• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinav stresi basima bela !!

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.021
158
ygs ye cok ama cok az bi zaman kaldi. iyice kendimi verdim. dersaneye gitmiyorum ama kendimi evde calisma kamplarina sokuyorum. kapi calsa kirsalar kalkmiyorum. evliyim bir de ev isleri yemek borclar bin turlu soru aklimda tabi. anlatmistim calismam gerekiyor en azindan bi alti ay elden borclar bitene kadar. sinava calisirken sanki bosa calisiyomusum gibi ... iki gun once sabah sacimi tararken uc avuc sac attim belki de daha fazla taraktakilerle artik kafamda sac kalmicak sanirim cunku cok dokuluyor...

acaba diyorum acikogretime yazilip ortaogretim kpss icin mi calissam ama onca insandan bana sira gelecekte atancam bu da bi hayal iste lys yi kazanamam diye cok korkuyorum hayalim turk dili ve edebiyati ... burda konustugum arkadaslar biraz etkiledi o yuzden puanima bakip ona gore hareket edicem. meslek lisesi radyo tv mezunuyim bu arada... iki yil gazetelerde dergilerde calistim ve ozelde resmen surundum !! adam akilli bi is hayati istiyorum artik ama ya kazanamazsam !!!

sanirim o xaman varimi yogumu ortaogrrtim kpss ye yatirip katiplik yada gardiyanlik icin didinip durucam... puufff hanimlar bu stres nasil azalir ya

diger universitemi ben yarida biraktim ama hala kaydimi sildirmedim iki seneye yakin olcak nerdeyse bu kez iyi bi karar verip yarida birakmak istemiyorum

Ygs ne ki.. bak en son ne zaman uyudugumu hatırlamıyorum, belki 24saati gecti. Finallerle bogusuyorum.
Kendini sıkma universite icin de sabrin kalsin :)

Sınava çalışırken kapıyı çalsalar açmıyorum çook çalışıyorum diyorsunuz ama şu forumda hergün ya da gün aşırı konu açıp bunlara da yorum yazmaya zamanınız var sonra da stres oluyorum diyorsunuz. Daha öncede komşular aşure getirmişler açmadım laf ettiler dediniz, kapılar kilitli oturuyorum dediniz valla kusura bakmayın bir insanın bir sitede şu kadar zamanda sürekli aklına ne gelirse konu açmaya zamanı varsa bana zamansızlıktan yetişmediğinden bahsetmesin pekala başına oturup düzenli çalışırsanız olur benim çalıştığım üniversitede 4 kişi var kendi emeğiyle kazanıp memur olan dersaneye gitmeyen ama 1 sene çalıştım durmadan diyorlardı neti bilgisayarı unuttuk diyorlardı.

Ne güzel çalışıyorsun, hazırlanıyorsun. Kazanırsın öncelikle şu umutsuzluğu at bi üstünden.

Kazanamazsan da canın sağolsun. Dünyanın sonu mu? Demek ki hayırlı değilmiş der geçersin. Dediğin gibi farklı alternatiflerin var. Sen okumak ve çalışmak için hevesli olduğun sürece Allah bir kapıyı kapatsa da başka bir kapıyı açar. Hiç canını sıkma, vesvese yapıp kendini umutsuzluğa kaptırma.

Back
X