübelerinize dayanarak tavsiyeler, fikirler istiyorum. Nasıl kendimi biraz frenleyip derslerime odaklanabilirim? Nasıl tavır sergilemeliyim ona karşı? Görünce sürekli bakasım geliyor :(

Değer mi be kızım
Geri dön hayatına
Bu seneyi atlat bütün aşklar senin

bi de kendisi kavga ettiğimizden beri umursamıyo beni. en azından o da umutlanacağım bişey yapsa karşılıklı derim ama şuan resmen kendi başıma üzülüp duruyorum. biliyorum değmez biliyorum ilerde daha çok çalışsaydım diyeceğim ama işte şuan bile beğendiği takip ettiği kızlara bakıp bakıp üzülüyorum içime dert oluyo elimde değil cidden ya

Bu sınav hayatınızın büyük kısmını belirleyecek. Bence sosyal medyayı kapatın okuldayken kendinize hakim olmayı öğrenin. Bu sene dişinizi sıkın seneye istediğinize bağlanırsıniz

Aslında dondurmuştum dayanamadım tekrar açtım açınca zaten kendisinin beğendiği takip ettiği güzel kızları görünce kendimi baya kötü hissettim ne moralim kaldı ne bişey şuan ders çalışmaya bile oturasım yok

Ders çalış kız
Ömür yiyen erkeklerden çok var merak etme yeni ömür törpülerine ünv de yelken açarsın😂

cidden birinden hoşlanınca asla mantıklı davranamıyorum . 8.sınıfta da mesela bunu yaşadım ama allaha şükür acı çeksem de oturup çalışıp istediğim yerlerden birini kazandım..şimdi cidden bana noluyo anlamıyorum zaten her gün başka birini beğeniyo takip ediyo delirmek üzereyim asla normal bakıp geçemiyorum sinirden ağladığım filan da olmuştu :(

aynı şeyi yaşamış olan yok mu ya ama bişeyler yazın lütfen

Çok yanlış zamanda aşık olmuşsun. Henüz çok vakit kaybetmemişken hemen toparlanıp derslerine yoğunlaşıyorsun. Üniversite de aşık olacağın bir sürü kişi çıkar karşına. Kafan rahat aşkını da yaşarsın acını da. Ama bu sene böyle bir lüksün yok👍

Ohoo daha neler çıkacak karşına, ne yakışıklılar gelecek, ne aşklar yaşayacaksın. Allahın liseli ergen sivilceli suratı aklına gelince de güleceksin. O yüzden şimdi derslerine odaklan ki önüne daha yakışıklı çıtırlar çıkabilsin üniversiteye gidince.

Aynı şeyi aynı zamanda yaşadım. O vakite kadar çok basarili bir ogrenciydim. Ta ki öyle bi saçma duygular geldi . Derslerim de sınavım da kaydı gitti. Iyi bir üniversiteye gidemedim. Halbuki kapasitem çok iyiydi .Mantıkli bir tercih yapamadım zaten tutan yeri yazdım sırf gitmis olmak için. Çok işsizlik cektim isim yapan bir ünivetsiteye gidebilirdim pismanligi yaşiyorum hala

. O yaşlarda maalesef dikkat edilmeli. Uyaran biri yoktu beni . Bak en azından bizler uyarıyoruz.
Yapma. Dersine dön. O kesinlikle gerçek aşk değil. Üniversitede yasarsın aşkını :)belki üni bitince hatta.
28 yaşındayim 3. Universite okuyacagim halbuki senin yaşlarda iyi bi bölüme gitseydim kimbilir şu an nerelerdeydim
Seneler kaybettim. Ben ettim sen etme canım :) bir abla olarak dinle .

Sosyal medya hesaplarını kapat ve kitaplarına sarıl.

Kurban olayım kaptırma kendini.
Ben eşimle taa ortaokulda tanıştım. Sonrası bi saldım bi saldım aman aman.. Evet üniversiteye gittim, güzel de bir bölüm kazandım. Ama çok çok daha iyisi de olabilirdi, hayalimi gerçekleştiremedim kafasızlığım yüzünden. Nasipte varsa oluyor zaten gönül işleri.. çok da şey yapmamak lazım. Mutlaka sınavına odaklan.. keşke dememek için..

ben de her sınav dönemimde aşık olurum 🤣 ama beklentisiz. yani ne bileyim platonikimsi sana motivasyon verecek kadar. hatta adım atsa kaçasım gelir çünkü başlayan şeyin bitme ihtimali de var ve negatifliğe katlanamam.

şimdi tavsiyem sosyal medya hesaplarını dondur. o çocuğu da sana motivasyon oluşturcak kadar aklında tut okula gitme hevesi olsun mesela.

zaten güzel bi bölüm kazanırsan ünide daha çok yakınlaşırsın benim öyle olduydu lisede hoşlandığım çocukla ünide çıktım. hatta ilkokul ve ortaokulda hoşlandıklarımla da ünide çıktım🤪

üni nelere kadir sen ordan anla 🤣

merhaba bu sene 12.sınıfım sınava hazırlanıyorum dil bölümünden. ingilizceden sorunum yok diyebilirim sadece tyt - özellikle matematiğim kötü -
bu sene gitmek istiyorum artık ailevi şeyler filan da sıkıyo mezuna kalmak gibi bi düşüncem yok. yalnız yaptığım planlara yeteri kadar ayak uyduramıyorum bi bu sorunum var ama onu da başarıcam umarım.
yazın konuştuğum bi çocuk vardı o da 12.sınıf. farklı sınıflardayız bunla ama ben baya bağlanmıştım çünkü aşırı beğenmiştim kendisini,ne bileyim görünce elim ayağıma dolaşıyodu filan ama sonra kavga ettik bitti aramızdaki şey. ama sorun şu ki benim kafam hep onda. teneffüste onu görmek için dolanıyorum filan. test çözerken çok dikkatimi dağıtmıyo tabi odaklanıyorum elimden geldiği kadar, ama ne bileyim sosyal medyadan sürekli stalklıyorum mesela.

bu da zamanımı alıyo tabi. o beni bu kadar umursamıyo bu arada. hatta sanırım hiç sallamıyo biraz umursamaz bi çocuk, dersler açısından notları benden iyi ama ilişkileri çok ciddiye almıyor. ben de tam tersi fena bağlanırım. unutunca tam unuturum bi daha duygu canlanması yaşamam ama işte unutmam sürüyo baya .

ders çalışmam gerek ama onu stalklamaktan hiçbir şey yapamıyo gibi hissediyorum. halbuki daha düzgün bir zamanda daha düzgün bir yerde ve daha düzgün bir halde karşılaşsak her şey çok güzel olabilirdi ama içimde hala buruk bir umut var. Tabi bende de hatalar var çok duygusal, kıskanç, çabuk bağlanan, her şeyi takan bi tipim beni istememesi normal zaten ortalama üstü yakışıklı bi çocuk.

Ya bi de sanki ben bu çocuğu gerçekten hoşlantının dışında bir şekilde seviyorum yani anlatamam. Okula sevincle gidiyorum onun sayesinde. Biliyorum simdi saçma diyeceksiniz sen 12. sınıfsın ders çalış diyeceksiniz ama keşke aşık olacagım, hoşlanacağım insanı kendim mantıklı bir zamanda seçebilseydim. Ama sizde bilirsiniz ki olamıyor böyle seyler,sürekli kendisini araştırıyorum sosyal medyadan gerçekten kafama takılıyor. Şimdi sizden kendi tecrübelerinize dayanarak tavsiyeler, fikirler istiyorum. Nasıl kendimi biraz frenleyip derslerime odaklanabilirim? Nasıl tavır sergilemeliyim ona karşı? Görünce sürekli bakasım geliyor :KK43:
Sen hiç umursama. O unutuyor mu umursamıyor mu gör

11. Sinifin sonunda eşimle tanistim. Son senemde dersaneye de gittim. Meslek liseliydim. Sözele geçip ogretmenlik icin ugrasacaktim sözde. Kendi istegimle vazgectim. Dersaneye bosuna gitmis oldum.lys ye hic girmedim. Esim askere gitti diye uzuntuden(!) Hayatimi durdurdum resmen. Yatay geçişle hiç sevmedigim istemedigim bolume gittim. 2 senelik okudum. Ygs puanim yettigi halde baska ile gitmemek icin 4 yillik tercih etmedim. Sonunda ne oldu. Evlendik, aşk bitti. İstedigim gibi iş bulamadim. 2016da son işimden hamileyim diye cikarildim. Kizim 8 aylikken tekrAr iş bakmaya gittim 10 ay iş aradim bulamadim. Cunku kendimi meslegimde gelistiremedim, sevmeyerek okumuştum. Şimdi ikinciye hamileyim herhalde 2 sene daha çalışamam sonrada gider bir konfeksiyonda baslarim herhalde bu işsizlikte. Yani demem o ki sevgili olmadigin biri icin hayatini yakmaya deger mi!? Ben sevgilimken pişmanim evlendiğim halde..

Ya bi de sanki ben bu çocuğu gerçekten hoşlantının dışında bir şekilde seviyorum yani anlatamam. Okula sevincle gidiyorum onun sayesinde. Biliyorum simdi saçma diyeceksiniz sen 12. sınıfsın ders çalış diyeceksiniz ama keşke aşık olacagım, hoşlanacağım insanı kendim mantıklı bir zamanda seçebilseydim. Ama sizde bilirsiniz ki olamıyor böyle seyler,sürekli kendisini araştırıyorum sosyal medyadan gerçekten kafama takılıyor. Şimdi sizden kendi tecrübelerinize dayanarak tavsiyeler, fikirler istiyorum. Nasıl kendimi biraz frenleyip derslerime odaklanabilirim? Nasıl tavır sergilemeliyim ona karşı? Görünce sürekli bakasım geliyor :KK43:

Sen bi üniversiteyi kazan, bence asıl aşkını orada bulacaksın. Şimdi unut onu ve derslere odaklan. 1 sene sonra aklına bile gelmeyecek üniversitede.

Back
X